Soru En son hangi filmi izlediniz?

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
böyle kötü filmleri nereden buluyorsun ve neden izleyip zamanını boşa harcıyorsun ? :)

Filmin kötü olduğunu bilmiyordum tür olarak komedi,dram yazıyordu izleyim dedim komediyle alakası yok zaten dediğin gibi film kötü ama yapacak birşey yok izledik bir kere.. :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96

Yapım:
2012 ~ ABD
Tür:
Komedi | Romantik | Gençlik
Yönetmen:
Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg,
Senaryo:
Adam Herz, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Yapımcı:
Chris Weitz, Adam Herz, Paul Weitz, Craig Perry, Chris Moore, Louis G. Friedman,
Görüntü Yönetmeni:
Daryn Okada,

Oyuncular

Alyson Hannigan, Seann William Scott, Jason Biggs, Tara Reid, Eugene Levy, Mena Suvari, Shannon Elizabeth, Jennifer Coolidge, Chris Klein, Tad Hilgenbrink, Eddie Kaye Thomas, Katrina Bowden, Natasha Lyonne, Dania Ramirez, Thomas Ian Nicholas, Chris Owen, Deborah Rush, Molly Cheek, Eric Allan Kramer, Jay Harrington, Ali Cobrin,

Filmin Konusu

Gençlik komedisi anlayışını kökünden değiştiren 'Amerikan Pastası'nın ilk kadrosu, serinin 12 sene sonra çekilecek olan 'orijinal kadrolu' dördüncü bölümü 'American Reunion' için tekrar bir araya geliyor... Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Tara Reid, Mena Suvari, Eugene Levy, Shannon Elizabeth ve Jennifer Coolidge'i büyümüş, evlenmiş ve hatta çoluk çocuğa karışmış halde izleyeceğimiz filmin kadrosuna son olarak Dania Ramirez ve Katrina Bowden de katıldı. Mezuniyetlerinin 10. yılı adına tekrar bir araya gelen kahramanlarımızı, hem şimdiki hayatlarıyla tekrar hatırlayacağız hem de birbirleriyle ilk tanıştıkları zamanlara dönerek nostalji yaşayacağımız filmin yeni yönetmenleri 'Harold and Kumar' serisinden tanıdığımız Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg. Çekimleri Atlanta'da devam eden 'American Reunion' 6 Nisan 2012'de ABD'de vizyona girecek... Spin-off'larının orijinalinin yerini tutmadığı bu efsanenin tekrar dirildiğini görmek ve Stifler'ın maceralarını seyretmek için sabırsızlanıyoruz...

Kara çok güzellleşmiş. :D

Reaksiyon puanı
189

Yapım:
2012 ~ ABD
Tür:
Komedi | Romantik | Gençlik
Yönetmen:
Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg,
Senaryo:
Adam Herz, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Yapımcı:
Chris Weitz, Adam Herz, Paul Weitz, Craig Perry, Chris Moore, Louis G. Friedman,
Görüntü Yönetmeni:
Daryn Okada,

Oyuncular

Alyson Hannigan, Seann William Scott, Jason Biggs, Tara Reid, Eugene Levy, Mena Suvari, Shannon Elizabeth, Jennifer Coolidge, Chris Klein, Tad Hilgenbrink, Eddie Kaye Thomas, Katrina Bowden, Natasha Lyonne, Dania Ramirez, Thomas Ian Nicholas, Chris Owen, Deborah Rush, Molly Cheek, Eric Allan Kramer, Jay Harrington, Ali Cobrin,

Filmin Konusu

Gençlik komedisi anlayışını kökünden değiştiren 'Amerikan Pastası'nın ilk kadrosu, serinin 12 sene sonra çekilecek olan 'orijinal kadrolu' dördüncü bölümü 'American Reunion' için tekrar bir araya geliyor... Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Tara Reid, Mena Suvari, Eugene Levy, Shannon Elizabeth ve Jennifer Coolidge'i büyümüş, evlenmiş ve hatta çoluk çocuğa karışmış halde izleyeceğimiz filmin kadrosuna son olarak Dania Ramirez ve Katrina Bowden de katıldı. Mezuniyetlerinin 10. yılı adına tekrar bir araya gelen kahramanlarımızı, hem şimdiki hayatlarıyla tekrar hatırlayacağız hem de birbirleriyle ilk tanıştıkları zamanlara dönerek nostalji yaşayacağımız filmin yeni yönetmenleri 'Harold and Kumar' serisinden tanıdığımız Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg. Çekimleri Atlanta'da devam eden 'American Reunion' 6 Nisan 2012'de ABD'de vizyona girecek... Spin-off'larının orijinalinin yerini tutmadığı bu efsanenin tekrar dirildiğini görmek ve Stifler'ın maceralarını seyretmek için sabırsızlanıyoruz...

