BilgeAdam kursları

ergin3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar geçen konu açmıştım iş buldum istediğim meslek olmadı fakat bir eğitim almak için şuanki yeterli masrafımı çıkarabilceğim bir iş olduğu için mecburen kabul ettim :) . Şuan açıktan lise okuyorum birde bilge adamın kurslarına gitmeyi düşünüyorum eğitim sistemi nasıl iyimidir fiyatları nasıldır ve ben daha önce belirtmiştim bilgisayarın herşeyine karşı meraklıyım oradaki alacağım kurs ne üzerine olmalı web tasarım düşünüyorum şuanda fikirlerinizle doğru yola yönlendirirseniz çok sevinirim iyi geceler.

zeymel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Bursa'daysan ücretsiz kariyer desteği de sağlayan ve sadece yazılım konusuna odaklanmış BilgiYAZAN firmasını tavsiye ederim. www.bilgiyazan.com yeterli miktarda bilgi var.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Merhaba arkadaşlar geçen konu açmıştım iş buldum istediğim meslek olmadı fakat bir eğitim almak için şuanki yeterli masrafımı çıkarabilceğim bir iş olduğu için mecburen kabul ettim :) . Şuan açıktan lise okuyorum birde bilge adamın kurslarına gitmeyi düşünüyorum eğitim sistemi nasıl iyimidir fiyatları nasıldır ve ben daha önce belirtmiştim bilgisayarın herşeyine karşı meraklıyım oradaki alacağım kurs ne üzerine olmalı web tasarım düşünüyorum şuanda fikirlerinizle doğru yola yönlendirirseniz çok sevinirim iyi geceler.
Bilge Adam iyidir, ama fiyatları da iyidir. :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
kesinlikle tavsiye etmiyorum, sistem network uzmanlığı okudum ve kesinlikle istediğim yerlere gelemedim, bu benimle alakalı birşey gibi gözükebilir bilir ama hiçte bile, 13 kişiydik vede aynı arkadaşlar aynı işlerine devam ediyorlar bir farklılık yok, netron daha iyi kesinlikle...

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Netron iflas etti. Bilge Adam'ın başarılı ve iyi bir eğitim kuruluşu olduğunu düşünüyorum

Paran varsa hiç düşünmeden Web ve Grafik Tasarımı eğitimi al, sertifikanı kazan.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kesinlikle tavsiye etmiyorum, sistem network uzmanlığı okudum ve kesinlikle istediğim yerlere gelemedim, bu benimle alakalı birşey gibi gözükebilir bilir ama hiçte bile, 13 kişiydik vede aynı arkadaşlar aynı işlerine devam ediyorlar bir farklılık yok, netron daha iyi kesinlikle...

BilgeAdam'ın hangi şubesindeydin?
Şuan bende BilgeAdam'da Sistem ve Network uzmanlığındayım. Gayet başarılı.Verdiğim paraya gelirse, sonuna kadar helal olsun.
Şu an 3 ay oldu.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Etüt istedim, istediğim gün verdiler.Ders tekrarı vs. hepsinde yardımcı oluyorlar.
Bana kalırsa iş sende bitiyor.Öğrenmek isteyen için ve bu dalda uzman olmak için tek geçerim BilgeAdam'ı ..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ben Fatih Şubesindeydim.. Evet bizimle bitiyor gibi gözüktüğünede eminim, ama onların bizleri kesinlikle pc uzmanı olarak görmesi başlıca hata.. eywallah merak var ama bilmişlik yok, eğitim olarak iyi olabilirler.. Hadi benim kafam basmadı diyeyim.. Diğer arkadaşlarımdamı aynı şekilde...
Parayı alana kadar herşey...

