Windows 7 Güncellemeleri

hamzatbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu konuyu aradım ama bulamadım daha önce açılmış ise özür dilerim. Benim sorunum Windows 7 güncellemelerini (ama sadece Windows 7) kaydetmek suretiyle format sonrası bu güncellemeleri yeni sisteme entegre etmek. Kotalı internet kullanıyorum haliyle bu güncellemeler çok kota yiyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

hamzatbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yukarıdaki sorduğum soruyu araştırtım buldum. olurya bir gün format atmanız gerekebilir ve tüm güncellemeleri yeniden yüklemeniz gerekebilir. Yeniden güncelleme yerine güncellemelerinizi yedekleyerek yeni format sonrası bu yedeği kullanabilirsiniz. Buradan arkadaşlara sordum ama cevap veren olmadı araştırdım buldum. Bilmeyen arkadaşlar Birgün sizinde bu bilgiye ihtiyacınız olabilir. (Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır)

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download isimli klasörü yedekleyiniz, format sonrasında geri kopyalayınız. Güncellemeler disk taramasından sonra hızla yüklenecektir. (alıntıdır)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar yukarıdaki sorduğum soruyu araştırtım buldum. olurya bir gün format atmanız gerekebilir ve tüm güncellemeleri yeniden yüklemeniz gerekebilir. Yeniden güncelleme yerine güncellemelerinizi yedekleyerek yeni format sonrası bu yedeği kullanabilirsiniz. Buradan arkadaşlara sordum ama cevap veren olmadı araştırdım buldum. Bilmeyen arkadaşlar Birgün sizinde bu bilgiye ihtiyacınız olabilir. (Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır)

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download isimli klasörü yedekleyiniz, format sonrasında geri kopyalayınız. Güncellemeler disk taramasından sonra hızla yüklenecektir. (alıntıdır)
kotalı internet kullanmıyorum ama kotalı kullanan arkadaşların işine yarayabilir teşekkürler.
zamanında bende kotalı internetten çok çekmiştim :(

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
hamzatbey in dediklerini uyguladım.Ancak hiçbir işe yaramadı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.Saygılarımla.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Her şeye hızır gibi yetişiyorsun RAP çok teşekkürler.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Aslında Sp1 Entegreli DVD'li formattan sonra güncellemeler çok çıkmıyorki ?

Reaksiyon puanı
2,148
Ben sp1li kurdum, hiç güncelleme yapmadım, şimdi denetledim 43 tane önemli güncelleştirme var dedi, ama yüklemeyi düşünmüyorum güncellemeleri sevmem :D

.ex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de çok çıkıyor bu arada bi yüklüyorum :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben sp1li kurdum, hiç güncelleme yapmadım, şimdi denetledim 43 tane önemli güncelleştirme var dedi, ama yüklemeyi düşünmüyorum güncellemeleri sevmem :D

Hocam 43 tane güncellemeyi yüklüyorsun daha sonra 3 tane 5 tane 2 tane durmadan yüklüyorda yüklüyor.:biggrin: