Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Herkes sevdiğine kavuşsun,ben yalnızlığa bakarım!

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu Forum da Değişiklik Olmuş. Hadi Hayırlısı :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
manganın albümünü hiç sevmedim

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@Darknes$ ya bir şey soracağım. Within Temptaion un bendeki şarkıları cızırtılı gibi sanki.. Sesini açmaya çalıştığıdma arkadan bir cızrıtı gibi bir ses geliyor. MP3 ler kaliteli olmasına rağmen (320 kbps)

Sende de aynısı var mı?

Edith piaf: (:D) youtube dan açtım bir de. Aynısı değil. Videodaki daha kalitlei. Bendekiler de sorun var herhal.

Sen de bir dener misin? Mesela Faster ı bir mp3 olarak bir de youtubedan bir dene. Aynı ses kalitesi varsa ses artırıldıığında bozulmuyorsa sorunun bende olduğunu kabul edeceğim :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] ya bir şey soracağım. Within Temptaion un bendeki şarkıları cızırtılı gibi sanki.. Sesini açmaya çalıştığıdma arkadan bir cızrıtı gibi bir ses geliyor. MP3 ler kaliteli olmasına rağmen (320 kbps)

Sende de aynısı var mı?

Bende .flac albümleri var:)
indirdiğin yer veya oynatıcından kaynaklanıyordur.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ses sisteminde de aorun olabilir. .flac formatında daha kaliteli oluyor araştır veya zamundaya bak
Hay cahalmışım da haberim yokmuş :D Ekşiden baktım da biraz arşivcilere yönelik bir şeymiş, daha kaliteliymiş vs.

Oynatıcıdan değiştirdim fark yok. Hatta ilk oynatıcım olan winamp en kalitelisini sundu :)

Eyvallah hocam ben bunu bir deneyeyim :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Youtube Charts bozulmuş. :D

http://www.youtube.com/charts

rJwol.png

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Hay senin tse'ne be üff özledim işte kaç ay oldu yüzünü görmeyeli

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Neyse ki hatanın kendisinde olduğunu anladı :) İlk defa bir kızın geri adım attığını gördüm.Kıyamet yaklaşıyor galiba :D :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hadi geçmiş olsun hız düşmüş.

1858555079.png

850 ile çektiğim dosyaları 100 ile çekince anladım. :angry:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
He ya benim de ilk defa düştü.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu sadece bir sınav bunu unutma, kazansan da kazanmasan da dünyanın sonu değil.Elbetteki çevrendeki kişiler senden başarı bekliyor.Ama başaracak olanda sensin, o sınavdan boş çıkacak olanda.Bende senin gibi düşünürdüm.Hatta sınavdan bir gün önce uyuyamadım sabaha kadar.Döndüm durdum yatakta.Ya başaramazsam, ya bir yılım boşa giderse diye.Sonra sabah kalktım, elimi yüzümü yıkadım.Dedim ki başarıcam.Sonra Allah'ın yardımıyla oldu.Başardım.

Eminim ki sende bu kadar çalıştıktan sonra ve bu bilinçle bu sınavı kazanacaksın.Allah yardımcın olsun kardeşim.Senin ve tüm girecek olanların. @GaMeRR119

