way_be
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
git şakir
Ya arkadaşlar, biraz uzak durmak gerekiyor dedim kendi kendime.Ulen arkadaş anlamadım gitti, Dünya'nın en iyi takımlarından birini yeniyoruz fenerlinin biri çıkıp diyorki çok abartıyorsunuz. Yaw sanane arkadaşım.
Diğer fenerli arkadaşların gibi tebrik edeceksen et, etmeyeceksen örnek al!
+1 Ve Bayanlar basketbolda derbi de mağlubiyet sonrası ne yorum yapıyorlar diye baktım Gruplarına öve öve bitiremiyorlar takımlarını. Yok değişmeyen tek şey fark, her zaman ki gibi kazandık filan filan.
Ama biz Avrupanın şüphesiz 1 numaralı, namağlup takımını yendik mi abartıyor oluyoruz. Kıskançlık böyle bir şey demek. Çekemeyen anten taksın arkadaş![]()
Yekta ve Çisem çok yakışıyorlar birbirlerine.
Sonsuza dek sürecek bizim AŞKIMIZ!
![]()
Sevgililer Günü'ne Özel En Değerli Hediyeniz GSStore'dan
GSStoreun sarı-kırmızılı çiftlere özel olarak tasarladığı Aşkımız 1905 T-Shirtleri, Sevgililer Günü Özel Paketi ile tüm GSStore Mağazalarında sizleri bekliyor!
Aşkın rengi Sarı &Kırmızı diyen taraftarlarımız için hazırlanan GSStore Sevgililer Günü Özel Paketine hemen sahip olmak için tüm GSStore Mağazalarımızı ve online satış sitemiz www.gsstore.org u ziyaret edin, hem sevgilinizi hem kendinizi Aşkımız 1905 T-Shirtleriyle mutlu edin.
Galatasaray Mağazıcılık ve Perakendecilik A.Ş.
Kaynak güvenilir mi![]()
Soyları tükendi böyle hatunlar yok okadar aradım halada aramaktayım ama yok![]()
Günaydın dostlar kaç atarız bugün tahminleri alalım![]()
Sabri'den tek beklentim var oda kendi kalesine atmasın yeter3 atarız 2si sabriden 1 de amrabat kendi kalesine atar herhaldeakşam insallah hava böyle olurda stadda donmayız ya on numara güneş var
Sabri'den tek beklentim var oda kendi kalesine atmasın yeter![]()