- Reaksiyon puanı
- 3,156
İşi gücü prim yapmak
OlabilirGeç oLdu evLere dağıLak![]()
Gözlerim yaşardı vayy beeLeyla ile Mecnun başlamış mı diye TRT 1' e girmiştim. Bir Osmanlı Kıyamı dizisi varmış. Adam okla havadaki oku parçaladı vay be. :w00t:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=09-04-2012%2021:20
Dropbox dan video gönderemiyoruz dosya hatalı iniyo...
Ayrıca 250 MB lık dosyayı nasıl gönderecez yahu![]()
dropboxta bi problem var sanırım, ben de windows 7 msdn isolarını indirecektim hesabımdan iki kere indirdim hash değerleri tutmadı, dropboxun kendi programıyla indirdim oldu
geçen de arkadaşıma xp sp3 iso gönderdim o da cdye yazamadım dedi heralde aynı sebepten
@topalsolucan nerelerde..?![]()
Motoruna binmiş geziyordur![]()
Etiketlemeyi yapamamışımbu etiketlemelerde bana bildirim gelmiyor. başka topalsolucan mı var
yağmur yağıyor diye motoru şirketin garajında bıraktım![]()
Dropbox ağa bir simge atamış. Bu simge ile c:/user/tayfun/... içerisindeki klasörler erişimde gibi görünüyo. Ben ortak bi ağa geçtiğimde, herkes o klasörü görebilecek mi ?
Daha ilk defa bu gün kullandımBu konuda ne yapmam gerek ?
![]()
Etiketlemeyi yapamamışımSesin çıkmayınca acaba trafik polislerimi çevirdi diye düşünmeden edemedik
![]()
![]()
Onların dropboxla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bende yok öyle birşey ve gösterdiklerinin dropboxtan geldiğine dair bi işaret de göremedim![]()
Hayırlı teskereler kardeşimKısa dönem er, Mamak/ANKARA ya çıktıAnkara'da doğdum ben
Bakım statüsündeyim, neye bakacam ? Bilgisi olan...
Hayatımdaki en gergin bekleyişti. ÖSS sonuçlarını bile beklerken böyle değildi ! Neyse, biraz rahatladım.
Kısa dönem er, Mamak/ANKARA ya çıktıAnkara'da doğdum ben
Bakım statüsündeyim, neye bakacam ? Bilgisi olan...
Hayatımdaki en gergin bekleyişti. ÖSS sonuçlarını bile beklerken böyle değildi ! Neyse, biraz rahatladım.
Hayırlı teskereler askerAnkaraya kışın düşmediğin için şanslısın
![]()
11 Yaşıma kadar orada yaşadımYa ben o şehri çok seviyorum
![]()
![]()