MP3 Playerımda Şarkılari Göremiyorum

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam arkadaşlar, Bugün Mp3 Playerımı Açtım Fakat Şarkılarımın Hiçbiri Görünmüyor Ve Ekranda '' No Music File '' Uyarısını Alıyorum. İçerisinde Birkaç Şarkının Var Olduğundan Eminim. Bu MP3 Playerin Diğer Bir Sorunu Bilgisayara Taktığım Zaman Yeni Donanım Bulundu Diyor Ama Listede MP3 Playerıma Ait Hiçbir Şey Göremiyorum. Bulmak İçin MP3 Playerımdaki Şarkıların Adlarını Arama Yerine Yazıyorum Sonuç Çıkmıyor. Donanımı Güvenle Kaldır Seçeneği de Sağ Altta Görünüyor Bu İşlemi Uyguladığımda Sorunsuzca Kalkıyor Ama Ne MP3 Playerımın Ekranında Şarkıları Görebiliyorum Nede MP3 Playerımı Bilgisayara Takınca MP3 Playerımdaki İçerik Listesini Görebiliyorum. Bu Sorunu Halletmem İçin Neler Önerirsiniz? Yada MP3 Playerım Sizlere Ömür Mü?

MARKA & MODEL : Piranha Buddy Plus 2GB

:clap::clap::clap:

Reaksiyon puanı
31
Selam arkadaşlar, Bugün Mp3 Playerımı Açtım Fakat Şarkılarımın Hiçbiri Görünmüyor Ve Ekranda '' No Music File '' Uyarısını Alıyorum. İçerisinde Birkaç Şarkının Var Olduğundan Eminim. Bu MP3 Playerin Diğer Bir Sorunu Bilgisayara Taktığım Zaman Yeni Donanım Bulundu Diyor Ama Listede MP3 Playerıma Ait Hiçbir Şey Göremiyorum. Bulmak İçin MP3 Playerımdaki Şarkıların Adlarını Arama Yerine Yazıyorum Sonuç Çıkmıyor. Donanımı Güvenle Kaldır Seçeneği de Sağ Altta Görünüyor Bu İşlemi Uyguladığımda Sorunsuzca Kalkıyor Ama Ne MP3 Playerımın Ekranında Şarkıları Görebiliyorum Nede MP3 Playerımı Bilgisayara Takınca MP3 Playerımdaki İçerik Listesini Görebiliyorum. Bu Sorunu Halletmem İçin Neler Önerirsiniz? Yada MP3 Playerım Sizlere Ömür Mü?

MARKA & MODEL : Piranha Buddy Plus 2GB

:clap::clap::clap:

Büyük ihtimal mp3 çalarınızın üzerinde resetleme yapabileceğiniz tuş vardır bunu deneyerek sorun çözülebilir :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Malesef öyle bir tuş bulunmuyor. Bu arada ek bilgi MP3 playerımda daha önce donanımı güvenle kaldırma sorunu varken şimdi bilgisayarımda görünmediği halde donanımı güvenle kaldırabiliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:bende pc ye takıyorum dosya görünmüyor dosya gelmiyorr:blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim mp3 e şarkılara yükledim ama 130 şarkı var bunun en az "10" tanesi fralan çalıyor artı şarkıyı acıyom sonrasında şarkı gelmiyor ses gelmiyor 4 5 kere basıyorum anca " 1" şarkıya geliyor sorunuma çare