Dershane bitmesine yakın denilen şu, Sizin aslında ing ce eğitimi almanız lazımdı... El insaf... İnsan baştan söyler..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36

UZAK DUR! bilgeadam dan uzak dur. sözleşme imzalarsın allah korusun trafik kazasında ailen ölse kursun başlamasına 3 ay olsa paranı iade etmezler. sözleşme imzalarsın kurs şu tarihte başlayacak derler yeterli sayı yoktur 1 seneye kadar tarihi sarkıtma hakları vardır. şikayetvar.com da da araştırabilirsin. sakın ama sakın bulaşma.

--- Mesaj Güncellendi ---

sadece sen değilsin binlerce insan aynı konumda. Aman arkadaşım ne sen ne çevrenden birisi bilge adam derse ASLA!

Netron iflas etti. Bilge Adam'ın başarılı ve iyi bir eğitim kuruluşu olduğunu düşünüyorum

Paran varsa hiç düşünmeden Web ve Grafik Tasarımı eğitimi al, sertifikanı kazan.

lütfen oradan eğitim almamış veya işleyiş tarzında bilgi sahibi olmadan insanları bu şekilde yönlendirmeyin. sadece şikayetvar.com da daki sorunları okusan yeter. tüketici hakları raporlarını görme imkanın olsa kaç bin kişinin başvurduğuna şaşarsın.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben Fatih Şubesindeydim.. Evet bizimle bitiyor gibi gözüktüğünede eminim, ama onların bizleri kesinlikle pc uzmanı olarak görmesi başlıca hata.. eywallah merak var ama bilmişlik yok, eğitim olarak iyi olabilirler.. Hadi benim kafam basmadı diyeyim.. Diğer arkadaşlarımdamı aynı şekilde...
Parayı alana kadar herşey...

Dershane bitmesine yakın denilen şu, Sizin aslında ing ce eğitimi almanız lazımdı... El insaf... İnsan baştan söyler..
Ben Bakırköy şubesindeyim.Hocamdanda çok memnunum.İsmi Tuna Malik.Araştırırsanız zaten bilgileri yani kısacası özgeçmişi baya parlak bir insan.Şöyle bir şeyde var.Bazı eğitmenler 1 senedir bu işi yapıyor.Bazıları 10 senedir.Microsoft'un yada hangi eğitimi alıyorsan artık.Grafik Adobe vs. eğitimci olmak için Microsoft'un yetkilileri karşısında sunum yapıyorsun.

Lise'den arkadaşlarımda BilgeAdam'dan mezun oldular, onlarında hiç derdi, sıkıntısı yoktu.Hatta Lise arkadaşlarımın hepsi kariyer kartına sahipti.Sistem,Network,Grafik,WebTasarım ve Yazılım eğitimi aldılar 2 Yıl boyunca.
Ya birde pc uzmanı görmesi başlıca hata demişsinde, sen bilgeAdam'a sıfır Pc bilgisiylemi gittin ?

[MENTION=63745]mei[/MENTION], ona bakarsan sikayetvar.com'da en ünlü markanın, en büyük firmanın a'dan z'ye herşeyin şikayetini bulabilirsin.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ben Bakırköy şubesindeyim.Hocamdanda çok memnunum.İsmi Tuna Malik.Araştırırsanız zaten bilgileri yani kısacası özgeçmişi baya parlak bir insan.Şöyle bir şeyde var.Bazı eğitmenler 1 senedir bu işi yapıyor.Bazıları 10 senedir.Microsoft'un yada hangi eğitimi alıyorsan artık.Grafik Adobe vs. eğitimci olmak için Microsoft'un yetkilileri karşısında sunum yapıyorsun.

Lise'den arkadaşlarımda BilgeAdam'dan mezun oldular, onlarında hiç derdi, sıkıntısı yoktu.Hatta Lise arkadaşlarımın hepsi kariyer kartına sahipti.Sistem,Network,Grafik,WebTasarım ve Yazılım eğitimi aldılar 2 Yıl boyunca.
Ya birde pc uzmanı görmesi başlıca hata demişsinde, sen bilgeAdam'a sıfır Pc bilgisiylemi gittin ?
.