Kara çok güzellleşmiş. :D

Şu filmi çok merak ediyorum ya :D Tüm seriyi izledim bunu izlemezsem bi tarafım eksik kalır :D

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
The-Man-from-Nowhere-2010.jpg

The Man From Nowhere
İzleyin İzlettirin...
7.5/10

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=260187]bolatbey[/MENTION] film harikaydı teşekkürler :)

Rab Ne Bana Di Jodi

rnbdj2.jpg

Listeye arkadaşlar :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Titanların Öfkesi İMBD 6.2 : Clash of titans 'ın devamı niteliğinde olan filmi geçenlerde sinemada 3D olarak izledim. 3D gözlüklerdenmidir nedir anlamadım karanlık gösteriyordu beyaz perdeyi ,hatta sıkılıp gözlüksüz daha bir güzel olduğunu düşünerek birazını gözlüksüz izledim :)
Neyse genel hatlarıyla izlenebilir olan , mitolojik aksiyon içeren bir film. Sanırım beklentilerimden olsa gerek açıkçası daha iyi yapılabilirdi bence. Filmin sonundaki savaşı daha ihtişamlı ve Yüzüklerin efendisindeki gibi geniş kitleler halinde yapılması daha güzel olurdu.
Sonuç izlenebilir ,paranıza değer , ama kesinlikle daha iyi yapılabilirdi.

--- Mesaj Güncellendi ---

Red Faction Origins İMBD 5.3 : Filmi dün itibariyle izledim. Oyunlarını oynamış biri olarak ilk fragmanlarını gördüğümde oldukça heyecanlanmıştım. Oldum olası bir oyunun filme dönüştürülmesini veya filmin oyuna dönüştürülmesini sevmişimdir.
Film genel hat itibariyle bir önceki cümleme istinaden benim için izlenebilir.
Ama mantık hatası çok fazla Örneğin 2 eli sopalı adamın bir düzine silahlı askeri öldürmesi gibi. Yaw adamlarda iyi dövüşmüyor nasıl yapıyorlar bi türlü çözemedim. Başrolde ki kadın Allah günah yazmasın tabi tercih meselesi ama ne çekiciliği var ne güzelliği role hiç oturmamış. Kız kardeş odun gibi oynamış. Kısacası oyunundan ötürü izlediğim bir filmdi. Daha iyisini bekliyordum. Vakit kaybı olmayan bir film izlenebilir.

Undisputed III: Redemption ( yenilmez 3) İMBD 7.3 :Serinin bir önceki filminde hatırlarsınız Michael Jai White oynamaktaydı başrol olarak , Yuri Boyka (Scott Adkins ) , 2. rol olarak yer almaktaydı. Gerek oyunculuğu gerek duruşu olsun herife hayran kaldım. Biraz araştırdığımda Turnuva Filminde de kısa bir rol almaktaydı. Dövüş yetenekleri bana göre harika.
Gel gelelim filme , bir önceki seride bacağı kırılıyordu , 3. seride ise kırık bacakla tekrar dövüşmeye çalışacak. Konusu sıradan görünse de oldukça güzel ve heyecanlı bir film. Kesinlikle tavsiye.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bugün Guguk Kuşu izlenecek.

Tek geçerim bu filmi...

