numanhalit
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

Ekran kartı özelliklerim bu eklemem gereken başka şey varsa söyleyin lütfen . 1-2 gb ekran kartı alcam fiyat önemli değil. Nasıl seçmem gerekiyo? Neyine göre ?
bize işlemci ve raminizi de söylerseniz daha iiyi tavsiye verebiliriz. eğer işlemciniz iyi değilse, aldığınız ekran kartından verim alamazsınız. işlemci darboğaz yapar.
Öncelikle SDNforum hoş geldin diyoruz Anakart msi mod numarsı kaçslm arkadaşlar forma yeni katıldım bende ati redeon hd 5470 ekran kartım var ana kartım msı işlemci intel 2 gb rem var sizce bu ekran karı uyumlumudur sistemle
--- Mesaj Güncellendi ---
yardım edecek kimse yokmu ya
sistem baya eski. bu sisteme HD 5770'ten yukarı kartı almak manasız olur.![]()
RAM ve İşlemci özellikleri de bunlar . Bunla orantılı bi kart istiyorum . Daha dogrusu asıl amacım oyunlardan tam verim almak . Warrock'da bile kasmalar oluyo. Eğer ekran kartı alınca tam verim sağlayamiyorsam yeni bilgisayar alıcam ama ekran kartı almam yeticekse boşa almayayım bilgisayar diye düsündüm.
![]()
Ekran kartı alıcam fakat, nasıl bir ekran kartı alıcagımı bılmıyorum, maddi durumumda kısıtlı fiyatı 100 Tl'yi geçmeyecek bir ekran kartı tavsiye edermisiniz ?
Merhabalar, ekran kartım ATI Radeon X1550 bilgisayarım windows 7 .. uygun ekran kartı linki verirseniz çok sevinirim..
[/IMG]![]()
Arkadaşlar bu sisteme nasıl bir ekran kartı almalıyım.
güç kaynağını değiştirmek istemiyorum. Şuanki 300 w.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[/IMG]![]()
bu da anakart bilgileri
kardeş güç kaynağını değiştirmek istemiyorum.Harici güç kablosu takılmayanlardan ne tavsiye edebilirsin.
Şu anki power 300w.
arkadaşlar ben fotoğraf nıye atamıyorum veya nasıl atıcam