Sony ericson xperia neo v hakkında

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yıne bır sorunumla karşınızdayım:)telefonumun kapalıylen alarmı neden çalmıyor bunun nedenını bılıyormusunuz

Tüm Android telefonların özelliği bu maalesef.

Telefon kapanmaması için şarjda takılı olması gerekiyor. Şarj konusuna da çok takılmayın, ben 10 dk bir yerde, 15 dakika başka bir yerde canım sıkıldıkça şarja takıyorum. :) Aylardır herhangi bir sorun olmadı pil ile ilgili.

Gece telefonu kapatmak yerine uçuş moduna da alabilirsiniz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kapalıyken alarm çalmaz bir ayarıda yok ama sesizdeyken çalar

Tüm Android telefonların özelliği bu maalesef.

Telefon kapanmaması için şarjda takılı olması gerekiyor. Şarj konusuna da çok takılmayın, ben 10 dk bir yerde, 15 dakika başka bir yerde canım sıkıldıkça şarja takıyorum. :) Aylardır herhangi bir sorun olmadı pil ile ilgili.

Gece telefonu kapatmak yerine uçuş moduna da alabilirsiniz.

gece telefonu açık bırakarak uyumak sağlığa zararlı bu yuzden kapatıyorum
eskı telefonum general mobıle de bıu özellık vardı.ama malesef bu sabah bu da alarmı ayarladığım halde çalmadı.bu yuzdende işe gec kaldım:(

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bilgisayar gibi düşünün, kapalıyken bir işlem yapamaz. Alarm da çalmıyor maalesef.

Edit: Cevap verilmiş sonradan gördüm.
Arkadaşların dediği gibi uçak moduna alabilirsiniz. Basit olarak önceki resimdeki "uçak" ikonu :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
pekı arkadaşlar vıdeo nasıl kaydedebılırım ve teelfonuma yükledığım vıdeoları nasıl ızleyebılırınm

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kamerayı açınca altta video ikonu var. Kaydettikten sonra galeride fotoğrafların içinde çıkıyor.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
anlıyamadım tam olarak hangı tuşla vıdeo çekılıyor-

Kamerayı açın koyu renk gözükten tuş
screenshot201203302131.png

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Durum o kadar mı vahim? :)

Bir de bunun ICS'i var daha :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Kamerayı açın koyu renk gözükten tuş
screenshot201203302131.png
o tuşu gördumde.hangı tuşla kayıt yapıp durduruyorum onu anlamadım
bırde ana ekranda wıtdete gırdım.yanlışlıkla programların kısayolları oluştu.onları kaldırıp eskı halıne nasıl dönebılırım
Durum o kadar mı vahim? :)

Bir de bunun ICS'i var daha :)
ıcs ne?
@beyzabetül cihazına yazılım güncellemesi yapmayacak mısın :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Sony Ericsson Neo V WhiteAndroid 4.0

725,00 TL KDV dahil **

Vay arkadaş kampanyaya bak

ne zmandı kampanya.şımdı baktım 906 yazıyor

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
o tuşu gördumde.hangı tuşla kayıt yapıp durduruyorum onu anlamadım
bırde ana ekranda wıtdete gırdım.yanlışlıkla programların kısayolları oluştu.onları kaldırıp eskı halıne nasıl dönebılırım

ıcs ne?

Kamera tuşuna sıkı bas, tuş biraz sert. Foto çekerken yarım basarsan odaklar, tam basarsan foto çeker.
Silmek istediğine basılı tut, çöp kutusuna gönder.
ICS: Ice cream sandwichi, yani android 4.0 güncellemesi.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Kamera tuşuna sıkı bas, tuş biraz sert. Foto çekerken yarım basarsan odaklar, tam basarsan foto çeker.
Silmek istediğine basılı tut, çöp kutusuna gönder.
ICS: Ice cream sandwichi, yani android 4.0 güncellemesi.
ıyıce bastırıyorum yıne vıdeo falan çekemıyorum.solda el işaretı oluyorkamerayla foto çekmede sorun yok
şuan diğer bır sorunumda ana ekranda allta bulunan bazı dosyaları yanlışlıkla çöpe gönderdım.örneğın medya falan.bunları tekrar aynı yerıne gerı yukleyebılırmıyım

