Windows 7 32bit firefox 9 sayfa görüntüleme sorunu

qarizma1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar firedoxta bir websitesine girmek istediğim zaman sayfa düzgün olarak görüntülenemiyor sola dayalı çıkıyor bazen resimler görüntülenmiyor resimdeki gibi oluyor çözüm nedir bilen varsa söyleyebilir mi acaba teşekkürler sorun2.jpg:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
tüm eklentileri devre dışı bırakıp deneyin

qarizma1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm eklentileri devre dışı bırakıp deneyin

öncelikle teşekkür ederim eklentileri devre dışı bıraktım ama sorun devam ediyor firefoxu kaldırıp yeniden kurdum yine aynı

adsz1xa.jpg

ve format atmak istemiyorum çünkü 5-6 aydır baya güncelleme yaptım elimde güncellenmiş msdn sürüm windows 7 var netten indirdiğim onada güvenemiyorum dll dosyalarıyla oynamış olabilirler buda tehlike arz eder güvenebilir miyim sizce All in one sürüm win 7 ye

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bazen websitelerindende kaynaklanabiliyor... Mesela benimde İndir.com da sıkıntı yapıyordu sonra bidaha baktım site yenilenmiş...

Sen giremediğin o sitenin adresini bi koy bide biz bakalım...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
[MENTION=213566]qarizma1[/MENTION] 2. resim internet explorerdan. eğer iki tarayıcıda da aynı sorun varsa sorun firefoxtan değildir büyük ihtimalle.aklıma bi şey gelmiyo çözümle ilgili. ama belki bi zararlı yazılım sebep olmuş olabilir. güncel bir antivirüsle tarama yapabilir misiniz:) mümkünse security essentials dışında bi antivirüs olsun. gördüğüm kadarıyla zaten pcnizde o yüklü şimdi:)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Siteden kaynaklı suçu firefoxsa atmayın..:)

qarizma1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar format attım güncelledim bazen yine yapıyor sorun güncellemelerden mi yoksa internet bağlantısından mı ben apartta kalıyorum ana makinedeki ayarlardan olabilir mi?

--- Mesaj Güncellendi ---

@qarizma1 2. resim internet explorerdan. eğer iki tarayıcıda da aynı sorun varsa sorun firefoxtan değildir büyük ihtimalle.aklıma bi şey gelmiyo çözümle ilgili. ama belki bi zararlı yazılım sebep olmuş olabilir. güncel bir antivirüsle tarama yapabilir misiniz:) mümkünse security essentials dışında bi antivirüs olsun. gördüğüm kadarıyla zaten pcnizde o yüklü şimdi:)

format attım ama sorun bazen oluyor vpn kullanınca geçiyor normal netle bağlanınca vpnsiz sorun oluyor ana makineden kaynaklı olabilir mi acaba

--- Mesaj Güncellendi ---

Bazen websitelerindende kaynaklanabiliyor... Mesela benimde İndir.com da sıkıntı yapıyordu sonra bidaha baktım site yenilenmiş...

Sen giremediğin o sitenin adresini bi koy bide biz bakalım...

image upload vodafone sanırım sorun ana makinenin internet ayarından kaynaklı