Galaxy Gio 428 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]
cepmart_02.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.hizlial.com/telefon/cep-...a&utm_campaign=CepTelefonuIndirim_23March2012

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben de telefonlara bakıyorum,Galaxy Ace veya SE Neo V düşüyorum.
Bunu alsam çok şey mi kaybederim :)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ben de telefonlara bakıyorum,Galaxy Ace veya SE Neo V düşüyorum.
Bunu alsam çok şey mi kaybederim :)

Ace düşünüyorsan hiçbir şey kaybetmezsin :)

Neo V ayrı bi telefon. Bütçen müsaitse Neo al. Yoksa Gio :)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
mr_rain Galaxy Ace beğendim ama dediğin gibi Neo V ayrı bir telefon.
Aralarınnda ikiye katlayacak gibi fiyat farkı yok,o yüzden almışken Neo V alayım diyorum.Uygun bir kampanyayı bekliyorum.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
mr_rain Galaxy Ace beğendim ama dediğin gibi Neo V ayrı bir telefon.
Aralarınnda ikiye katlayacak gibi fiyat farkı yok,o yüzden almışken Neo V alayım diyorum.Uygun bir kampanyayı bekliyorum.

Ace-Gio arasındaysan Ace'e hiç bakma bile.

Vatan'da hafta sonu %25 indirim var. Neo stokta görünüyor. Aklında bulunsun :)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu telefon taaa haziranda ablama alırken hepsiburada da 450 liraydı üzerine elli tane model çıktı fiyatı hala aynı ne iş anlamadım

tugi_17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi telefonu alırken herşeyiyle araştırın beyler. ace daha pahalı diye daha iyi diyemeyiz. sadece kamerası 5mp diğer özellikler aynı. ve iyice araştırdığınızda göreceksiniz ki galaxy gio galaxy ace ye göre normal kullanımda 1-2 gün şarj farkediyor. şarj çok önemli bu tarz telefonlarda hergün sarja takmak istemezsiniz değilmi. zaten galaxy gio nun fiyatının hiç düşmemesinin sebebi de bu olsa gerek. ve gerçekten müthiş bi telefon ben aldım çok memnunum arama mesaj atma vs yapınca 3-4 gün gidiyor. internete girer ve bol bol oyun oynarsanız 2 gün gidiyor. tavsiye ederim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Daha önce de yazmıştım yine yazayım. Bu telefonu almak konusunda kararsız kalanlar bilmeliler ki bu cihaz için cyanogenmod 9 çalışmaları yapılıyor. Yani bu telefonu alırsanız 4.0 kullanma şansınız olacak büyük ihtimalle. Bu fiyata gerçekten çok güzel cihaz.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Yaza doğru huawei ideos x5 almayı planlıyordum malum Türkiye de hiçbiryerde sitede falan bir tane bile yok,onun için gio ile ace arasında kaldım gio demenin sebebini anlatırmısın :)

Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon, o yüzden. Yoksa daha iyileri elbette var. Ekranı, işlemcisi ve rami, tasarımı ve şıklığı, gio için optimize edilmiş bir sürü romu bu telefonun artıları

X5 bulabilirsen o çok daha iyi. Ancak piyasada yok şu anda.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ben 1 yıldır gio kullanıyorum, android 4 bile çıktı ama şu anda tam stabil durumda değil ama stabil olanı yakında çıkacak.
Oynadığım oyunlardan biri gio ile :) fiyatına göre çok güzel telefon, ace yada gio alırsan sonuna kadar yardım ederim merak etme, alabiliyosan neo v yada experia ray al, 8 mb hd kamera telefon süper, burda arkadaş almış :D
[video=youtube;G9BFZu7021Q]http://www.youtube.com/watch?v=G9BFZu7021Q[/video]

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben 1 yıldır gio kullanıyorum, android 4 bile çıktı ama şu anda tam stabil durumda değil ama stabil olanı yakında çıkacak.
Oynadığım oyunlardan biri gio ile :) fiyatına göre çok güzel telefon, ace yada gio alırsan sonuna kadar yardım ederim merak etme, alabiliyosan neo v yada experia ray al, 8 mb hd kamera telefon süper, burda arkadaş almış :D
[video=youtube;G9BFZu7021Q]http://www.youtube.com/watch?v=G9BFZu7021Q[/video]

hayalci bu oyunu marketten yuklemeye calıstıgımda uyumsuz dıyor netten bulup yuklesem calısırmı,sendekı farklı bır rom mu bendekı orjınal2.3 rom
?
birde ics4 cıktıgında gozumuze sokacak bır sekılde konu acsan veya ozelden pm atsan.malum senı uzun zamandır dh de face de hatta bı ara maxıcep te takıp etmıstım :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Gel kardeş ne demek, android 4 var ama kamera siyah gösteriyor ama görüntü muhteşem. yeni romda çıktı. cm 7.2 aroma :D sana pm attım bak kardeş :)

Ben simpli gio v1 tr kullanıyorum

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Htc Salsa nasıl sizce kullanan felan varmı?

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon, o yüzden. Yoksa daha iyileri elbette var. Ekranı, işlemcisi ve rami, tasarımı ve şıklığı, gio için optimize edilmiş bir sürü romu bu telefonun artıları

X5 bulabilirsen o çok daha iyi. Ancak piyasada yok şu anda.
Evet,malesef piyasada falan yok,teşekkürler.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bizim bu ideos x5 ler piyasadan mı kalktı yoksa bizim millet mi sömürdü? :) Acaba neden yok artık, hepsiburada.com'dan almıştım ne orda var ne başka sitede. Sadece ikinci elleri satılıyor.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bütçeniz gio ya yetecek kadar ise, alınabilecek en güzel telefon bence...