CuMaAli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
[video=youtube;AjAno9syo54]http://www.youtube.com/watch?v=AjAno9syo54&feature=youtu.be[/video]
Metin Oktay - Erol Taş
Ajda Pekkan - Metin Oktay
Ayten Gökçer - Metin Oktay
Gönül Yazar - Metin Oktay
Metin Oktay - Erol Taş
Ajda Pekkan - Metin Oktay
Ayten Gökçer - Metin Oktay
Gönül Yazar - Metin Oktay
Murat ; İçme artık..Kalk eve gidelim. Derdine, acına saygı ettim. Zaten bozuk, üstüne üstüne gitmeyeyim dedim. Ama, tadını kaçırdın artık. Öleceksen top için öl. Hepsi hepsi bir ölüm. Böyle, gün gün öleceğine lahzada ölürsün hiç olmazsa. Deneyeceğiz, her şeye yeniden başlayacağız. Günler sonra tekrar yapılan kontrollerin ardından..
Gündüz Kılıç ; Oynayabilir mi doktor?
1. Doktor ; Tabii. Bir Beşiktaş taraftarı olarak üzgünüm ama..
2. Doktor ; Ben de Fenerbahçeliyim. Maalesef eskisinden daha iyi oynayacak.
Hastaneden çıkarken Mine ile el eleydi. Yine gol krallıkları yine başarılar.
Metin öylesine saf ve temiz ki, Hülya film boyunca ona 3 kez çocuk diyor. Gönül de iki yerde deli çocuk ve koca bebek demişti. Mine ise son sahnelerin birinde babasına şunları söylüyor ; O bizim hayatımızın bir parçası. Koskoca bir sevgimiz var. Dünyalar kadar büyük. Sevgiye hiçbir şey karşı duramaz. Git baba, bulursan zorla getir. O hâlâ mahalledeki küçük Metin. Bir top daha alırsın, çocukluğundaki gibi
http://www.sinematurk.com/film.php?action=goToFilmKeywordsPage&filmid=6190&type=film#konuGündüz Kılıç ; Oynayabilir mi doktor?
1. Doktor ; Tabii. Bir Beşiktaş taraftarı olarak üzgünüm ama..
2. Doktor ; Ben de Fenerbahçeliyim. Maalesef eskisinden daha iyi oynayacak.
Hastaneden çıkarken Mine ile el eleydi. Yine gol krallıkları yine başarılar.
Metin öylesine saf ve temiz ki, Hülya film boyunca ona 3 kez çocuk diyor. Gönül de iki yerde deli çocuk ve koca bebek demişti. Mine ise son sahnelerin birinde babasına şunları söylüyor ; O bizim hayatımızın bir parçası. Koskoca bir sevgimiz var. Dünyalar kadar büyük. Sevgiye hiçbir şey karşı duramaz. Git baba, bulursan zorla getir. O hâlâ mahalledeki küçük Metin. Bir top daha alırsın, çocukluğundaki gibi
Not: Bir filmde peşpeşe üç sevgili değiştirerek Hat Trick yaptı. Bu arada ben FENERBAHÇE'liyim.