Nokia C6 anna hakkında

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu kasım ayında aldım ve içinde güncellemeleri yapılı halde kullanmaya başladım.Daha sonra ilk defa bu türde telefon kullandıgım için güncellemeleri kontrol ediyimde belki daha iyi bişey çıkmıştır diye bakınıyım dedim ve güncelleme bölmünde tarama bittikten sonra iki şık gördüm.biri sosyal ağlar 2,12 güncellemesi digeri ise symbian anna service pack 2,12 güncellemesi.bende yükledim bunları.fakat sorunum şu:bu güncellemeri yaptıktan sonra 5 gün giden telefon şarj sürem maximum 3 güne indi(kullanım şartları aynı).ben son yaptıgım anna güncellemesinin performansı arttırcagını düşünürken , o düşürdü iyice.bu durumdan kurtulmak için telefonu formatlamam ve bir daha o güncellemeyi kurmamammı gerek yoksa bilgisayardaki gibi geri yükle tuşu varda benmi bilmiyorum?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
şimdilik yapacak pek bir şeyin formatlasan bile en son yaptığın güncellemeler otomatik yüklü olacaktır...symbian belle güncellemesi bir iki aya gelecek diye söylentiler geziyor...belleyi beklemelisin....

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
symbian belle benim telefon modelimede (Nokia C6-01) uyucakmı peki?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
symbian belle N8 C7 X7 C6-01 ve E6 için gelecek...

--- Mesaj Güncellendi ---

ve E7 unuttum :D

bakomat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim Türkçe menüm bile gitti
ve de anna çok ağır

bakomat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hiçbir agırlıgını görmedim.Aksine şu zamana kadar kullandıgım iphone haric en hızlı telefon diyebilirim.(hafıza kartım doluya yakın)
dil versiyonunuzu öğrenebilirmiyim sanırım benim güncellemede bi sıkıntı var
birde nerden güncelleme yaptınız ben nokia suit kullandım

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dil problemi varsa en yakın nokia servisine gidip format attır....