Merhaba Android, Tanışabilir Miyiz?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Teşekkürler =) Gelse de kursam, ama sanırım kargo yarına bırakacak. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

Ek olarak sormak istediğim bir şey var. ICS 4.0 güncellemesi nedir, telefonuma faydası ne olacak?

ics 4 denilen olay işletim sisteminin güncellemesi.. her telefon yada her tablet için çıkacak diye birşey yok.. ben androidin 3.2 sürümünü kullanıyorum, başka arkadaş 2.3 sürümünü, daha başka arkadaş da ics 4.0.3 ü kullanıyor.. yani kısaca işletim sistemi telefondan telefona farkediyor.. program sürüm güncellenmesi gibi bişi diyeyim :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ics 4 denilen olay işletim sisteminin güncellemesi.. her telefon yada her tablet için çıkacak diye birşey yok.. ben androidin 3.2 sürümünü kullanıyorum, başka arkadaş 2.3 sürümünü, daha başka arkadaş da ics 4.0.3 ü kullanıyor.. yani kısaca işletim sistemi telefondan telefona farkediyor.. program sürüm güncellenmesi gibi bişi diyeyim :)

Neo V için gelecek diyolardı :)

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ICS Neo V için mayısta gelecek. Sana geldiğinde 2.3.3 ile gelebilir. Programlarla uğraşmadan önce 2.3.4'e güncellemeni tavsiye ederim.
Sony, ICS'nin daha fazla görsel özellikleri olduğu için 2.3.4 kadar performanslı çalışmayabilir diye uyarmış. Ben Neo kullanıyorum ve custom rom yükledim. Gayet güzel çalışıyor. Tabi stock rom'larda gereksiz uygulamalar var, onlar da etkiliyor. Onları kaldırmak için root gerekiyor tabi ki.

Bu arada;
Stock rom: orijinal rom
Custom rom: kullanıcıların geliştirdiği rom

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
4.0 gelmeyecek yani.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ICS= Ice cream sandwich= 4.0
Neo V için mayısta gelecek. Ama Sony yükleme tercihi kullanıcının diyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bende bana diyorsun sandım bir an :D
hayırlı olsun bu arada. aramıza hoşgeldin :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam telefon eline geçtiğinde hayırlısıyla test et bakalım performansı felan nasıl bendeu önümüzdekik ayın beşinde alcam ilk maaşımla :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Oyun olarak ninjump oyununu dene telefon geniş ekranlı zaten e kitap uygulama olarak var markette reversi oyunu var Japon santraci aklıma gelenler bunlar.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkes ICS'den bahsetmiş. Umarım Sony, Samsung gibi yapmaz da ICS güncellemesi yeni sorunlar dışında güzel şeyler getirir.

Ayrıca bir iki de ben yazayım. Eskiden Android çok zengin bir platform değildi fakat son zamanlarda oyun ve program geliştiren birçok geliştirici Android'i es geçmiyor. Uygulamaya para ödemem derseniz paralı uygulamaların bir kısmının demosunu çoğunun da reklamlı olan sürümlerini kullanabiliyorsunuz. Paralı uygulamayı para vermeden kullanmak istiyorum derseniz "Aptoide" derim, rahatlıkla bulabilirsiniz. Cihaz elinize geçtikten sonra kullanıp, Android hakkında ne düşündüğünüzü yazarsanız meraklı arkadaşlar için çok yardımcı olur. Yine yardıma ihtiyacınız olursa elimden geleni yaparım.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bende bana diyorsun sandım bir an :D
hayırlı olsun bu arada. aramıza hoşgeldin :D

Seninle de tanışalım kardeşim, no problem :D

Hocam telefon eline geçtiğinde hayırlısıyla test et bakalım performansı felan nasıl bendeu önümüzdekik ayın beşinde alcam ilk maaşımla :D

Ayıp ettin ortak, mutlaka inceliycem. Sadece sana yarayacağını bilsem yine incelerim. Benim 1,5 maaşıma mal oldu. :D

Herkes ICS'den bahsetmiş. Umarım Sony, Samsung gibi yapmaz da ICS güncellemesi yeni sorunlar dışında güzel şeyler getirir.

Ayrıca bir iki de ben yazayım. Eskiden Android çok zengin bir platform değildi fakat son zamanlarda oyun ve program geliştiren birçok geliştirici Android'i es geçmiyor. Uygulamaya para ödemem derseniz paralı uygulamaların bir kısmının demosunu çoğunun da reklamlı olan sürümlerini kullanabiliyorsunuz. Paralı uygulamayı para vermeden kullanmak istiyorum derseniz "Aptoide" derim, rahatlıkla bulabilirsiniz. Cihaz elinize geçtikten sonra kullanıp, Android hakkında ne düşündüğünüzü yazarsanız meraklı arkadaşlar için çok yardımcı olur. Yine yardıma ihtiyacınız olursa elimden geleni yaparım.

Teşekkür ederim. Tanışabilirsem, anlatacağım. Kargom bugün de gelmedi, umarım yarın..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Güle güle kullanman dileğiyle kardeşim, ALLAH kaza bela göstermesin :)

hakyas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun tel. ücretli uygulama da var ücretsiz de. hepsi google playde..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Herkese Selaaaaam

Telefonum dün geldi, tanıştım androidle. Çok güzel ya, evdekiler bitmiş durumda. Tabii bende. :D

Öncelikle telefon çok şık. Elime alana kadar şüphem vardı, acaba yurt dışından iphone getirtip biraz daha mı para toplasaydım diye. Elime aldım, gmail ile olan ilişkisini ayarladım ve gözümü kapattım. Gerçekten müthiş bir şey. Uzakta da, elinde de çok karizmatik duruyor insanın. @nevuser kaçırma abi.

Android uygulama konusunda daha tam kurcalayamadım. Gmail şifremi unuttum. Ve de işim bitmedi daha. Kurcaladıkça yazıcam buraya.

Whatsapp kullanan var mı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ben kullanıyorum :) da tel daha servisten gelmedi :(

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çatır çatır kullan :)

Hayırlı olsun :)

Ben de samsung galaxy düşünüyorum :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Dostlar, benim şarjım çok çabuk bitiyor. Dün akşam full civarıydı bıraktım. Sabah baktım %20'den de azdı. Bilgisayardan şarj ediyorum, ondan olabilir mi?

Bir de bana hareket sensörüyle oynanabilecek bir araba yarışı önerebilir misiniz?

Hocam indernette performansı nasıl ? :D Örneğin sdn ye girerken ve ya video açarken donma felan oluyormu ? :)

Hocam İnternette performansı gayet iyi. Hiç video izlemedim ama forumda gayet akıcı.

Çatır çatır kullan :)

Hayırlı olsun :)

Ben de samsung galaxy düşünüyorum :)

Bence düşünme bundan al. :D

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Dostlar, benim şarjım çok çabuk bitiyor. Dün akşam full civarıydı bıraktım. Sabah baktım %20'den de azdı. Bilgisayardan şarj ediyorum, ondan olabilir mi?

Bir de bana hareket sensörüyle oynanabilecek bir araba yarışı önerebilir misiniz?

Pil performansı yaklaşık 2 haftadan sonra kendine geliyor.
Bu arada pc'den şarj daha uzun sürer.