Tabiki sıfır bilgiyle gitmedim , ama ingce eğitimim yoktu, tabiki teknik olarak ingcem azbucuk vardı ama seni tam bir sistemci gibi görmeleri çok ilginçç...

Sonuçta sıfır bilgi ile gelen bir arkadaşım vardı, o nereye geldim dedi... ona yardımcı olduk elimizden geldiğince, örneğin bir önceki senelerde resimlerini çekiyorlarmış konuların, bazı şubelerde videolarını çekiyorlarmış hatta.. bizde hiç birşey yoktu.. istediğimizdede imkanımız yok diyordu hocamız.. saçmalığın daniskası... bir basit kamera programı ile yapılacak birşey.. Neyse durum o.. Ben kimseye tavsiye etmiyorum... Kesinlikle ve kesinlikle.. Sadece adı var...

Tofaş mı BMW mi ? herkes BMW der neden adı var.. gibi :) ben tavsiye etmiyorum...

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bizde direk eğitim seti, kullandığımız programlar, ekran kayıtları vs. hepsi var.Bu arada videonun çekilmesi hakkında imkanımız yok diyorsa sen neden kendi videonu kendin cekmedin be arkadaşım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bizde direk eğitim seti, kullandığımız programlar, ekran kayıtları vs. hepsi var.Bu arada videonun çekilmesi hakkında imkanımız yok diyorsa sen neden kendi videonu kendin cekmedin be arkadaşım.

dimi? konuyu da [MENTION=138307]technomind[/MENTION] anlatsın... hem anlatsın hem video ya çeksin....

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74

Dostum, sanırım dediğine sende inanmıyorsun aslına bakarsan.. Hoca pc de anlatırken ben nasıl ekranın görüntüsünü video ya alabilirim ?

dimi? konuyu da @technomind anlatsın... hem anlatsın hem video ya çeksin....

Haklısın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] Çok doğru demişşin, videoyuda ben çekeyim konularıda ben anlatayım, onlar havadan para alsın ne ala mualla ..... :@

Ben kimseye bilgeadam'ı tavsiye etmiyorum, gidenler bir yerlere gelenleri tebrik ederim... Ne diyeyim o eğitimle bir yerlere gelmişlerse süper yani...

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dediğim gibi sorun sende. Daha yazdığımı iyi anlamadan laf söylemeye çalışıyorsun.Hiç bir kurum,eğitim merkezi sesli video çekmez.Sen hocandan konuları dinleyecektin.Yaptıklarını sen kendi bilgisayarında uygulamıyormusun ?
Kendi bilgisayarında uyguladığında da videoya çekseydin.
Nyse sen gitmişsin, bişey yapamamışsın.Bana göre kişide bitiyor, sana göre eğitim kurumunda.

bcakir_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilge Adam = Para = Sertifika
Benim çevremden de giden oldu ama daha aydınlananı görmedim.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
@technomind arkadaşa katılıyorum bir arkadaşım da oradan eğitim almıştı hiçbir işe yaramamasından şikayetçi oluyordu sürekli bundan 4 sene öncesi filandı.

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben şimdi bilgeadam yazılım uzmanlığı eğitimi alıyorum ve memnunum hocayada baglı ögrenciyede bağlı ama şu var sende iş yoksa hoca beynini açıp sokacak halide yok.ha şuda var hoca çok iyi biliyordur ma anlatmasını bilmiyordur buda ayrı bır konu herkez bilir ama anlatamaz buda cok önemlidir arkadaşlar..ama yazılım kursuna gittin diye yazılımcı olamazsın onlar sana balık tutmayı gösterir ama senin şansın yoksa balık ağa takılmıyorsa sen günlerce bekle:D:D balık tutamazsın ok arkadaşlar:)
bakalım kariyer kart var bende hocalarla ılgılı bir problem yaşamadım sorduklarıma v.s hep cvp alabıldım ama tabiki her şubedeki hoca bir olur mu?düşünmek gerek diyorum..

