Asus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bawyera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden asus peki mac e baya hızlı stabil flan diyorlarda

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çünkü 1600 x 900 çözünürlük :) (Apple : 1280 x 800)

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çünkü çünkü çünkü asus. :D Nedenini bilmiyorum ama sanırım paylaşım konusunda win7 tercih ederim.İşime yarayan programlar konusunda uyumluluk sorunu yaşamak istemem :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Macte ne çalıştırcan ? İlk defa alıyorsanız bence bildiğiniz bir işletim sistemini alın çünkü eski programlarınızı arayabilirsiniz. Macte de çalıştıramazsınız yazık olur 3000tl vericeksiniz. Ayrıca ben biraz daha büyük ekranlı birşey tercih ederdim 3000tl bütçe için. :)

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eski program dediğiniz nedir ki hocam bana hızlı olsun bide kasılmasın yeter öyle oyun oynamak yada grafik flan işleriyle uğraşmıycam ama macbook diyende var applede valla kararsız kaldım :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
eski program dediğiniz nedir ki hocam bana hızlı olsun bide kasılmasın yeter öyle oyun oynamak yada grafik flan işleriyle uğraşmıycam ama macbook diyende var applede valla kararsız kaldım :D

kasılmasın.. ben i5 işlemcili bir laptop kullanıyorum yani öyle garip işler yaparken bile takılma olmuyor :D yani 3000tl vermeye gerek yok :D 2000tl civarında birşey vermiştim ben markası da Asus n53 hatta 3000tl bütçeniz varsa laptopun yanında güzel bir de ses sistemi alabilrisiniz bence laptopa oa kdaar para vermeye gerek yok hani kasılmasın falan arıyorsanız rahat rahat film izlerisniz oyun oynarsınız firefoxta 250 sekme açarsınız atıyorum vs .. :D

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir kere kafaya koydum o 2 taneden biri olucak gibi ama çok memnun kullanıcılar

northern

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Asus marka laptop bakıyorum, gördüğüm kadarıyla artık 11.6 inç gibi boyutlarda notebook üretmiyorlar, onun yerine ultrabook üretiyorlar. Ama bu çok yeni bir teknoloji, gerçi birçok özelliği notebookla aynı, ama ssd disk kullanılması uygun mu bilmiyorum. Benim baktığım model UX21E, i3 işlemcili olanı. Bu model bir ara gelmiş, ama şimdi çok zor bulunuyor. Acaba üretimden kalkıyor mu bilmiyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak isterim. Ayrıca ekran çözünürlüğü düşük gibi, bununla ilgili de fikrinizi alabilirim.

northern

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sordum yine ben yanıt vereyim. Biraz daha araştırınca i3 işlemcili ultrabookun piyasadan çekildiğini gördüm. Ayrıca Asusun kullandığı disklerin uzun ömürlü olmadığını duydum. Dolayısıyla bu modelden vazgeçtim.
Şimdi baktığım laptop Dell XPS 13 modeli. Bu model 13.3 inç, i5 işlemcili ve fiyatı daha yüksek. Bu laptopu kullanan arkadaş varsa fikrini almak isterim.