Sınıfta Futbol Oynamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Karne günü..mutluyuz heyecanlıyız..okul kapanıyor... Yaş : 15 ...Ergenlik dönemleri...

Not
: Ergenlik dönemi, saçların inek yalamışçasına jöleye batırıldığı..sonra önündeki kişiye şişşt baksana ...ne bakıyon lan deyip kafa göz girişilen,aptallığın tavan yaptığı..beyin ile alt bölgenin yer değiştirdiği(atanın tabiriyle)..bir zaman dilimidir.Açıklama daha ergenliğe geçememiş ama sdn de aptalca yorumlar yazan, anlama özürlü arkadaşlar için verilmiştir.)

--Başrol oyuncusu ::: Okula getirilen bir futbol topu...
---Kendini Roberto Carlos zanneden bir arkadaşımızın okula top getirmesiyle başladı herşey...kaleler kuruldu..2 takım halinde maçlar yapıldı..
---Maç bitmişti. Küçük kısa boylu, kendini Roberto zanneden hafif saf, hafif zeki arkadaşımın topun dibine vurmasıyla, "İstiklal Marşı" tablosu(cam) aşağı büyük bir gürültüyle indi.

---Bunun üzerine sinirlenen ben ...topu tuttuğum gibi.."lan gerizekalı topa öyle mi vurulur böyle vurulur deyip bir geçirdim ki....

---"Gençliğe Hitabe" aşağıya doğru inişe geçti...

Sonuç : Karneyi ertesi gün alabildim. 1 günlük o stres fazlasıyla yetti :)
....Eve giden karnede çamaşır suyunun rolü büyük...baba karneler elle yazılmaya başlandı...
--------------------------------------------------------------------------------
Diğer Anılar
http://forum.shiftdelete.net/itirafl...ci-dayagi.html (Taksici Dayağı !!!)
http://forum.shiftdelete.net/itirafl...s-baskini.html (Polis Baskını :))
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/247933-tezek-cukuruna-baliklama-atlamak.html

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eee 1 musubet 1000 nasihatten efdaldir

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=113753]Bekçi[/MENTION] Baya Cartoon Network İzlemissin Sende ErgenLik Düşüncelerin Hala geçmemiş :D

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
@Bekçi Baya Cartoon Network İzlemissin Sende ErgenLik Düşüncelerin Hala geçmemiş :D
Evet izliyorum ve de utanmıyorum. Sonuçta o da bir sanattır. Ama siz sanattan ne anlarsınız ki ?
---Sanat akşam oturup "Kurtlar Vadisi" izlemek değildir, Godfather izlemek değildir. Bunları izleyince erkek mi oluyorsun ?
---Bunları sadece büyükler mi izler ? Çizgi filmde sanat yok mu ?
---Senin gibi çok var bu memlekette... Buz devri filmine girerken bileti kesen kişinin "hahaha eşşek kadarsın buna mı gidecen" demesi gibi düşünüyorsun...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu ne öfke? Bu kadar sinirlenmeyip, sakince cevap vermek zor mu? Yaş 20, tıp öğrencisi olunca olgun mu olunuyor? Sakin ve güzel bir şekilde derdini anlatsan olgun bir insan olduğunu ispatlarsın. Bana da fevri cevap yazacaksın ama kusura bakma benim görüşüm bu yönde.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet izliyorum ve de utanmıyorum. Sonuçta o da bir sanattır. Ama siz sanattan ne anlarsınız ki ?
---Sanat akşam oturup "Kurtlar Vadisi" izlemek değildir, Godfather izlemek değildir. Bunları izleyince erkek mi oluyorsun ?
---Senin gibi çok var bu memlekette... Buz devri filmine girerken bileti kesen kişinin "hahaha eşşek kadarsın buna mı gidecen" demesi gibi düşünüyorsun...

ya Bekçim İki Kelime yazdım pişman ettin :(

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu ne öfke? Bu kadar sinirlenmeyip, sakince cevap vermek zor mu? Yaş 20, tıp öğrencisi olunca olgun mu olunuyor? Sakin ve güzel bir şekilde derdini anlatsan olgun bir insan olduğunu ispatlarsın. Bana da fevri cevap yazacaksın ama kusura bakma benim görüşüm bu yönde.
yazdığım şeyleri silme hakkını kimden aldığınızı sorabilir miyim ? Gayet düzgünce, hakaret içermeyen reklam olmayan birkaç kelime eklediğim için silebileceğinizi kim söyledi ? Ayrıca benim niyetim kimseye artislik yapmak değil ... benim en sinir olduğum konuda bu şekilde yazı yazılmasını hoş bulmuyorum ...

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yazdığım şeyleri silme hakkını kimden aldığınızı sorabilir miyim ? Gayet düzgünce, hakaret içermeyen reklam olmayan birkaç kelime eklediğim için silebileceğinizi kim söyledi ? Ayrıca benim niyetim kimseye artislik yapmak değil ... benim en sinir olduğum konuda bu şekilde yazı yazılmasını hoş bulmuyorum ...

sayın Bekcim Birşey demedıgımız halde Tıp ögrencısım erkegım senden şubu artistlikler yaptın Bizde erkegiz bekcimmmmm İster Tıp Oku ister Uzaya Cık Önemli olan içinde olsun Bekcim :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sayın Bekcim Birşey demedıgımız halde Tıp ögrencısım erkegım senden şubu artistlikler yaptın Bizde erkegiz bekcimmmmm İster Tıp Oku ister Uzaya Cık Önemli olan içinde olsun Bekcim :)
Neyse sen de kusura bakma :) ..damarıma bastın biraz

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Ben moderatör değilim, birinin yazdığı yazıları silebilme gibi yetkim yok.

Konuya gelince, daha konunun en başında açıklama şeklinde "adam gibi yorum yazın, beni kızdırmayın" mealinde yazdığın yazı ve sonraki çıkışın düşündürüyor.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Bekçi kardeşim yanlız değilsin elime bir dondurma veya çerez alıp youtubeden beybladeyi açıyorum :) veya ninja turtles .d