kralxs
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
1 2 gündür araştırıyorum bu konuyu ama hala elle tutulur birşey bulamadım doğrusu elimde asus m2amx amd 4200 X64 işlemci 2 gb ram var ama ben bu anakartı değiştirip yeni nesil bir anakart almak istiyorum haliyle işlemcide değişecek elim değmişken ramleride 8 gb yükselteyim diyorum şimdi takıldığım konu şu 250 300 lira arasında bir bütçem var ve gelecek nesil işlemcileride destekleyecek bir anakart istiyorum yani bugun aldım ama 1 yıl 2 yıl kullanayım sonra değişirim demek istemiyorum şimdiki sistem donanımlarım tam 4 yıllık 1 tb hdd ve ati 5750 hd 1gb ddr5 ekran kartımda var ayrıca 450w gerçek psu da bulunmakta gelecek nesil işlemcilerde 22nm teknolojisi kulanılacakmış gerci yarına çıkarmııyız orası ayrı konu ama 1 ihtimal herzaman var
bana asus amd tabanlı bir anakart önerseniz bütçem doğrultusunda 600 lirayı işlemci ve anakart bütünü olarak gözden çıkarmış durumdayım ivedilikle tavsiyelerinizi bekliyorum son bir söz ilk pc aldığımda işlemcim inteldi pc yi balkondan atıverdim kasa ile birlikte sonra amd ye geçtim
uzun yıllardır amd kullanıyorum ucuz ama dehşet bir sorunsuzluğu var yaz sıcağında ki sıcaklık 45 dereceye kadar çıkar ve ortalama 15 18 saat çalışır pc ve sadece işlemcinin kendi fanı devrede diğer fanıda devrden çıkardım test etmek için baktım tık yok gerekte yok dedim en ağır şekilde de test ediyorum sağolsun yormuyor beni ondan amd tabanlı gelecek nesil işlemci mimarisini destekleyen hatta dahili ekrankartıda olursa güzel olur bu tavsiyeler içinde uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
teşekkürler şimdiden
teşekkürler şimdiden