speedyextra
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
[TABLE="width: 468"]
[TR]
[TD="class: habermanset, align: left"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: haberdetay, align: left"]Nokianın Tasarım Şefi, Windows 8 işletim sistemi kullanacak tablet üzerinde çalışıyor.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: yazi_islev_back, width: 468"]
[TR]
[TD="align: center"] [TABLE="width: 463"]
[TR]
[TD="class: nav_txt2, width: 100"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: haberdetay, align: left"] Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisi Nokianın, uzun süredir bir tablet projesi üzerinde çalıştığıyla ilgili dedikodular konuşuluyordu. Dedikodular nihayet gerçeklik kazanmaya başladı. Firmanın Tasarım Şefi Marko Ahtisaari, bir tablet üzerinde çalıştığını, hatta vaktinin 3te 1ini buna adadığını açıkladı.
Windows 8 işletim sisteminin bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkacağı göz önüne alındığında, Nokia tabletinin de dördüncü çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kaynak:
http://www.siirtce.net/bilim-teknoloji/nokia-tableti-onaylandi-146032.html
[TR]
[TD="class: habermanset, align: left"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: haberdetay, align: left"]Nokianın Tasarım Şefi, Windows 8 işletim sistemi kullanacak tablet üzerinde çalışıyor.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: yazi_islev_back, width: 468"]
[TR]
[TD="align: center"] [TABLE="width: 463"]
[TR]
[TD="class: nav_txt2, width: 100"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: haberdetay, align: left"] Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisi Nokianın, uzun süredir bir tablet projesi üzerinde çalıştığıyla ilgili dedikodular konuşuluyordu. Dedikodular nihayet gerçeklik kazanmaya başladı. Firmanın Tasarım Şefi Marko Ahtisaari, bir tablet üzerinde çalıştığını, hatta vaktinin 3te 1ini buna adadığını açıkladı.
Nokia tabletiyle ilgili resmi ellerden gelen bu açıklamanın yanı sıra dedikodu haberleri de her zamanki gibi devam ediyor. Tedarik zincirlerinden öğrenilen bazı yeni bilgilere göre Nokia tableti, Qualcommun çift çekirdekli çipsetiyle güçlendirilecek. 10 boyutunda ekranı olması beklenen cihaz, Nokianın ilk büyük ekranlı tableti olacak. Firmanın Meamo işletim sistemi kullanan eski tabletlerinde 4-5 arası daha küçük ekranlar tercih ediliyordu.Windows 8 işletim sisteminin bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkacağı göz önüne alındığında, Nokia tabletinin de dördüncü çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kaynak:
http://www.siirtce.net/bilim-teknoloji/nokia-tableti-onaylandi-146032.html