Hızlı ve Öfkeli Serisi İki Devam Filmiyle Geliyor!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Serinin 6. ve 7. filmleri arka arkaya çekilecek...

19945060.jpg

Çekimlere başlamak için artık gün sayan Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni bölümü hakkında konuşan Vin Diesel, bölümün iki ayrı film olarak çekileceğini açıkladı. Filmin oyuncusu ve aynı zamanda yapımcısı olan Diesel yaptığı açıklamada, yönetmen Justin Lin ve senarist Chris Morgan'ın ellerinde tek bir filme sığmayacak kadar çok hikâye olduğunu belirtti ve devam filmlerinde bunları en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Son bölümüyle gişeden mutlu ayrılmayı başaran serinin arka arkaya çekilmesi planlanan bu son bölümünde, daha önce Jason Statham'ın da şoför koltuğuna oturacağı söylense de şimdilik bu konuda resmi bir anlaşma imzalanmış değil. Orijinal kadronun ise aynen korunması gündemde.

Yine pek çok renkli karaktere evsahipliği yapacak olan projede bu sefer tüm karakterlerin arka planlarına, birbirleriyle olan ilişkilerine değinileceği ve aksiyona bulanmış bir öyküden ziyade daha dramatik bir yapı kurulacağı gelen ilk bilgiler arasında. Avrupa kıtasında geçmesi muhtemel yeni filmin, serinin son filmindeki sürpriz finalle nasıl tekrar ele alınacağı ise merak konusu...

Kaynak

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Zaten seri çok güzel bir de Jason Stantham'ı oynatırlarsa mükemmel olur.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Dizi yapın daha zevkLi oLur :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Jasona gelirler arabayı sen 'götürecen' derler, ooo götürmek benim işim der oynar hemen:) Araba(da) da götürür başka yerde de:)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
jason statham zaten profesyonel bir araba kullanıcısı ve iyi bir oyuncu favorilerimden :) çok iyi olur

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
çekilmeli zaten, 5 öyle bir bitti ki 6 nasıl olucak merak ediyorum :D acilen çekilsin :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
çekilmeli zaten, 5 öyle bir bitti ki 6 nasıl olucak merak ediyorum :D acilen çekilsin :D

nasıl bitti ki? en son kasada para olmadığını görüp gülmedimi bizim izbandut gibi polisimiz... yoksa yazılar çıktıktan sonra devam mı etti film??? eğer öyleyse ben ölürüm şimdi meraktan :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
nasıl bitti ki? en son kasada para olmadığını görüp gülmedimi bizim izbandut gibi polisimiz... yoksa yazılar çıktıktan sonra devam mı etti film??? eğer öyleyse ben ölürüm şimdi meraktan :)

evet yazılar sonrasında devamı var :D meraktan ölürmüsün ? hımmmm o zaman şöyle yapalım :D

sen meraklan ihihi :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
vaaay... artık bensiz maçlar nasıl olur bilmem :)

sensiz maçlar derken.. Bir FenerBahçe taraftarı Bir başka FenerBahçe'liye asla böyle birşey demez ki maçlar bizlerle güzeldir... Bence sen farklı yollar denemelisin :)

Ama benım yaptıgımıda bir Taraftar Diğer taraftara yapmaz Oda ayrı bir sorun :))

Ama ben sana anlatayım kısaca...

Bir hırsızlık olayı olmuş, bizim polis bu konuyla ilgilenmiyeceğini söyledi ancak ilgilenmesi gerektiğini ısrar etti diğer polis.. derken dosyayı uzattı... Dosyada birde ne görsün... bizim torentonun ölmüş sevgilisi... Hepsi bu kadar :) the end.. :) değil tabiki 6 yı beklıyoruz :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sensiz maçlar derken.. Bir FenerBahçe taraftarı Bir başka FenerBahçe'liye asla böyle birşey demez ki maçlar bizlerle güzeldir... Bence sen farklı yollar denemelisin
:)

Ama benım yaptıgımıda bir Taraftar Diğer taraftara yapmaz anlatayım kısaca...

Bir hırsızlık olayı olmuş, bizim polis bu konuyla ilgilenmiyeceğini söyledi ancak ilgilenmesi gerektiğini ısrar etti diğer polis.. derken dosyayı uzattı... Dosyada birde ne görsün... bizim torentonun ölmüş sevgilisi... Hepsi bu kadar :) the end.. :) değil tabiki 6 yı beklıyoruz :)

ooo bakıyorumda totemide unutmuşsun.. unutmasaydın zaten bana bunu yazmazdın.. anladın sanırım?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ooo bakıyorumda totemide unutmuşsun.. unutmasaydın zaten bana bunu yazmazdın.. anladın sanırım?

Unutmadım totem lig bitene kadar :D eğer ki tutar ise bundan sonraki tüm maçlar :D neyse dağıtıyorum konuyu sustum :D

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar film hayallerin ötesine doğru gidiyor. Sonuna kadar helali hakediyorlar.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
orjinal kadro kalsında yeni gelecek adamlar gelsin böyle güzel devam etsin

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İzbandut polis fena ama ya geçen farklı bir filmini izledim FASTER diye harbi haywan herif :)
6. ve 7. serilerinde de görmek isterim.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
bence jason statham bu film için iyi bir seçim olmaz.
çünkü vin diesel ve diğerlerinin önüne geçebilir
ancak ufak ama etkili bir rol verilirse bu sorun aşılmış olur.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Tokyo'ya dönüp Han'ın hikayesini anlatmalılar bence. Sonrada Tokyo driftte bittiği yerden devam etmeli.

MV5BMjA2NjQ1MTk1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjcxNzE5NA@@._V1._SX640_SY418_.jpg

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Rio'nun son sahnesine dikkat etmeyenler için şunu söyleyebilirm.
Son sahnede Dom'un manita'sının bi görüntüsü geçiyor. Bildiğiniz üzere ölmüştü. Bununla ilgili bağlantı bekliyorm şahsen.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Hızlı ve Öfkeli 89 mogadişu diye devam eder artık. Her ülkeyi geze geze film yaparlar.

Tadında bırakmak lazım

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Otomobilli sahneler daha önde olursa iyi olur, bence fast five'da bu yeterli değildi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] kesinlikle katılıyorum çok zayıf kalmış bu anlamda fast five

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

yazılar çıktıktan sonraki sahne

[video=youtube;CQOfiLVHFrY]http://www.youtube.com/watch?v=CQOfiLVHFrY[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nerden farkettin ya hakkaten öyle :D ayna var orda ayna :D