Neden Windows 7 Kullanıyorsunuz?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kullanmak için o kadar çok sebep var ki, asıl soru "neden win7 kullanmıyorsunuz?" olmalıydı bence. :)

Reaksiyon puanı
2,148
çünkü en iyisi, ayrıca beleş lisansım var [MENTION=193522]selofb31[/MENTION] sağolsun :P

umutsuzvaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin Bayağı iyi nedenin varmış Beleş lisans. Ben windows 7 terfi edersem en iyi ihtimal 100-120 tl param gidecek.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Rengi hoşuma gidiyor.

Reaksiyon puanı
2,148
sırf o yüzden değil lisans olmasa da win7 kullanırdım yine açık konuşmak lazım

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Win 98 den sonra vista muhteşem gelmişti ta ki 7 gelene kadar. :D 7 sever. :D

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
"Neden" konuları forumda baya çoğaldı ama bu soruya cevap verecek olursak.

Alışkanlık :mrgreen:

Zamanında ubuntu kullanmışlığımda vardır ve işin gerçeği hosuma da gitmişti ama istediğim programları kullanamadığım ve işletimi sistemini tam çözemediğim için bırakmıştım.:D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1.si cökmüyor 2.si her oynu oynatabiliyor. 3.sü tam istedigim performansa sahibim :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Küçük yaşlarda başladım ben. Rahatsızlık hissetmediğim için indirdik. aman kullandım :D Bırakamadım Windows'u. Onu her haliyle seviyorum win7 oldu daha bi güzelleşti :D

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
hızlı ve stabil sistem olduğu için :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Tüm driverleri bulması daha sonrasında ise arkadaşında dediği gibi hızlı olması başlıca nedeni, ayrıcada daha güvenli olması

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Uyumluluk sorunu yok, stabilite sorunu yok, çökme yok, görsellik vs... vista ile karizması çizilen microsoft' un hatasından acilen dönmesi gerekiyordu nitekim öyle de oldu... güzel oldu... sorunun yanıtına gelecek olursak;

Neden Windows 7 Kullanıyorsunuz?

- Mecburiyetten :laugh: Cihaz yeni ve Dell her nedense (sanırım microsoft ile anlaşma yapmış) xp driver ı yok bu ürünün... Cihaz Win 7 li geldi böyle de gidecek yapacak bir şey yok :laugh:

Ben şahsen xp yi arıyorum, zoraki olarak 7 kullanmak zorunda kalmasaydım bir süre daha xp ile devam ederdim... Mavi ekran sorunu vs bunlar yeterince xp hakimiyeti olmayan kullanıcılar için sorun teşkil eder...

occuplus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Stock işletim sistemi vista - Starter'dan daha hızlı çalıştığı için. (Win 7 - Ultimate)

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1) En önemli sebebi hız.

çünkü xp çift çekirdek teknolojisine geçildiğinden beri bu tip bilgisayarlarda tam performans sağlayamadı. (dual-core cihazımın iki çekirdeğini de aynı hızla kullanamıyordum mesela.)

2) Stabilite.

Eğer xp ile kıyaslayacak olursak (vistayı kıyaslayamıyorum, sadece bir ay tahammül edip xp'ye dönmüştüm), bilgisayar daha geç şişer, yavaşlar. bu da format sayını azaltır.

3) Güvenlik.

Vista ile beraber microsoft güvenlik problemlerini en aza indirdi. Bu gelenek win 7 ile de devam etti. Bundan dolayı da sistemine daha az zararlı bulaştığından format atma sıklığın azalmakla beraber veri ve gizlilik güvenliğini sağlamış olursun.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak linux kullanan bi adamı yani beni Windows 7 ye geçirdi bu 7 öyle diyeyim sana güzel hızlı stabil verimli çökmüyo diye bişiy yok isteyince neler oluyo da başınıza gelmemiştir. :D ama güzel yani bak bunun için linux bıraktım.

Ama tabi babama sorarsan valla ne bileyim olm aldım açtım o kuruluymuş bende kullanıyorum der çoguda bu yüzden kullanıyo yeni aldıgı pc'de xp ise xp 7 varsa 7 kullanıyo %60 kesimi bu. :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hehe he sırf başlat tuşu hala yerinde duruyor diye :D