Nokia Tableti Onaylandı

speedyextra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 468"]
[TR]
[TD="class: habermanset, align: left"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: haberdetay, align: left"]Nokia’nın Tasarım Şefi, Windows 8 işletim sistemi kullanacak tablet üzerinde çalışıyor.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: yazi_islev_back, width: 468"]
[TR]
[TD="align: center"] [TABLE="width: 463"]
[TR]
[TD="class: nav_txt2, width: 100"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: haberdetay, align: left"] Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisi Nokia’nın, uzun süredir bir tablet projesi üzerinde çalıştığıyla ilgili dedikodular konuşuluyordu. Dedikodular nihayet gerçeklik kazanmaya başladı. Firmanın Tasarım Şefi Marko Ahtisaari, bir tablet üzerinde çalıştığını, hatta vaktinin 3’te 1’ini buna adadığını açıkladı.
nokia_tablet_patent.jpg
Nokia tabletiyle ilgili resmi ellerden gelen bu açıklamanın yanı sıra dedikodu haberleri de her zamanki gibi devam ediyor. Tedarik zincirlerinden öğrenilen bazı yeni bilgilere göre Nokia tableti, Qualcomm’un çift çekirdekli çipsetiyle güçlendirilecek. 10” boyutunda ekranı olması beklenen cihaz, Nokia’nın ilk büyük ekranlı tableti olacak. Firmanın Meamo işletim sistemi kullanan eski tabletlerinde 4”-5” arası daha küçük ekranlar tercih ediliyordu.

Windows 8 işletim sisteminin bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkacağı göz önüne alındığında, Nokia tabletinin de dördüncü çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kaynak:
http://www.siirtce.net/bilim-teknoloji/nokia-tableti-onaylandi-146032.html

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
işte bu haber doğruysa bu tableti alırım...

ismo08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba ucuz olurmu birde o var çift çekirdekli tablet piyasada pek yok