Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Rar arşivini yanlış yere çıkarmışım. Masaüstüm bir ton abuk subuk şeyle doldu.
Ohoo millete göre program seçeceksek... Valla Murat ben bilgisayar bilgime dayanarak programın olumlu olduğunu düşünüyorum oraya olumsuz olarak oy verenlerin neye dayanarak oy verdiklerini bildiklerini sanmıyorum... Oraya bakarsan programı kuramayanlar bile mevcut yani ölçüyü o oylamaya göre almayalım...165 (37%)
281 (63%)
olumsuzlar çok fazla.![]()
Ölçüyü ona göre almadım belirtmek istedim sadece adaş.Ohoo millete göre program seçeceksek... Valla Murat ben bilgisayar bilgime dayanarak programın olumlu olduğunu düşünüyorum oraya olumsuz olarak oy verenlerin neye dayanarak oy verdiklerini bildiklerini sanmıyorum... Oraya bakarsan programı kuramayanlar bile mevcut yani ölçüyü o oylamaya göre almayalım...
Salak adamın elinde ışın kılıcı var dikkatli olun
nerende taşıyosun bakalımBiz kılıcımızı elimizde taşımıyoruz.![]()
konu aşmayayım boş yere. biri yardım etsin ": ()
ekran kartımın fanı durduk yere devreni yükseltip, normalin üzerinde ses çıkarmaya başladı, 2 gündür böyle. daha 4 aylık pc ve temizleyeli de 4-5 gün oldu. yani tertemiz
manul olarak devrini düşürmem bir sakınca oluşturur mu? ya da format mı atsam acaba :S
![]()
tahmin ediyimHey meeen, Wat tı problem?![]()
kın'mı demek istedin kılıç kına konurKılıcın koyulduğu bir yer var ya belden bağlanıyor hani neydi onun adı.![]()
CryEngine 3 kullanarak küçük bir harita hazırlamak istiyorum. Yapacağım.