İphone 4 s Verizon Unlock Hakkında

sevkiyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlar,

Abd den ı phone 4 s Verizon Unlock aldırdım. Cihaz henüz bana ulaşmadı. Ancak bugün duyduğum bir habere göre Verizon olanlarda cıhaz sım kartsız kullanılıyor ve Turkıyede bu yukleme henüz yapılamıyor. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar ne yapmamı tavsiye edersiniz.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yapacak bir şey yok :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ben ne dedim :D

Reaksiyon puanı
189
Sanmam öyle olacağını. Apple iPhone 4'e kadar her şebeke türü için ayrı telefon üretiyordu ama 4S ile beraber Universal Phone oldu, yani dünyadaki tüm şebeke türlerini destekliyor olması lazım...

sevkiyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanmam öyle olacağını. Apple iPhone 4'e kadar her şebeke türü için ayrı telefon üretiyordu ama 4S ile beraber Universal Phone oldu, yani dünyadaki tüm şebeke türlerini destekliyor olması lazım...

Yorumlar için etşekkür ederim. Önümüzdeki cumartesi telefon elımde olacak, bilgilenririm.

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=251008]sevkiyildiz[/MENTION]

Maalesef [MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] yorumuna katılmak isterdim :)

Fakat Verizon Apple'ın sitesinde de yazdığı gibi CDMA Şebeke sistemini kullanır.

Maalesef sim kart takma yuvası yoktur. Belki YosionPeel ile geldiğinde sim kartını takıp kullanabilirsin ama oda normal bir iPhone'a göre kaba duracaktır :) iPod için yapılmış bir alettir esasında :)

Sitesi aşağıda ki linkte. Cihaz iPod'ları iPhone gibi kullanmaya yarıyor. Bir kılıf takıyorsunuz ve bu kılıf telefona şarj yuvasından bağlanıyor. Kılıfa da sim kartını takıp telefona YosionPeel programını yükledikten sonra Telefon,SMS ve Internet kullanabiliyorsunuz :)

http://www.peel520.net/ YosionPeel

Reaksiyon puanı
189
@sevkiyildiz

Maalesef @cgrszone yorumuna katılmak isterdim :)

Fakat Verizon Apple'ın sitesinde de yazdığı gibi CDMA Şebeke sistemini kullanır.

Maalesef sim kart takma yuvası yoktur. Belki YosionPeel ile geldiğinde sim kartını takıp kullanabilirsin ama oda normal bir iPhone'a göre kaba duracaktır :) iPod için yapılmış bir alettir esasında :)

Sitesi aşağıda ki linkte. Cihaz iPod'ları iPhone gibi kullanmaya yarıyor. Bir kılıf takıyorsunuz ve bu kılıf telefona şarj yuvasından bağlanıyor. Kılıfa da sim kartını takıp telefona YosionPeel programını yükledikten sonra Telefon,SMS ve Internet kullanabiliyorsunuz :)

http://www.peel520.net/ YosionPeel

Bahsettiğin olay iPhone4'e kadar vardı. World Phone muhabbeti ile beraber 4S artık CDMA ve GSM networklerini destekliyor ve araştırmalarıma göre Sim kart yuvası var. Telefon networklere göre bölünmüyormuş artık...

Hatta konu ile ilgili video buldum

[video=youtube;dmHN2CcvGFA]http://www.youtube.com/watch?v=dmHN2CcvGFA[/video]

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla bende mesajı yazdığımda Apple'ın sitesine baktım emin olmak için ama detaylı bir açıklama bulamadım. Sadece bir cümle vardı :)

sevkiyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bende mesajı yazdığımda Apple'ın sitesine baktım emin olmak için ama detaylı bir açıklama bulamadım. Sadece bir cümle vardı :)

Değerli arkadaşlar biraz geç oldu ama ı phone 4 s verizon telefonum dün akşam itibariyle açıldı. Telefonu 1000 TL daha ucuz maliyetle edinmiş oldum. Yurtdışından telefon getirmek isteyenler için söylüyorum, öncelikle pasaportları müsait olsun ya da uygun bir pasaport bulsunlar. Hepinizi iyi günler ve de iyi çalışmalar. :)

