Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
benimkine 5,4 veriyor
Bence yaptığın maliyet çok yüksek. 2 TB yeterli olacaktır. Geri kalanı 160 GB SSD alsan yeterliydi sanırım.
Tavsiyen bana ise Laptop kullanıyorum ondan o ekran kartı . 128 bit ama şimdilik memnunumekran kartı olarak size tavsiye edebileceğim nvidia geforce 9800 gt hiç bir oyunda kasmıyor takılmıyor bendeki 512 mb 256 bit 1,5 sene falan oldu aldım ve gayet memnunum
Benim işlemciye azıcık oc yapsam bide şu test nvidia kartı test ederek sonuç verse sonuçlar buna yakın olur herhalde.![]()
Bari Bende VereyimYavaş Ama İdare Ediyoruz
![]()
benim işlemciye azıcık oc yapsam bide şu test nvidia kartı test ederek sonuç verse sonuçlar buna yakın olur herhalde. :d
pc laptopmu senin ? :d
Tavsiyen bana ise Laptop kullanıyorum ondan o ekran kartı . 128 bit ama şimdilik memnunum
BF2 full ayarlarda anti alias 16x de rahat oynuyorum.
SSD li bir arkadaş koysa da görsek.HDD'lere ölüm! 5,9'un üzerine çıkan bir HDD görmeyeyim!![]()
SSD li bir arkadaş koysa da görsek.![]()
Windows açılış süresi için SSD düşünüyordum ama windows 8 çıkınca pekte gerek kalmıycak gibi. CP sürümü 8 saniyede açılıyor.Şu anki sistemim HDD.Ama bir hafta SSD kullandıktan sonra alın o HDDleri başınıza çalın diyorum.
![]()
3.3 verdiği donanımı yükselt artar. Kısaca TL yi bas puanları gör3.3 verdi ama nasıl artar bu?
Windows açılış süresi için SSD düşünüyordum ama windows 8 çıkınca pekte gerek kalmıycak gibi. CP sürümü 8 saniyede açılıyor.SSD olsa Televizyon gibi basıp direk açarız herhalde.
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] Yine Hard diskten kısmışlar adamın puanını. SSD olsa neye yarar puanlamada?Win 8 CP
![]()
Bu demek oluyorki harddisk üreticileri oturup tekrar düşünmeli.
Yanlış hatırlamıyorsam o puanları bir yerden değiştirebiliyordukBu demek oluyorki harddisk üreticileri oturup tekrar düşünmeli.Yada microsofta rüşvet verip bu puanı artırmalı.
Birde windows 8 cp 10 üzerinden puan veriyodu galiba.![]()
Bu demek oluyorki harddisk üreticileri oturup tekrar düşünmeli.Yada microsofta rüşvet verip bu puanı artırmalı.
Birde windows 8 cp 10 üzerinden puan veriyodu galiba.![]()
Ekran kartımı saymassam diğerleri iyi. Ekran kartıda intelin tümleşik ekran kartını test ettiği için düşük. Eğer nvidiayı nasıl test ettirebiliceğimi bilen varsa söylesin merak ettim Nvidiaya kaç vericek.Yanlış hatırlamıyorsam o puanları bir yerden değiştirebiliyorduk![]()
Ekran kartımı saymassam diğerleri iyi. Ekran kartıda intelin tümleşik ekran kartını test ettiği için düşük. Eğer nvidiayı nasıl test ettirebiliceğimi bilen varsa söylesin merak ettim Nvidiaya kaç vericek.(Nvidia Geforce gt 540m)