Bu pc ye hangi ekran kartı gider?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdsss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu pc ye hangi ekran kartı gider stabilite açısından en iyi olarak ve bu pc ile browser oyunu oynanırmı örneğin bu oyun http://www.seafight.com/ Pc nin linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-2gb-ramli-dell-gx-280-lga-3-4-islemci-78020472/detay?source=promotion_spva/

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu kasaya herhangi bir pci ekran kartı takılabilir mi, bilmiyorum. ancak takılsa bile işlemci yetersiz.pentium 4 tek çekirdek işlemcili. yakın zamana kadar ben de pentium 4 işlemcili bir sistem kullanıyordum. 2 gb ram ve 512 mb HD3650 ekran kartım vardı. flash içerikli siteler çok kasıyordu. hele tarayıcı tabanlı oyunlar ağır çekim zar zor oynanıyordu. nette geçebilmek için flash block eklentisi kullanıyordum.

kısaca bu sisteme iyi bir ekran kartı da taksan işini görmez. işlemci yetersiz kalır. :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Başlık düzenlendi !

Konu açarken açıklayıcı başlıklar kullanın lütfen.

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlık düzenlendi !

Konu açarken açıklayıcı başlıklar kullanın lütfen.

pardon acemiliğime verin.

--- Mesaj Güncellendi ---

bu kasaya herhangi bir pci ekran kartı takılabilir mi, bilmiyorum. ancak takılsa bile işlemci yetersiz.pentium 4 tek çekirdek işlemcili. yakın zamana kadar ben de pentium 4 işlemcili bir sistem kullanıyordum. 2 gb ram ve 512 mb HD3650 ekran kartım vardı. flash içerikli siteler çok kasıyordu. hele tarayıcı tabanlı oyunlar ağır çekim zar zor oynanıyordu. nette geçebilmek için flash block eklentisi kullanıyordum.

kısaca bu sisteme iyi bir ekran kartı da taksan işini görmez. işlemci yetersiz kalır. :)

satan arkadaş pcı ex slotu var yazmış birde bu p4 3.4 işlemciyi ben 2çekirdek sanardım.