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
YGS Sınavı Biliyorsunuz Yaklaşıyor Ben Bazı Şeyleri Burada İrdelemek Değerlendirmek İstiyorum Sadece Lütfen Sınava Girecekler Okusunlar...Heyecanlıyım Ben Sınava Girecem İşte Heyecanlıyım...Pc Hocama Sordum Hocam Heyecanlıyım Ne Yapacam Bilmiyorum Diyorum...Hocamda Heyecanı Olan Kişiler Sınavdan Bir Beklentisi Olan Kişilerdir Diyor...Heyecanın Yoqsa Sınava Öylesine Girecek Bir Havadaysan Sınavı Zaten Baştan Kaybetmişsindir Demektir Diyor Hocam...Hak Veriyorum Heyecanımı Buna Bağlıyorum...Heyecanımın Asıl Nedeni Ya Olmazsa Ya Yapamazsam Korkusu...Düşünüyorumda Kazanamazsam Babamı Düşünüyorum...Babam Kendini Suçlayacak Tanıyorum Ben Babamı Kendini Suçlayacak...Acaba Diyecek Ama Emin Olun Siz Bu Sesi Duymayacaksınız...Acaba Ben Oğluma Neyi Eksik Verdim Diyecek...Neden Yapamadı Benim Oğlum Diyecek Başkalarının Oğlu Başarırken Neden Benim Oğlum Yapamadı Diyecek...Acaba Nesini Eksik Verdim Diye Düşünecek...Dershanemi En Kralına Yolladım Özel Dersmi Hocayı Kendi Ellerimle Buldum Ve Yolladım...Parasında Değilim Allah Kahretsin Parayı Oğlum Neden Kazanamadı Diyecek...Oğlum Kazansın Yeterki Arabamı Satarım Evimi Satarım Kirada Darda Otururum Ama Çocuğumu Okuturum Ben...Ama Çocuğum Benim Oğlum Neden Kazanamadı Diyecek...Hani Şu Tv'de İzlediğiniz Survivor Yarışması Varya İşte Babam Onu Çok Sever Onu İzlerken Bile Televizyona Gözleri Bakacak Aklı Bende Olacak Oğlum Diyecek Neden Kazanamadı Acaba Diyecek...2 3 Gün Uyuyamayacak Sonra...Gözleri Kan Çanağı Olmuş Bu Adam Babanızdır Sizin Vede Tek Bir Sorunun Peşine Düşecek Sanqi Hayatı Bu Soruya Bağlıymış Gibi...Neden Kazanamadı Benim Oğlum...Ben Nesini Eksik Verdim Diyecek...He Bide İşin Anne Kısmı Var...Anneniz Ağlayacak Belki Mutfakta Yemek Yaparken Ağlayacak Yemedim Yedirdim İçmedim İçirdim Ama Oğlum Niye Kazanamadı...Ben Oğlumu Bilirim Delidir Doludur Herkese Kızar Patlar...Patavatsızdır Saygısızdır...Ama Benide Babasınıda Abisini Vede Küçük Kardeşini Çok Seven Küçük Kardeşi İçin Dersi Bırakıp Onu Okulda İtenleri Vuranları Yakalamak İçin Harekete Geçen Ben Dayak Yedim Kardeşimde Böyle Birşeyi Yaşamasın Diyen Oğlum Kardeşini Küçük Kardeşini Koruyup Kollayan Abisiyle Hep İyi Geçinen Babasıyla Hep Çarşıya Çıkıp Onunla Kafa Dağıtan Benim Terlikle Kovaladığım Yapma Dediğimi Yapan Yaramaz Haylaz Çocuğum Benim Niye Kazanamadı Diyecek İçinden...Vede Ağlayacak...Derinden Ağlayacak Vede İçten Ağlayacak...NASIL DAYANDI BİLMEM AMA ARKADAŞIM İLK SENESİNDE KAZANAMAMIŞ BANA DİYOR BEN İLK SENEMDE KAZANAMADIĞIMDA ANNEM VE BABAM ÇOK ÜZÜLÜYORDU BİRGÜN ANNEMİN YANINA MUTFAĞA ANNE KARNIM AÇ DEMEK İÇİN GİTMİŞKEN ANNEM VE BABAMI BİRBİRİNE SARILMIŞ AĞLAMIŞKEN GÖRDÜM DEDİ...AMA BABAMIN İŞTEN GELDİĞİNDEN HABERİM YOKTU DEDİ BANA SESSİZ GİRMİŞ EVE DEDİ...BEN BİR SÜRE İZLEDİKTEN SONRA MUTFAĞA GİRDİM ANNEMLE BABAM HEMEN AYRILDILAR VEDE ANNEM YEMEĞE BAKMAYA BABAMDA ÜSTÜNÜ BAŞINI ÇIKARMAYA GİTTİ DEDİ...2.GİRİŞİMDE KAZANDIM...SONRA AKLIMA GELDİ BABAMA SORDUM NEDEN DİYE SORDUM O GÜN NEDEN ÖYLEYDİNİZ...BEN İŞTE HEP SENİN NEDEN KAZANAMADIĞINI DÜŞÜNDÜM DEDİ...EVE GİRDİM ANNEN MUTFAKTA AĞLIYORDU SEN KAZANAMADIN DİYE DEDİ...BENDE ONU TESELLİ EDECEM DERKEN BENDE AĞLAMAYA BAŞLAMIŞIM HABERİM YOKTU DEDİ...SONRADA BABAM BANA İŞTE İLK KEZ BEN BABAM ÖLDÜĞÜNDE BİLE AĞLAMAYAN BEN İŞTE O GÜN İLK KEZ AĞLADIM DEDİ...

--- Mesaj Güncellendi ---

Az Öncekini Arkadaşlar yarıda bilerek kestim kusura bakmayın...yazmak istemedim ancak şimdi yazdıklarımın tamamı içimden geçenler vede büyük harfle yazılmış olanlar bir arkadaşımın hikayesi arkadaşımın adı Hakan...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Akıl noksanlığı iki türlü olur: Biri delilikten, öbürü câhillikten demişler ne kadar lüzumsuz insanlar var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...