O vekilin sitesi "hack"lendi!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
"Soykırımı inkar yasası"nın sahibi vekilin sitesi Türk "hacker"larının saldırısına uğradı

Fransa parlamentosunda kabul edilen "Ermeni teklifi"nin sahibi milletvekili Valerie Boyer'in internet sitesi, "Grayhatz" adlı Türk hacker gurubu tarafından "hack"lendi.

Sitenin anasayfasına Türkçe ve ingilizce olarak "O kadar düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülkesiniz ki, 'Ermeni soykımı diye bir şey yoktur' diyerek bir gerçeği dile getiren birinin hapse atılmasının yolunu açıyorsunuz. O kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki bizim yüzümüze karşı başka; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz. Sizin meclisiniz önce kendi sorunu olan Cezayir'de yaptığı insanlık suçu olan soykırımınızı konuşsun! Biz biliyoruz ki Türkiye'de yaşayan Ermeniler sizin ülkenizde yaşayan ve diyasporadan nemalanan Ermeniler'den çok daha farklı! Siz diyaspora Ermenileri devlet arşivlerini açıp gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız. Siz Fransızlar oy için gerçekleri hiçe sayan zavallılarsınız!" notu bırakıldı.

Kaynak

Saat: 09.07 site hala hackli: http://valerie-boyer.fr/
http://zone-h.org/mirror/id/16417773

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Yapmasınlar böyle şeyler kadın zaten çok korkuyor bizden. :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bizim hackerların İngilizce öğrenmesi şart... Google translate gibi yazmışlar :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ingilizcelerine 10 üzerinden 3 ama hareketlerine 10 üzerinden 10 verdim:)

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu kadın zaten çok korkak artık dışarı çıkamaz. Röportajı sanırım herkes izlemiştir. Türk deyince kadın bir an şoka girdi. :d

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
milletvekilinin sitesinde index hala durduğuna göre hiç girmiyor anlaşılan kendi sitesine bu kadın

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
güzel oturtmuş lafı hoşuma gitti. Hiç anlamam bilmediğin bir şeyi nasıl savunursun ki ve Türk kelimesinden bu kadar korktuğu halde bunu nasıl yapabiliyor o beyin engellisi kadıncağız ezik süzük şey :) hackkleyen arkadaşta face twit adreslerini falan vermiş maşallah :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Site şimdi açılmıyor. Aşağıdaki hatayı veriyor bende :
"Failed Query of SELECT id,name,link,componentid as idsection FROM joo_menu WHERE published = 1 AND menutype='mainmenu' ORDER BY ordering ASC"

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=85559]kuunteer[/MENTION]

Kardeşim bunlar boş değil detaylar ayrıntılar bunlar çok önemlidir. Bu süregelenve devam eden boykot'a ise çok güzel bi harekettir. Arkadaşları tebrik ediyorum ve hack yaptıkları yöntemide adım adım biliyorum ki kolay birşey değildir. Ufaktan ufaktan kafalarına vuracaksın ki anlıyacaklar bazı şeyleri.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Site şimdi açılmıyor. Aşağıdaki hatayı veriyor bende :
"Failed Query of SELECT id,name,link,componentid as idsection FROM joo_menu WHERE published = 1 AND menutype='mainmenu' ORDER BY ordering ASC"

Sitenin içeriklerini silmiş bizim hackerlar :)