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Vay be.Hani kimileri şikayetçidir bilirimde bu kadar fazla beklemiyordum.Benimde kaç tane arkadaşm BilgeAdam'dan mezun, paraya para demiyor.Hem kendinde hemde Hoca'da bitiyor bu iş.

ankarali_gnc";2123126 dedi ki:
Arkadaşlar ben şimdi bilgeadam yazılım uzmanlığı eğitimi alıyorum ve memnunum hocayada baglı ögrenciyede bağlı ama şu var sende iş yoksa hoca beynini açıp sokacak halide yok.ha şuda var hoca çok iyi biliyordur ma anlatmasını bilmiyordur buda ayrı bır konu herkez bilir ama anlatamaz buda cok önemlidir arkadaşlar..ama yazılım kursuna gittin diye yazılımcı olamazsın onlar sana balık tutmayı gösterir ama senin şansın yoksa balık ağa takılmıyorsa sen günlerce bekle:D:D balık tutamazsın ok arkadaşlar:)
bakalım kariyer kart var bende hocalarla ılgılı bir problem yaşamadım sorduklarıma v.s hep cvp alabıldım ama tabiki her şubedeki hoca bir olur mu?düşünmek gerek diyorum..

Bende bunu demeye çalışıyorum. İş kendinde ve Hoca'nda bitiyor.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Haticeye değil neticeye bakın. Buradan eğitim almış ve bitirmiş arkadaşların yorumlarını alalım. Hedefinize ulaştınız mı? Daha doğrusu işinizi kurabildiniz mi/işe girebildiniz mi? Ne kadar para kazanıyorsunuz? Düşünen arkadaşlara böylece gerçekçi olarak yardımcı olabilirsiniz. [MENTION=138307]technomind[/MENTION] gibi.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
beğenmeyenler 2-4 sene öncesinden bahsediyor, beğenenler şuan eğitim alanlar...

bu arada bilgeadam çok çok iyi diyenler gerçekten anlıyormu orasını tartmak lazım aslında!!!!

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Dediğim gibi sorun sende. Daha yazdığımı iyi anlamadan laf söylemeye çalışıyorsun.Hiç bir kurum,eğitim merkezi sesli video çekmez.Sen hocandan konuları dinleyecektin.Yaptıklarını sen kendi bilgisayarında uygulamıyormusun ?
Kendi bilgisayarında uyguladığında da videoya çekseydin.
Nyse sen gitmişsin, bişey yapamamışsın.Bana göre kişide bitiyor, sana göre eğitim kurumunda.

Ben gitmişim birşey yapmamışım değil 13 kişilik sınıfta 3.cü oldum, mevzu bu değil, amacım kendimi yükseltmek yada yerin dibine sokmakta değil, sonuç itibariyle kişidede biter tabiki, ama amaç sadece para almak olmamalı, eğitim veriyorsanız hakkını vermenizde lazım.. söylenilenlerin anlatılanların hiç bir tanesi olmadı.. sadece verdiğim parayla vede aldığım sertifikayla kaldı... sertifikayı sorarsan inan nerde olduğunuda bilmiyorum !! o derece yani !!

Kimses sesli video çekmez mi ? Sese gerek yok sadece yaptığının videosunu çekse yeter.. hocadan sonra elbetteki kendin yapmaya çalışıyorsun elinden geldiğince kendin videoya neden çekmedin sorusuna gelincede verilen pc ler dandirik.. kendisini zor açıyor benim zamanımda p4 2.4 vardı o kadar... he kötü değildi ama bir işede yaradığı söylenilemez..

Bilge Adam = Para = Sertifika
Benim çevremden de giden oldu ama daha aydınlananı görmedim.

Aynen böyle elinde bir tane kağıt parçası başkada birşey yok ! kesinlikle düzmece bir eğitim baştan sağma....
ver parayı al sertifikayı

ne biliyorsun ?

