4 Yıldır lanet sigarayı bırakamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 4 yıldır sigara içiyorum
ilk başlangıç yılları okulda başlamıştı sık sık içmezdim haftada 2 3 kere içerdim
istanbula geldiğimde stresse girdiğimden dolayı sürekli sigara içiyorum kaç defa paketi attım gene beceremedim 2 inci günü sigara sigara diye ağlıyorum
önerileriniz nelerdir? ne yapabilirim

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kafandan sil yeter.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Erdem gerekli hocam ben alır içerdim arkadaşlardan ama gidip paket almadım hiç .

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Alo 171 Sigara Bırakma Hattını denedin mi?

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Allah Yardımcı Olsun.. Sigara Bıraktırma Sakız ve İlacları var onları deneyebilirsin..

Bthnkdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
25 yasindayim niye iciyolar bu sigarayi bi merak ettim 1 paket bitirdim sonunda ciks yine niye iciyolar hic anlamadim bi dahada icmedim
sonra alkohol u merak ettim haftada 1-2 defa sarhos oluncaya kadar ictim ciks yine ne diye iciyolar anlamadim 3 yil hic icmedim simdi arkadas ortaminda olursa ayip olmasin diye tadina bakiyorum :D
sonra esrar i niye iciyolar dedim 1 hafta da 8-9 kere ictim yine bisi anlamadim :D ondan sonra hic icmedim. babam 20 yil sigara icti doktor birak dedi hastasin adam bi birakti o günden sonra hic icmedi :D

Arkadasin dedigi gibi kafadan sil yeter. beyin özlemedikce vucudun umrumda deil onlar

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İradeni kontrol etmediğin sürece, işi beyinde bitirmediğin sürece, istersen en kaliteli teknikleri kullan yine gider içersin.İş sende bitiyor.Gerçekten bırakacağım dersen bırakırsın.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Lise son sınıfta başlamıştım, 7 yıl kullandım günlük en az 1 paket. Birkaç bırakma teşebbüsüm oldu, en uzun süresi yaklaşık bir ay sürdü. 7 Yıl sonunda sigara içmek sadece yemeklerden sonra biraz keyif verir gibiydi, boşuna içiyor gibiydim ancak gelde bırak, kendimi ölünceye kadar bağımlı olmuş gibi hissettim. Daha önce ki bırakma teşebbüslerimde ki tecrübeme :D dayanarak bırakıyorum (2003) dedim sigarayı, kendimce şartım bıraktıktan sonra ki ilk sigarayı yakmamaktı, yıl 2012 hala o sigarayı yakmadım, ilk başta yakacağımı düşünüyordum ama şimdi beni yeni tanıyanlar 7 yıl sigara içtiğime inanamıyorlar :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
nasıl bir duygudur bilmiyorum ama benim de çevremde gözlemlediğim kadarıyla iş kişide bitiyor.

<sheldon>

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende lise de başlamıştım kullanmaya, haftada 3-4 paket faln tüketiyodm ama yanılmıyosam en son şubat ayın da otobus beklerken sigaram bitmişti (kent switch kullanıyorm ). Arkadasın birinden bir tane bond mu ne aldım, berbat biseydi iste. O gün yemin billah ettm bi daha sigara içmeyecegim diye. Mide bulantısı öldürecekti beni otobusde. Şimdi ne zamn canm cekse ettigim yemin aklıma geliyo, vazgeçiyorm.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Boşverr iç gitsin yaa yoksa bu hayat çekilir mi??.... Zama zam zamlara zam internete kota işler yolunda gitmez... Rutin hayat aynen devam eder gider... Yanii içmemek için ne sebep varkiii.. Aç bi Müslüm baba videosu yak bide sigara anasını satiyim.. Bide benim için yak.. Sigara bütün dertlerin antibiyotiğidir...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bencede kardeşim kafada silmen lazım sana hayatında sağlıklı bir yaşam geçirmeni temenni ediyorum
:) Ama bende içiyorum :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boşverr iç gitsin yaa yoksa bu hayat çekilir mi??.... Zama zam zamlara zam internete kota işler yolunda gitmez... Rutin hayat aynen devam eder gider... Yanii içmemek için ne sebep varkiii.. Aç bi Müslüm baba videosu yak bide sigara anasını satiyim.. Bide benim için yak.. Sigara bütün dertlerin antibiyotiğidir...
senin için bir sigara yakıyorum eyvallah yak gitsin anasını satayım....

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
@webadam
Bence hiç uğraşma. Kendi haline bırak. Sen bırakmasanda birgün o seni bırakacak emin ol.
Ankara onkoloji hastanesinde yatanların çoğu sigaranınn terkettikleridir. İnan bana içen herkesin de sonu aynı olacak...
Sonunda terkedilecekler.
(Tıpkı benim gibi...)

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Niye böyle diyorsunuz ki?
http://www.youtube.com/watch?v=gkXHSm1UCCg,Download with AllDebrid

yok efendim
sigarayı bırakmanız çok kolay
sadece isteyin yeter efendim
2 gün sabredin canınız sigara çekerse yemek yemekle idare edin
oldu başka bir sorun?
öyle bırakmak kolay olsaydı kimse sigara içmezdi

Sigara içen varsa bu şarkıda benden gelsin sigarayla iyi gider...

