Firefox Eklenti İstediği

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba dostlar,

Genelde tarayıcı olarak chrome kullanıyorum.Ama bu aralar firefox kullanmaya başladım, fakat bir kaç eklentiye ihtiyacım var.Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Firefox'ta chrome'da olduğu gibi fhoto zoom ve yeni bir sekme açtığımda o sekmede istediğim sitenin açılmasını sağlayan eklenti var mı ?

ör: Yeni bir sekme açıyorum, sekme boş olarak görünüyor.Fakat ben açtığım sekmede SDN gelsin istiyorum.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
photo zoom eklentisi varda diğer eklenti için birşey söylemem çünkü tam olarak öyle bir eklenti varmı bilmiyorum çünkü sekmeyle alakalı yüzlerce eklenti var..

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar,

Genelde tarayıcı olarak chrome kullanıyorum.Ama bu aralar firefox kullanmaya başladım, fakat bir kaç eklentiye ihtiyacım var.Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Firefox'ta chrome'da olduğu gibi fhoto zoom ve yeni bir sekme açtığımda o sekmede istediğim sitenin açılmasını sağlayan eklenti var mı ?

ör: Yeni bir sekme açıyorum, sekme boş olarak görünüyor.Fakat ben açtığım sekmede SDN gelsin istiyorum.

Yeni Sekme İçin
https://chrome.google.com/webstore/detail/icpgjfneehieebagbmdbhnlpiopdcmna?hl=tr

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Merhaba dostlar,

Yeni sekmede anasayfanın(SDN,Google vs.)açılmasını istiyorsan eklentiye ihtiyacın yok tarayıcıdaki ev simgesinin üzerine gelerek mouse'un orta tuşuyla tıklaman yeterli.
Alternatif olarak bunları kullanabilirsin.
NewTabURL
Super Start
Fast Dial
Speed Dial
FoxTab

Resim birçok eklenti vardı ama sanırım aradığına en yakını bu :) Thumbnail Zoom