-- ee şey kem küm !

öğrenmedin mi, öğretemediler ki..

@technomind arkadaşa katılıyorum bir arkadaşım da oradan eğitim almıştı hiçbir işe yaramamasından şikayetçi oluyordu sürekli bundan 4 sene öncesi filandı.

benım cevremde bır cok kişi var, 12 arkadaşımın numarasınıda verebilirim hiç bir işe yaramadı, hiç bir +sı olmadı .... Kimseye "Üstüne basa basa altını çize çize diyorum" tavsiye etmiyorum ! :)

ankarali_gnc";2123126 dedi ki:
Muhakkak hocalarlada alakalıdır, adamlar herkesi bilmiş gibi görüyorlar, aslında karşısındaki kişi belkide hiç birşey bilmiyor bu şekilde düşünmeden anlatıyor, dediğin gibi anlatımdan anlatıma fark var... karşındaki ne kadar hiç birşeyden anlamıyor olsada, adam öyle bir anlatır ki... en anlayandan daha iyi bile anlayanı çıkar o anlamayanlardan..

Anlatım kabiliyeti sıfır, ayrıca rapçi gibi hızlı hızlı bir anlatım, sanki hızlandırılmış tur gibi..

Vay be.Hani kimileri şikayetçidir bilirimde bu kadar fazla beklemiyordum.Benimde kaç tane arkadaşm BilgeAdam'dan mezun, paraya para demiyor.Hem kendinde hemde Hoca'da bitiyor bu iş.
Bende bunu demeye çalışıyorum. İş kendinde ve Hoca'nda bitiyor.

Sen ne kadar zeki olsanda ol arkadaşım.... sistem network uzmanlığı basit bir iş değil, sonuç olarak sen dershaneye yazılırken bu işle alakanız varmı diyorlar, sen yok diyorsun seni halen neden kayıt ediyor ? o zaman belli bir alt yapı sahibi olanlara versin eğitimi... Yalnışmıyım ?

Haticeye değil neticeye bakın. Buradan eğitim almış ve bitirmiş arkadaşların yorumlarını alalım. Hedefinize ulaştınız mı? Daha doğrusu işinizi kurabildiniz mi/işe girebildiniz mi? Ne kadar para kazanıyorsunuz? Düşünen arkadaşlara böylece gerçekçi olarak yardımcı olabilirsiniz. @technomind gibi.

Aynen netice olarak diyorum ki bilgeadam ne olursa olsun tırt !! sadece adı var, başkada birşey yok... tavsiye etmiyorum şiddetle...

beğenmeyenler 2-4 sene öncesinden bahsediyor, beğenenler şuan eğitim alanlar...

bu arada bilgeadam çok çok iyi diyenler gerçekten anlıyormu orasını tartmak lazım aslında!!!!

Valla ben anladıklarını sanmıyorum açıkcası, sadece şuan için anlıyor edasındalar,dershane bittikten en fazla bir ay sonra hiç birşey hatırlamıyacaklar :)

