aman efenim modlarda böyle yapıyorsa :lol:
Ağzınla kuş tutsan üyelere yaranılmaz

aman efenim modlarda böyle yapıyorsa :lol:
Ağzınla kuş tutsan üyelere yaranılmaz![]()
@Jacoub , Starwars iyidir ya tarih olarak en son çıkanı konu olarak ise ilk Bölüm sayılacak Sith'in intikamına hayran kalmıştım. Bir Jedi'nin değişimini çok iyi anlatmakta.
--- Mesaj Güncellendi ---
@Jacoub , Starwars iyidir ya tarih olarak en son çıkanı konu olarak ise ilk Bölüm sayılacak Sith'in intikamına hayran kalmıştım. Bir Jedi'nin değişimini çok iyi anlatmakta. Spoiler olmasın diye tam açıklayamıyorm ama izleyince anlayacaksın beni
--- Mesaj Güncellendi ---
Bende bi ara fena sarmıştım oyunlarını oynadım BattleFront I - II , hatta animasyonu var çok uzun bir süre izlemedim Starwars hayranı olmama rağmen biraz çocukca geldi ama kesinlikle , Starwars animasyon filmini izle derim asıl filmlerini izedikten sonra . Hatta dizi halinde verilmekteydi animasyon dizisi 1. sezonunu izledim oldukça başarılydı vaktin kalır sıkımlmazsan onada başlarsın.
benimde çok sevdiğim bir anime finali hala ilk izlediğim gibi aklımda![]()
Vampire Hunter D (2000)
ikinci kez izlediğim ender anime yapımlarındandır. keşke devamı niteliğinde başka filmleri de yapılsa. 7.8/10
![]()
Çok fantastik film izledim ama bu bambaşkaydı konu çok farklı bir okadarda güzeldi kesinlikle tavsiyemdir![]()
![]()
taare zamen par (like stars on earth)
etkileyici
çevresindekilerin disileksi hastası bir çocukla imtihanı ve sınavı geçen bir öğretmen![]()
2012 2.kez izledim ve zevkli![]()