Ekran Kartı Tavsiyeleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Benim bir masa üstü bilgisayarım var ama hiç bi oyunu çalıştırmıyo. Tam 6 sene önce almıştım. PC windows vista ram'i falan güzel ama bugün merak edip içini açtığımda ekran kartının olmadığını fark ettim. :D Ben bilgisayarıma ekran kartı alacağım. Bana 100-150 TL arası tavsiye edebileceğiniz ekran kartı var mı? Lütfen tavsiye edebileceğiniz en iyisini tavsiye edin. Verdiğim fiyat aralığını geçmemek şartıyla. :)

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 sene önce aldıysan muhtemelen 32 mb chipset vardır...Doğrumu ?
Öneri alman için Chipset ne marka onuda bildirmen gerekir zira ATı nin Ekran kartı ile Nvdia nınki farklıdır.Yani sıkıntı çıkabilir.

fte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 sene önce aldıysan muhtemelen 32 mb chipset vardır...Doğrumu ?
Öneri alman için Chipset ne marka onuda bildirmen gerekir zira ATı nin Ekran kartı ile Nvdia nınki farklıdır.Yani sıkıntı çıkabilir.

Bakıp hemen söylüyorum size. :)

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekliyorum zaten pek fazla seçenek yok.
001_smile.gif

fte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an bulamadım ama sizden rica etsem siz bütün seçenekleri söyleyin ben bulunca ona göre alırım ekran kartını? :)

EDİT: Bu arada bilgisayarı 2008'in Şubat ayında almışım. Marka ve modeli, BEKO PC 9561 PRO

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an bulamadım ama sizden rica etsem siz bütün seçenekleri söyleyin ben bulunca ona göre alırım ekran kartını? :)

EDİT: Bu arada bilgisayarı 2008'in Şubat ayında almışım. Marka ve modeli, BEKO PC 9561 PRO

ben sayarımda chipset 3-4 tane var meşhurları 2 tane ama ekran kartı modelinde seçenek yok bu yüzden chipseti versen daha iyi olur. Buyur Programı >>http://hwmblackbox.com/files/bb/2.3/BlackBox2.3_x86.zip

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ekran kartı konusunda pci-e girişi olsun yeter. eski olduğu için agp de olabilir.

çalıştır satırına dxdiag yazıp çıkan sayfaların ekran görüntüsünü verebilirsen yardımcı olmak daha kolay olur. :)