• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selamun aleyküm arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ishas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ishas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bu foruma üye oldum ve şöyle bir baktım foruma,yardımlaşma olsun forumun seviyesi olsun teknolojik gelişmeler ve eğlence olsun v.s. falan çok üst düzeylerde :thumbup: arkadaşın dediği kadar dan fazlası varmış (gerçi arkadaşın dediğine göre bir hiç uğruna banlanmış:blushing:) bu yüzden bende artık aranıza katıldım inşallah geç kalmamışımdır eğer sürçü lisan ettiysemde affola hepimize hayırlı forumlar..

Hoşgeldin, Banlanan arkadaşının nick i nedir ? söylermisin..

Aleyküm Selam. Hoşgeldin :flowers:

Hoşgeldin aramıza. Küfrettiği için banlanmış arkadaşın :)

Hoşgeldiniz.
Arkadaşlar tekrar tekrar forum kurallarını paylaşmış :)

Aleyküm selam , bana sanki o banlanan hesap senin gibi geldi belki ben yanlış düşünüyorum ama yine de hoşgeldin foruma .

Aleyküm selam , bana sanki o banlanan hesap senin gibi geldi belki ben yanlış düşünüyorum ama yine de hoşgeldin foruma .
yok hocam sen yanlış düşünüyorsun o banlanan arkadaş benim mesai arkadaşım dır yani isterlerse forum yöneticileri veya adminleri hesapları kontrol edebilirler..

arkadaşlar teşekkürler cümleten hoşbulduk..