Defalarca izledim yine izlerim SIKILMADAN

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@bolatbey film harikaydı teşekkürler :)

Rab Ne Bana Di Jodi

rnbdj2.jpg

Listeye arkadaşlar :)

eğer hint filmlerinden hoşlanıyorsanız, başka bir tavsiyem "my name is khan" amerika'nın 11 eylül saldırılarından sonra ülkedeki müslümanlara gösterdiği tepkiyi anlatıyo başrolde yine rab ne bana di jodi deki Khan var.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=137719]madmex[/MENTION]

Scott Adkins'in "Ninja" isimli bir filmi var tavsiye ederim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@madmex

Scott Adkins'in "Ninja" isimli bir filmi var tavsiye ederim.

ya hatırladığım kadarıyla , garip yaratıklarla savaşan ninjalar vardı , şöyle bir baktım animasyonlar hoşume gitmeyince kapattım bakarım tekrar bu akşam eyw teşekkürler.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kirkayak1.jpg

İnsan Kırkayak

[video=youtube_share;0piFZXT8Zxo]http://youtu.be/0piFZXT8Zxo[/video]

101da4346a.jpg

İnsan Kırkayak 2

[video=youtube_share;okZZca4EfAQ]http://youtu.be/okZZca4EfAQ[/video]

Bu gün bu iki filmi izledim zaten 2'ci film yasaklanmış o yüzden zar zor nette buldum orjinal dil olarak neyse diyeceğim şu ki bugüne dek izlediğim en iğrenç korku filmi korku kapanı serisi idi özellikle de filmin 2'ci serisi ama bu film onu bile solladı iğrençlikte resmen son nokta diyebilirim bu filmi çeken yönetmen kesinlikle ruh hastası onu anladım size tavsiyem eğer mideniz yoksa izleyin yoksa kusarsınız tabi bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ya hatırladığım kadarıyla , garip yaratıklarla savaşan ninjalar vardı , şöyle bir baktım animasyonlar hoşume gitmeyince kapattım bakarım tekrar bu akşam eyw teşekkürler.

Yok o değil.

Buyur.

http://www.youtube.com/watch?v=wL1t4LhSh0I

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
eğer hint filmlerinden hoşlanıyorsanız, başka bir tavsiyem "my name is khan" amerika'nın 11 eylül saldırılarından sonra ülkedeki müslümanlara gösterdiği tepkiyi anlatıyo başrolde yine rab ne bana di jodi deki Khan var.

Forum olarak izledik, izlediklerimiz :)

My Name Is Khan
3 Idıots
Black
Slumdog Millionaire

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Guguk kuşu... Bu filmi anlamadım diyen beğenmedim diyen filmden anlamasın :D Açık söylüyorum. Buyurun bu da yorumum link

758bc3765a6b2f3886391a7173136552.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
4bpdg.png

Çok güzel,eğlenceli ve bi o kadar da duygusal bir fiLmdi,
İLkkez bir Hindu fiLmini izLemiş oLdum. 10 / 7

Sırada izLeyecekLerim,sizLerin tavsiyesi üzerine :

BLack
3 İdiots
My Name is Khan

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
4bpdg.png

Çok güzel,eğlenceli ve bi o kadar da duygusal bir fiLmdi,
İLkkez bir Hindu fiLmini izLemiş oLdum. 10 / 7

Sırada izLeyecekLerim,sizLerin tavsiyesi üzerine :

BLack
3 İdiots
My Name is Khan
Black ve 3 idiot on numaradır :)

özellikle üç idiot :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
4bwm8.jpg

[video=youtube_share;0Z8xYMomsDc]http://youtu.be/0Z8xYMomsDc[/video]

Tavsiye ederim güzel film 10/8..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Dong-gun Jang'ın bir kaç filmini izlemiştim, ülkesi çapında iyi bir oyuncu ancak bir avrupa filminde baş rol oynayacağı hiç aklıma gelmezdi. malum koreliler ingilzcede bize yakın düzeyde kötüler. izleyelim bakalım :)

5000000007223815.gif

Dead Man (1995)

film boyunca izleyiciye sonlara doğru çok şaşıracağı bir son duygusu pompalanmış. Bekliyorsun, sıkılıyorsun... Ancak dediğim gibi sonda şoke edeceği bir final sahnesi olduğu duygusu alenen verildiği için yinede büyük bir iştahla beklemeye devam ediyorsun. lakin o da ne, beklediğin sahne yerine "the end" yazısı karşında. tövbe bismillah. Senaryoyu hangi kafayla yazmışlar anlamadım. 7/10

aldığı puana bakarak ve çok geç saatte izlediğimi göz önüne alarak acaba birşey mi kaçırdım diye düşünmüyor değlim.

şuna ayak kafayla bir de siz bakın :)