Digitürk hatası

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar digitürk hd kullanıcısıyım bir hata alıyorum ekran transparan bir şekilde IEIJKHQSSQ yazısı çıkıyor ve bu durumda kumanda çalışmıyor 2-3 dakika içinde yazı siliniyor kumanda çalışıyor. sizce sebebi ne olabilir ? bu bazen çıldırtıcı derecede sık sık bazende hiç olmadığı oluyor

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bendede çıkıyor arada çözemedim

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Servisle görüşmek lazım normal bir hata kodu değil araştırdım

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
aradım müşteri hizmetlerini sistemsel çalışma diyorlar. galiba bugün oynanacak derbi için bir şifre yapıyorlar X

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26

Arkadaşlar digitürk hd kullanıcısıyım bir hata alıyorum ekran transparan bir şekilde IEIJKHQSSQ yazısı çıkıyor ve bu durumda kumanda çalışmıyor 2-3 dakika içinde yazı siliniyor kumanda çalışıyor. sizce sebebi ne olabilir ? bu bazen çıldırtıcı derecede sık sık bazende hiç olmadığı oluyor

Dostum Digiturk'un şifresini çözmüşsün. :D

Kaçak yayın yapanları serverları bulmaya çalışıyor olabilirler.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
anladım arkadaşlar sağolun

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
maç sırasında dsmart gibi yapıyor dt şimdi,ekranın farklı yerlerinde recivere özel şifre çıkarıyor ve kaçakları yakalıyor

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşların da dediği gibi herkesde çıkıyor, güvenlik kontrolüymüş. İnternetten yayın yapanları şak diye buluyorlar.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
şifreleme işlemi için diye biliyorum hocam.
malum geçen sene çaldırmışlardı 8 hafta netten HD izlendi.şikayet ettik ama bana mısın demedi.

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şak diye nasıl buluyolar açarmısın biraz?
Adamlar televizyonlardaki kodları belli bölgelerde sıralı olarak ekrana veriyorlar. Mesela maçın 44.dakikasında "sdgyffgkas" gibi bir kod A bölgesindeki ekranlara veriliyor. Sonra internetteki yayınlarda 44. dk'da bu kodun olduğunu görürlerse, bu sefer o bölgedeki üyelerin ekranlarına tek tek farklı kodlar göndererek yayın yapanı buluyorlar ve ceza direk adresine faturasıyla gönderiliyor.

Not: Anlatım biçimine göre başından böyle bir olay geçmiş olabilir mi?