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Değerli arkadaşlar biraz geç oldu ama ı phone 4 s verizon telefonum dün akşam itibariyle açıldı. Telefonu 1000 TL daha ucuz maliyetle edinmiş oldum. Yurtdışından telefon getirmek isteyenler için söylüyorum, öncelikle pasaportları müsait olsun ya da uygun bir pasaport bulsunlar. Hepinizi iyi günler ve de iyi çalışmalar. :)

Hayırlı olsun :)

Bende getirttirdim iPhone 4S 16 GB Black :)

Pasaport kolay buldum yakından, sağlam pasaport yıllarca kullanılsa problem olmaz ;)

Hala JailBreak bekliyorum :) Bir yanlışlık oldu ben telefonun başında değilken güncelle demişler telefonu SHSH kaydımda yoktu :D JailBreak yalan oldu :D

Harcel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

sevkiyildiz Arkadasim bu kartsiz telefonu nasil kullanabiliyorsun biraz bilgi verirmisin benim bildigim kadariyla bunlarin simkartslotu yok nasil aktiflestirdin rica etsem yardimci olurmusun. bende yanlislikla Iphone 4s verizon ismarladim ve elimde kaldi kullanamiyorum ?????????????

Reaksiyon puanı
189
Merhaba

sevkiyildiz Arkadasim bu kartsiz telefonu nasil kullanabiliyorsun biraz bilgi verirmisin benim bildigim kadariyla bunlarin simkartslotu yok nasil aktiflestirdin rica etsem yardimci olurmusun. bende yanlislikla Iphone 4s verizon ismarladim ve elimde kaldi kullanamiyorum ?????????????

4S değildir o, 4'dür. 4S World Phone diye geçer ve sim slotu vardır...

Harcel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Iphone 4s veya 4 bana gelenin sim slotu yok !!!!!!!!!!!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben amerika'da değişim öğrencisi olarak 1 sene boyunca kaldım ve gelirken ordaki hattımı iptal ettirdiğimde (verizon) iphone 4s'imi burada kullanabileceğimi söylediler. Fakat şimdi de aradığımda hattı iptal ettirmeden önce açtırabileceğimi artık bir yolun olmadığını söylüyorlar. Turkcell'e gittiğimde de bütün pasaport işlemlerini yaptırdım telefon açıık görünüyor beyaz sayfalarda ama verizon'dan açılmadığı için açamıyorum. Bu telefonu açtırmanın başka bir yolu yok mudur jailbreak'le falan?

ffftttg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s verizon var mı zaten iphone 4 verizon ile iphone 4s yan metal kasası aynı birde iphone 4s slot bazı sitelerde iphone 4 verizon 4s verizon diye yüksek fiyata satıyorlar yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sim slotu olmanyanlar iphone degil ipod nanao sizi keklemisler burada 150€ o teller gerci almanya ucuz teller iphone aslinda okadarda tutulmuyor almanyada en krali samsung abi navisinden tut hepsine kral calisoyr simlock derdide yok daha ne bataryada 5 gun full gidiyor ohhh kral arkadasda aldi 4s 3 gubun sonuda kirdi sinirden oderece

Reaksiyon puanı
189
sim slotu olmanyanlar iphone degil ipod nanao sizi keklemisler burada 150€ o teller gerci almanya ucuz teller iphone aslinda okadarda tutulmuyor almanyada en krali samsung abi navisinden tut hepsine kral calisoyr simlock derdide yok daha ne bataryada 5 gun full gidiyor ohhh kral arkadasda aldi 4s 3 gubun sonuda kirdi sinirden oderece

iPod nano küçücük bir şey senin bahsettiğin iPod touch ama o da iPhone modellerine göre çok ince. Sim slotu cihaz olayı iPhone 4'e kadar vardı ama 4S ile beraber World Phone muhabbeti çıktı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki bizi aydınlatabilirmisin nasıl çözdüğüne dair? Çünkü bende de bir iPhone 4 verizon var ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de var kayıt yaptırdım ama acılmıyor ne olucak sımdı?

aytav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amerikan dan gelen Verizon simlock lu
HTC ONE M9 var simlock u nasıl kaldıra bilirim .(çünkü mobil ağlara bağlanmıyor)