mavipatik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilge Adam isimli soba kurumuna eşim ve ben toplamda 10.000 TL. paramızı kaptırdık ve geri alamadık.
Nasıl kaptırdık? Eğitimlerimiz başladıktan kısa bir süre sonra sürpriz bir biçimde işimden çıkarıldım. Buna müteakip taşınma kararı aldık ve şehir değiştirdik.
Bu esnada eğitimlerimizi dondurmuştuk. Gittiğimiz bölgeye yakın bir bilge adam kursu olmadığı için ve eşimin hamileliği nedeniyle eğitimlere devam edemeyeceğimizi anladık ve iptal talebimizi ilettik.
Aylarca oyaladılar. Ne istedilerse gönderdiğimiz halde çeşitli gerekçelerle iptal talebimiz bilge adam bakanlar kurulunca kabul edilmedi.
Kabul edilmediği gibi bu iptal talebimizle ilgili direkt bir muhatap bulmamız mümkün olmadı. Her bilge adam sözde bir merkeze bağlı ancak bu merkeze müşteri olarak sizin ulaşmanız imkansız.
Sizi sekreterler ve müşteri danışmanları arasında top gibi sektirip duruyorlar. Sonunda aldım kitapları ve girdim bir bilge adam binasından içeriye.
Bunları istemiyorum geri alın ve benim sizinle ilgili olan herşeyimi iptal edin dedim. Hemen itina ile sözleşmeyi çıkardılar ve ilgili bir madde gereği kitapların ve yayınların bilge adam istemediği taktirde geri alınmayacağını bildirdiler.
Tabi o sözleşmeyi imzalarken kötü zamanda başımıza neler gelebileceğini hesap etmemiştik. Velhasıl ben kötü zamanlara ve zor durumlara düştüm. Kredi kartımdan çektikleri taksitlerin ödemesi 4-5 ay önce bitti.
Ben ve eşimde herhangi bir eğitim alamadık. Ancak hiçbir bilge adam yetkilisi arayıp "sizin bu durumunuz nedir böyle? Gelin hiç olmazsa eğitiminize devam edin ya da mağduriyetinizi giderelim olmaz mı?" diye aramıyor.
Ama eğitim için başvururken "aman sınıflarda yer kalmayacak hemen gelin işlemlerinizi yapalım" diye günde 3 defa arıyorlardı.
Anladım ki bilge adamın bilgeliği parayı bizden alana kadarmış. Paraya endeksli tefeci gibi bir kurumdur. Bir çok icra takibini acımasızca ve haksızca gerçekleştiren paraya endeksli ve bana göre eğitim sektörünün yüz karası çok acımasız bir kurumdur.
Bir süre sonra onun da kulağı devlet tarafından çekilecektir. Çünkü şikayet yığınları ve mağdur ettikleri insanlar giderek artmaktadır.

Dikkat etmenizi öneririm.

Facebookta Bilge Adam Mağdurları isimli bir grupta vardır.
Gruptan eski bir bilge adam çalışanının mesajı dikkatimi çekti onu da buraya aktarıyorum.
"
Nil Çolak arkadaşlar sizler öğrenci olarak mağdursunuz çokta haklısınız,
bende bilgeadam satış departmanında 1 yıl çalışmış biri olarak mağdurum,
neyseki daha fazla dayanamayarak istifa ettim ki benim bile hakkım olan paramı ödemediler :)
içinde olan biri olarak söyleyebilirim ki bilge adamda dönen oyunları bilseniz gece uyuyamazsınız..."

http://www.facebook.com/group.php?gid=52862914333

Buyrun şikayetleri de inceleyin. Ona göre karar verin.

http://sikayetvar.com/firma/detay/bilge-adam

mavipatik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim TheJoker, Bilge Adam'ın sözleşmesinde bunların yazdığını farketmeden 10.000 TL.'nin altına imza atan 36 yaşında bir salak olduğumu senin sayende anlamış oldum.

Ama senin anlamadığın şu sanırım. Bilge Adam isimli kurum, evinden kalkıp kitapları sırtlanıp kapısına kadar gelen canı burnunda bir müşterisini, nasıl bir rahatlıkla ve nasıl bir tarz ile geri püskürtüyor.
Yardım edelim sorununuzu çözelim diyen var mı? Yok! 2 sene geçti mi? Geçti! Arayan? Yok!

Aynı sözleşmeye sende imza attın. Böyle bir kurumun bizim karşılaştığımız yüzünü görmediğin için şanslısın sadece.
Algı konusunda biraz şanssızlığın olduğunu düşünüyorum. Hepsi bu.

Staunch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bilge adama gittim fakat alt yapım vardı. Herkes övüyordu filan neyse başlarda 6 kişiydik sonrasında 4 kişi kaldık bunlardan 2 kişi bu alanda devam ediyor. Birisi benim :) Herşey sende bitiyor orası sadece alt yapı veriyor ve ismi varmı var. Kariyer destek filan veriyorlar iyi firma sektörde çalışmış eğitmenin oldumuda tadına doyum olmuyor.

