- Katılım
- 29 Haziran 2007
- Mesajlar
- 64,456
- Reaksiyon puanı
- 530
- Puanları
- 0

Arsenal'in Galli oyuncusu Ramsey'in laneti adı altında dolaşan haberler dünya spor kamuoyunda geniş yer buldu.
"Curse of Ramsey" (Ramsey'in Laneti) diye adlandırılan ilginç tesadüflere göre, 2008 yılında Londra ekibine transfer olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Arsenal forması altında son 2 yılda attığı her golün ardından bir ünlü hayatını kaybediyor.
Tarih 1 Mayıs 2011: Ramsey Arsenal-Manchester United maçındaki tek golü attı. Ramsey'in Manchester United'a attığı golden bir gün sonra 2 Mayıs 2011'deEl Kaide'nin eski lideri Usame Bin Laden öldü.
Genç yıldız ezeli rakipleri Tottenham ile yaptıkları maçta da takımının tek golünü kaydetti. Ramsey'in Tottenham'a attığı goleden birkaç gün sonra 6 Ekim 2011'de ise Apple'ın sahibi Steve Jobs hayatını kaybetti.
Tarih 19 Ekim 2011: Galli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmada yine takımının tek golünü attı. Ertesi gün Libya'nın devrik lideri Kaddafi öldürüldü.
Ve son olarak 11 Şubat 2012 tarihinde, Arsenal'in deplasmanda Sunderlandi 2-1 yendiği maçta Ramsey takımının ilk golünü kaydetti. Aynı günün akşamı dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston hayatını kaybetti.
Ayrıca, 22 yaşındaki oyuncunun 27 Şubat 2010'da Stoke City ile oynanan ve Arsenal'in 2-1 kazandığı maçta ayağı iki yerinden kırılmıştı. Ramsey'in ayağı kırıldığı gün Şili'de 8.8 büyüklüğünde deprem ve Tsunami meydana gelmişti. Bu depremde de yüzlerce kişi hayatını kaybetmişti.
[SDNTV]http://hurriyet.cubecdn.net/Spor/aaron_ramsey_15022012_1115_wmp4.mp4[/SDNTV]
Hürriyet