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bi durumum daha var telefonun yan tarafındaki metal kısmına dokunduğumda gıcır gıcır sesler çıkıyor sizin telefonlarda da durum aynı mı

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
nere kayboldu bu neo cular.telefonu bana aldırdınız şimdı benı ortada bıraktınız:(

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bi durumum daha var telefonun yan tarafındaki metal kısmına dokunduğumda gıcır gıcır sesler çıkıyor sizin telefonlarda da durum aynı mı

evet Neoların kasasında böyle bir sorun var.
Ama ben slikon kılıfla kullandığım için problem olmuyor.

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet Neoların kasasında böyle bir sorun var.
Ama ben slikon kılıfla kullandığım için problem olmuyor.
evet bende bu durumu fark ettim defalarca kapağı açıp taktım ancak o ses çıkarma sorunu malesef var ben üstelik malatyada kılıfda ekran jilatinide bulamadım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ıyıce bastırıyorum yıne vıdeo falan çekemıyorum.solda el işaretı oluyorkamerayla foto çekmede sorun yok
şuan diğer bır sorunumda ana ekranda allta bulunan bazı dosyaları yanlışlıkla çöpe gönderdım.örneğın medya falan.bunları tekrar aynı yerıne gerı yukleyebılırmıyım
bu sorunuma yardım etcek kımsecıkler yokmu:(

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bu sorunuma yardım etcek kımsecıkler yokmu:(

Bunlar sorun değil, soru :) Telefonu hiç kurcalamıyorsunuz. Kurcalasanız bu zamana kadar beklemezdiniz. :)
Kamerada çalışan tuş, videoda niye çalışmasın. Çalışmasa bile çözümü kamera ayarlarında var.
Widget eklediyseniz uygulama yükleme de benzer şekilde... Sonrasında istediğiniz yere sürükleyin.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende vatan computerden cumartesi güni 752 tl ye aldım :)
%24 indirim vardi
media markt de 800 Küsürattı
teknosada 769 tl
teknolojixde 820 idi ^^
vatan daha cazipdi oradan aldım

evet bende bu durumu fark ettim defalarca kapağı açıp taktım ancak o ses çıkarma sorunu malesef var ben üstelik malatyada kılıfda ekran jilatinide bulamadım.
şu konudada ki linki incelersen bahsettigin kılıfı ve ekran koruyucu jiletini bulabilirsin :)
özeldende sitenin linkini atarım
http://forum.shiftdelete.net/sony-e...oruyucu-film-invisible-phone-guard-nedir.html

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benim önerimle dün akşam bir arkadaşıma bu modeli aldık sabahta bir iki ufak ayar yaptım telefona biraz önce geldi yanıma yorum aynen şu

"Eşimde iphone var bununla yaptıklarımı yapamıyor" :D haha yarıldım yerlere yattım resmen.

Bu mesajda bahsi geçen eşin şu an xperia s'i var :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende vatan computerden cumartesi güni 752 tl ye aldım :)
%24 indirim vardi
media markt de 800 Küsürattı
teknosada 769 tl
teknolojixde 820 idi ^^
vatan daha cazipdi oradan aldım

şu konudada ki linki incelersen bahsettigin kılıfı ve ekran koruyucu jiletini bulabilirsin :)
özeldende sitenin linkini atarım
http://forum.shiftdelete.net/sony-e...oruyucu-film-invisible-phone-guard-nedir.html
Demek ben 20 tl zarar ettim. Ama sanırım vatan indirimi heryerde yanıyor. Ben Teknosa dan aldığımda vatan daha pahalıya. Video cekmeyi hala ogfenemedimm. Birde Anasayfa ekranını.. Altında hangi programları vardı ben yanlışlıkla çöpe attı yolladim
Bu mesajda bahsi geçen eşin şu an xperia s'i var :D
demek ben 20