Mss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 sene önce bıraktım günde 2 paket sigara içerdim 8 sene kullandım bu zıkkımı tabi zararını görmeye başlayınca bırakma kararı aldım dediğin gibi kolay olmuyor , bir kaç kez denedim en son sigarator diye bir hap aldım internetten onun yardımıyla tabiki en önemlisi kendi irademle bıraktım çok şükür. Bu işin püf noktası ilk 1 ay sigara içilen ortamda bulunmamak 1 hafta sabrettikten sonra sigara içilmeyen ortamda bulunursan bırakırsın ama en önemlisi sigarayı gerçekten bırakmak istemen lazım..

yessea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım merhaba ben 2003'de başladım 2012 ve bırakmayı geçen sneye kadar ihç denemedim iş yeirnden bir abi sağlık bakanlığının dağıttığı haplardan almaya gitti oda 20 yıldır içiyordu bıraktı
bende denedim günde 1 paket içiyordum ve sigarayı bıraktım reklam yapmak değil niyetim
sadece her hangi bir devlet hastanesine git öğüs hastalıklarından yada sigara polikliğinden randevunu al önce doktor seni muayene ediyor bakanlığa anketinidoldurup gönderiyor bakanlık onaylıyor ve sana hap yada kola takılan bantlardan ücretsiz verme hakkı doğuyor hap piyasa değeri 180 tl devlet bunu ücretsiz sağlıyor ilk hapı veriyorlar sigara ile birlikte kullanıyorsun sonar belirli bi süre sonar beynin nikotine olan bağlılı azalıyor maksimum 13 14 süre bu yolda seninde istekli olman lazım hapı alınca hemen faydası yok diye hapı sakın bırakma inatla kullan hapı bitir göreceksin en fazla 1 aya kadar sigaradan nefret ediyorsun hapı sigara ile birlikte kullanıyorsun hapın adıda champix zaten 15 günde bir muayene gidiyorsun sana bir alet üfletiyorlar hapı kullanıp kullanmadığın ortaya çıkıyor mutlaka git hastaneye randevu al yarın git ve başla inan çok faydası var

--- Mesaj Güncellendi ---

yahu onlarda bir ayrı dangal.k
onu arayacağıma gider sevdiğim birini ararım daha iyi :)

bak ben aradım ve ümraniye devlet hastanesine yönlendirdiler iyikide gitmişim iyiki de kurutlmuşum şuan bir şeyim yok diyorsun ama 20 yıl sonra ebemizin bir şeyini görücez bazılarıda boş boş konuşmuk yak gitsin diye inan bırakınca hayata sanki yeniden başlıyorsun ve saan bir tavsiye hapı bırakınca yoğurtu aşırı tüket karaciğerinde oluşan kararmalar ve duman izlerini anca temizlersin

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım merhaba ben 2003'de başladım 2012 ve bırakmayı geçen sneye kadar ihç denemedim iş yeirnden bir abi sağlık bakanlığının dağıttığı haplardan almaya gitti oda 20 yıldır içiyordu bıraktı
bende denedim günde 1 paket içiyordum ve sigarayı bıraktım reklam yapmak değil niyetim
sadece her hangi bir devlet hastanesine git öğüs hastalıklarından yada sigara polikliğinden randevunu al önce doktor seni muayene ediyor bakanlığa anketinidoldurup gönderiyor bakanlık onaylıyor ve sana hap yada kola takılan bantlardan ücretsiz verme hakkı doğuyor hap piyasa değeri 180 tl devlet bunu ücretsiz sağlıyor ilk hapı veriyorlar sigara ile birlikte kullanıyorsun sonar belirli bi süre sonar beynin nikotine olan bağlılı azalıyor maksimum 13 14 süre bu yolda seninde istekli olman lazım hapı alınca hemen faydası yok diye hapı sakın bırakma inatla kullan hapı bitir göreceksin en fazla 1 aya kadar sigaradan nefret ediyorsun hapı sigara ile birlikte kullanıyorsun hapın adıda champix zaten 15 günde bir muayene gidiyorsun sana bir alet üfletiyorlar hapı kullanıp kullanmadığın ortaya çıkıyor mutlaka git hastaneye randevu al yarın git ve başla inan çok faydası var

fırsat olursa deneyeceğim inşallah...

yessea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fırsat olursa diye bir şey yok sen fırsatı yaratmazsan fırsat oluşmaz bu siteye msn hatasıan bakmak için giridm bak ders çalışmam gerekiyordu sana derdinin dermanını söyledim ya gerçekten kurtulursun yada acılar içinde öleceğin günü belersin o kadar net söyliyim sana ve üyeliğime bak siteye ilk defa senin yazını gördüğm için yazıyorum

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Herşey sende bitiyor. Dünyada sigara içen bir ben kalırım yinede bırakamam diyen adam bir anda hiç bir şey kullanmadan bıraktı. Hepimiz için sürpriz oldu. Bırakamaz sanıyorduk.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bırakma , şartlandırma kendini bırakıcam diye ; hiç çıkmıyo o zaman aklından denedik gördük :)

İçmek seni mutlu etmiyor ise içme yok mutluysan neden bırakmak istiyosun :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben onu bırakmadım o beni bıraktı...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Gerçekten bırakmak istiyor isen bırakırsın yoksa bırakmak istemiyorsun ama laf olsun diye bırakmak istiyorum der isen bırakamaz sin .

Reaksiyon puanı
4
İlk önce günlük içtiğin sayıyı azalt. Daha sonra kendini sakıza ver. 21 gün boyunca hiç kullanmamayı başarırsan bir daha içmezsin. Fakat bulunduğun ortamlarda da sigara kokusu olmamalı, bu çok önemli.