Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Neden" konuları forumda baya çoğaldı ama bu soruya cevap verecek olursak.
Alışkanlık :mrgreen:
Zamanında ubuntu kullanmışlığımda vardır ve işin gerçeği hosuma da gitmişti ama istediğim programları kullanamadığım ve işletimi sistemini tam çözemediğim için bırakmıştım.
Küçük yaşlarda başladım ben. Rahatsızlık hissetmediğim için indirdik. aman kullandım Bırakamadım Windows'u. Onu her haliyle seviyorum win7 oldu daha bi güzelleşti
Uyumluluk sorunu yok, stabilite sorunu yok, çökme yok, görsellik vs... vista ile karizması çizilen microsoft' un hatasından acilen dönmesi gerekiyordu nitekim öyle de oldu... güzel oldu... sorunun yanıtına gelecek olursak; Neden Windows 7 Kullanıyorsunuz?
- Mecburiyetten :laugh: Cihaz yeni ve Dell her nedense (sanırım microsoft ile anlaşma yapmış) xp driver ı yok bu ürünün... Cihaz Win 7 li geldi böyle de gidecek yapacak bir şey yok :laugh:
Ben şahsen xp yi arıyorum, zoraki olarak 7 kullanmak zorunda kalmasaydım bir süre daha xp ile devam ederdim... Mavi ekran sorunu vs bunlar yeterince xp hakimiyeti olmayan kullanıcılar için sorun teşkil eder...
çünkü xp çift çekirdek teknolojisine geçildiğinden beri bu tip bilgisayarlarda tam performans sağlayamadı. (dual-core cihazımın iki çekirdeğini de aynı hızla kullanamıyordum mesela.)
2) Stabilite.
Eğer xp ile kıyaslayacak olursak (vistayı kıyaslayamıyorum, sadece bir ay tahammül edip xp'ye dönmüştüm), bilgisayar daha geç şişer, yavaşlar. bu da format sayını azaltır.
3) Güvenlik.
Vista ile beraber microsoft güvenlik problemlerini en aza indirdi. Bu gelenek win 7 ile de devam etti. Bundan dolayı da sistemine daha az zararlı bulaştığından format atma sıklığın azalmakla beraber veri ve gizlilik güvenliğini sağlamış olursun.
Bak linux kullanan bi adamı yani beni Windows 7 ye geçirdi bu 7 öyle diyeyim sana güzel hızlı stabil verimli çökmüyo diye bişiy yok isteyince neler oluyo da başınıza gelmemiştir. ama güzel yani bak bunun için linux bıraktım.
Ama tabi babama sorarsan valla ne bileyim olm aldım açtım o kuruluymuş bende kullanıyorum der çoguda bu yüzden kullanıyo yeni aldıgı pc'de xp ise xp 7 varsa 7 kullanıyo %60 kesimi bu.