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Demek ben 20 tl zarar ettim. Ama sanırım vatan indirimi heryerde yanıyor. Ben Teknosa dan aldığımda vatan daha pahalıya. Video cekmeyi hala ogfenemedimm. Birde Anasayfa ekranını.. Altında hangi programları vardı ben yanlışlıkla çöpe attı yolladim
demek ben 20
valla bence sat elindeki xperia neo yu al bir tane nokia :D kullanımı kolay böyle eziyet çekerek kullanmayı öğrenmezsin en azından :D
kafan rahat olur :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaw 2 hafta veya 3 hafta oldu çözemedin gitti telefonu , vatan'da elime aldığımda ilk işim videosuna bakmak oldu sen nasıl bulamadın 3 haftada video çekmeyi anlamak zor valla :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
valla bence sat elindeki xperia neo yu al bir tane nokia :D kullanımı kolay böyle eziyet çekerek kullanmayı öğrenmezsin en azından :D
kafan rahat olur :D
Hiç sorma ya benim ne işim olur abdroidle mandroidle. Uydum buradakiler insanları aklina. Satmaya kalsam yarı fiyatına alitlar.. Buna verdiğim parayla laptop alsam daha iyiydi
yaw 2 hafta veya 3 hafta oldu çözemedin gitti telefonu , vatan'da elime aldığımda ilk işim videosuna bakmak oldu sen nasıl bulamadın 3 haftada video çekmeyi anlamak zor valla :)
söyle bulamadım anlatayim. Telefonu sadece nete girme amacıyla kullanıyorum. Bunun dışında karistirmiyotum. Karistirorsam iyice bozarim diye. E arada bir video çekmek gerekiyor. Bunuda burda sorayım dedim tam yanıt bulamadım. Az önce telefonu karıştırmayın başladım. kurulum klavuzunda video nasıl çekilir baktım meğer video. İki. Yolları cekilkyormus. Ekrana dokunarak çekmek için ayarlarını dokunmatik kapalı olduğundan çekmesini anladım. Birimizin bu aklına gelip bana söylemedin. Nihayet yapabilirsiniz. Şimdide 3B kamera olayı var. bakalım bunu kaç ayda ogrenirim

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hiç sorma ya benim ne işim olur abdroidle mandroidle. Uydum buradakiler insanları aklina. Satmaya kalsam yarı fiyatına alitlar.. Buna verdiğim parayla laptop alsam daha iyiydi
söyle bulamadım anlatayim. Telefonu sadece nete girme amacıyla kullanıyorum. Bunun dışında karistirmiyotum. Karistirorsam iyice bozarim diye. E arada bir video çekmek gerekiyor. Bunuda burda sorayım dedim tam yanıt bulamadım. Az önce telefonu karıştırmayın başladım. kurulum klavuzunda video nasıl çekilir baktım meğer video. İki. Yolları cekilkyormus. Ekrana dokunarak çekmek için ayarlarını dokunmatik kapalı olduğundan çekmesini anladım. Birimizin bu aklına gelip bana söylemedin. Nihayet yapabilirsiniz. Şimdide 3B kamera olayı var. bakalım bunu kaç ayda ogrenirim

kendine güven , merak etme bu tip cihazlar kurcalamakla bozulmaz , et kötü ihtimal formatlamayı öğretiriz sana herşey eskisi gibi olur. Yaw android'in anlamı bu özgürlük demek elinde nokia yok kurcala her yerini :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Satıp nokia alma en azından şimdi Nokia belle sistemli telefon var elimde internetten film dizi izleyebiliyorum ama Nokia belle sistem kötü olmamasına rağmen Androidin gerisinde .

Lumia serisi gelirse onlar iyi olabilir ama androide yabancıysan ona da yabancı kalırsın. En iyi seçenek satmayı bırak internetten araştırarak özelliklerini öğren telefonunun.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=141060]beyzabetül[/MENTION] Elindeki telefon son dönemin en iyi cihazlarından yapma etme biraz karıştır korkma birşey olmaz.