Firefox-Facebook Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan re13el
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
arkadaşlar facebookta bir video izlerken aynı sayfada bir fotoğrafa büyümesi için tıkladığımda video duruyo vebaşa dönüyo bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır? Diğer tarayıcıların hiçbirinde böyle olmuyor sadece firefox tüm sürümlerinde durum bu şekilde.

Flash Player son sürüm ve beta sürümlerini denedim sonuç aynı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
evet ben de denedim, neden böyle acaba merak ettim ama çok da sorun değil

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
böyle bir sorun var ama çözümüde basit..iki sekmede facebook açacaksınız birinde istediğiniz müziği dinliceksiniz diğerindede gezeceksiniz..ayrıca bu sorun sadece firefoxta değil diğer bütün tarayıcılarda oluyor firefoxtan değil facebooktan kaynaklı bir sorun..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
böyle bir sorun var ama çözümüde basit..iki sekmede facebook açacaksınız birinde istediğiniz müziği dinliceksiniz diğerindede gezeceksiniz..ayrıca bu sorun sadece firefoxta değil diğer bütün tarayıcılarda oluyor firefoxtan değil facebooktan kaynaklı bir sorun..
arkadaşım 2 sekme olayını zaten yapıyorum ama tek sekmede olmasını istiyorum .
diğer tarayıcılara gelirsek eklediğim resimde sağta tarayıcılarım var :) bunun yanında diğer tüm tarayıcılarda denedim böyle bir sorun yok sadece Firefox sürümlerinde bu durum böyle.
resimdekiler hariç:Maxton, chrome plus, comodonun tarayıcısı,Rockmelt gibi tarayıcılarda da denedim sorun yok.

Ha bu kadar tarayıcı denediğimi görünce diyebilirsinki neden firefoxu bırakmıyosun? bende bırakmıyorum değil bırakamıyorum
I Like Firefox :)