Nick.Rey
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1

Optimus Prime

Hocam yaş kaç? Ben bunu bilmiyordum. Bir de bilyeler olurdu yanlış hatırlıyor olabilirim.
@Nick.ReyCaprisun meyvesuyu Kipa mağzalarında hala satılıyor.
Ben şunu bilir şunu söylerim Çocuk hangi dönemin çocuğu olursa olsun çocukluğunun bir bölümü köyde geçmeli. En azından her yaz her çocuk 2-3 aylık tatilini köylerde doğanın içinde geçirmeli... Yapay oyuncaklardan uzak. Şehrin tehlikelerinden, pisliklerinden uzak, toza toprağa ağaca çayıra çimene hayvanlara karışarak geçirmeli...
Köyde yetişen çocuk doğal organik oluyor...
Şehir çocukları yapay fabrikasyon oluyor...
Şahane Pazarı bildim.Ne buldum bakın
![]()
Şahane Pazar![]()
--- Mesaj Güncellendi ---
![]()
İlk 2 Planet Çocukta yayınlanıyor. Diğeri Ayı Yogi Çetesi olarak yayınlanıyor.
Bu oyunu hiç bitirmeye nasip olmadı, Adventure Island oyunun adı.Muhteşem oyundu ne oynardım mario tarzıydı bilen bilir
![]()
Çok güzeldi amaBu oyunu hiç bitirmeye nasip olmadı, Adventure Island oyunun adı.
Tam adı: Hudson Adventure Island
Hocam ikimizden başka konuya cevap yazan yok.
Hocam hep tv ama oynanan oyunlar yok örneğin biz silahcılık oynardık yokmu hiç oynayan![]()
Hocam hep tv ama oynanan oyunlar yok örneğin biz silahcılık oynardık yokmu hiç oynayan![]()
O Nedir arkadaş![]()
Hocam, YARIN SİZLER İÇİN çekeceğim resimleri.![]()
O Nedir arkadaş![]()
Beş kişi bir tarafta beş kişi öbür tarafta ta tatataçoçukluk işte hocam biizm mahalediler cok cektiler bizden yakalamcılık oynardık dörtlü gruplar şeklinde onu biliyon mu ?
Hangi resimleri usta![]()
Yarın görürsünüz, usta.Beş kişi bir tarafta beş kişi öbür tarafta ta tatataçoçukluk işte hocam biizm mahalediler cok cektiler bizden yakalamcılık oynardık dörtlü gruplar şeklinde onu biliyon mu ?
Hangi resimleri usta![]()
İlginmişiniz hocam biz saklanbaç , futbol , renk bulmaca vardı ya topu atana kadar falan , ortada s.çan![]()