Hiç bir herde hdd yok acaba neden

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hiç bir teknoloji markette hdd yok neden acaba vatan hiç yok bimeks fiyatları var ama stokta yok internetten diğer sitelere de güvenemiyorum . neler oluyor ki

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Asya da yaşanan seL feLaketLeri yüzünden.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Tayvanı sel vurunca disklerin fiyatlatları arttı. Bu yüzden de stoktaki ürünler bitti. Yenileri de az geliyor.

Edit: hizlial.com ve gold'da var. Oradan alabilirsin.

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vatan bil. mesaj attım gelen cevap:

---------------------
"Tedarikçi firmadan kaynaklı stok probleminden dolayı sabit disklerin satışı sadece mağazalarımızda yeni sistem oluşturulduğu takdirde
yapılmaktadır."

phoenixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
altın yerine hdd alsaydık keşke. şimdi fiyatları da zamlanır hddlerin.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ben de bir kaç haftadır bakınıyorum, bulamıyorum. 500 GB Seagate'ler bundan 4 sene önceki fiyatları ile aynı...

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 ay önce teknobiyotikten 500 gb hdd aldım 98 tl di şimdi ise 223 tl olmuş fiyat resmen uçmuş iyi ki o zaman almışım:biggrin:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben ankaradayım istanbuldan kargoyla gelene kadar o hdd ne olur lego gibi birşletirmem lazım yada bad sectörleri japonla yapıştırmam lazım
birşey olmaz, merak etme. kargoyla sapasağlam ulaştırırlar eline. ben geçen sene aldım. izmire sorunsuz yolladılar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kargolar artık at arabasıyla gelmiyor merak etmeyin 1800'lü yıllarda kaldı o işler.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harddisklerin büyük bir kısmı Tayvan da üretildiğini, bu son sel felaketinde fabrikaların-depoların zarar gördüğünü o yüzden harddisk temin sıkıntısının bir süre devam edeceğini geçen hafta duymuştum...

--- Mesaj Güncellendi ---

teknobiyotik ten geçen hafta sata3 lü iki tane (1 tb, 120 gb ssd) istedim geldi..

Hizmetlerinden memnun kaldım. Reklam olmasın ama sadece memnuniyetimi dile getiriyorum.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ben ankaradayım istanbuldan kargoyla gelene kadar o hdd ne olur lego gibi birşletirmem lazım yada bad sectörleri japonla yapıştırmam lazım

Son aldığım hdd exa dan aldım ve istanbuldan kastamonuya tek parça halinde geldi ve şuan kullanıyorum.

GoldenVirginia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sel yüzünden fiyatlar fırladı, çoğu tedarikçi sırf bu yüzden stoklarına almıyor bile olabilir.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
o harddisk istanbula nerden geliyor acaba?
merak etme bişey olmaz
Benzerini ben diyecektim. Adamlar konteyner içinde dan diye indiriyorlar yurtdışından gelince. Harddiskler çalışmaz iken okuma yazma kafaları plaklardan farklı bir yerde park halindedir. Gerçi bazen park yerinden çıkamıyormuş ancak hava geçirmez poşet ile buzdolabına konulunca genleşme büzüşme ile düzeltiliyormuş. Ben denedim olmadı ama denemekten zarar gelmez. (Yalnız oda sıcaklığına gelmeden poşetten çıkarmayın nem toplar hemen.)

ErkanPur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Western Digital Elements SE 1 TB USB 3.0 200 lira ya buldum sizce iyimi fiyatı ?

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o harddisk istanbula nerden geliyor acaba?
merak etme bişey olmaz

yurdum insanı ama istanbula bir cd 4 defa gönderdim kargo sürekli orasından zımba bastı cd haşat ..yurt dışından geldiğini bende biliyorum ama adamlar önlemini alıyor. bizim kargolar karpuz atar gibi poşetleri atıyor onu napacaz.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
yurdum insanı ama istanbula bir cd 4 defa gönderdim kargo sürekli orasından zımba bastı cd haşat ..yurt dışından geldiğini bende biliyorum ama adamlar önlemini alıyor. bizim kargolar karpuz atar gibi poşetleri atıyor onu napacaz.
sende haklısın dostum, bu iş birazda şans işi