Söylediğim gibi her şey sende bitiyor. Önce hangi alanda eğitim alcağını bilmen gerekli. Ki sen bunu bilmiyorsun. Yol haritan yok. Mutlu olacağın işi seçmelisin. Eğitim filan ise sonraki olaylar. İnternet üzerinde benim bildiğim ve bilmediğim herşeyi bulabilirsin. Olay kendini geliştirmekte.

Yoksa Bilgeadam'da nötron'da vb. Firmalarda hikaye. Parana yazık. Sen en iyisi ilgilendiğin iş alanı ile ilgili bir işe gir. Az ücretlede olsa sonraları Sertifika Eğitim olayına girersin, Bilge adamdan alacağın sertifikalar bir işe yaramaz. Bunuda belirteyim.

Benim kazandığım çok iyi bir arkadaş ortamı, arkdaş bir hoca, İnsan kaynaları danışmanı.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Est. kimseye salak vs. bişey demedim, dememde.İlk önce yaşınıza saygım vardır.Algı konusunda şanssızlığın var diyorsunda lise arkadaşlarımdan yaklaşık 15-20 tanesi Bakırköy BilgeAdam'a gittiler ve mezun oldular.Hepsi şuan paraya para demiyor ve yatıp kalkıp Bakırköy BilgeAdam'a dua ediyorlar.Burada ben bilgeAdam'ı korumuyorum.Sadece ve sadece Hocamı aynı zamanda eğitimi koruyorum.
Bilerek işe girmedim.Bu kursu rahat rahat bitiriyim diye.Akşam seansıyım.Doğal olarak sınıftakilerin hepsi çalışan kesim.Bir tek ben çalışmıyorum sanırım.Çalışıyor olsam konuları tekrar etme gibi şans yüzdem düşer :) Zaten altyapısı olmayanın Sistem sınıfına girmesi biraz saçmalık bana göre.Ne Biliyim hani programların çalışma mantığını bilin bari.
Sikayetvar.com'a gelince de en iyi marka, en sorunsuz aletin bile şikayeti vardır.

[MENTION=156754]Staunch[/MENTION]'a bi yönden katılıyorum.Eğitmen çok önemli.Ben Programcılık okudum bitirdim. Ekstradan Pc üzerine bir üniversite daha okudum. Sevmedim programcılık işini. Hoşuma gitmedi. Bende Sistemci olmaya karar verdim.Çokta memnunum.İyiki geçmişim diyorum.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
acaba memnun olanların başarı ölçütleri neler. belkide bilge adamdan memnun olmayanlar o başarıları başarısızlık olarak görüyor olabilirler. bilge adama görede başarı ölçütünü öğrenmek lazım. yani sertifika alan başarılı bir öğrencinin sektördeki yeri nedir. sonuçta ancak vaadedilen ile yargılayabiliriz

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
kadıköy bilge adam nasıl diyeceğim ama bilge adamla görüşmelerim , yukarıda şikayet edenlerin anlattıkları gibi.Yani günde 87654356 defa arayıp kayıt için konuşabiliyorlar.aman yer kalmaz hemen kayıt yapın diyorlar vs. Acaba diyorum gitsem boşa mı olacak!

kkebo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bilge Adam'ın Türkiye genelindeki tüm şubelerinde ve eğitimlerinde kullanılabilecek olan 2300 TL değerindeki eğitim kartımı 1800 TL ye veriyorum. Yani Bilge Adam ile yapmış olduğunuz son pazarlık sonrası ilave indirim almış olup 500 TL daha cebinizde kalacak. İlgilenen arkadaşlar bana mesaj yoluyla ulaşabilir(kemal.cicekyurt@gmail.com). Hoşçakalın...