• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Eurovision Adayları Belli Oldu!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
TRT Eurovision Komitesi, Bakü’deki yarışmada ülkemizi temsil edecek aday adaylarını belirledi.

Duman, Şebnem Ferah, Atiye, Hande Yener ve Murat Boz arasında büyük rekabet yaşanacak.

Mayıs ayında Bakü’de yapılacak 2012 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etme ihtimali olan isimler belli oldu. Eurovision Komitesi’nin hazırladığı ön raporda Duman, Şebnem Ferah, Atiye, Hande Yener ve Murat Boz’un adı geçti.

Geçen yıl Yüksek Sadakat’in yarı finali geçememesinden sonra gelen eleştiriler üzerine bu yıl TRT, Eurovision’a katılacak ismi belirlemek üzere ayrıntılı bir çalışma yaptı. TRT Müzik Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen çalışmalarda ilk olarak bir ‘Eurovision Komitesi’ kuruldu.

TRT yetkilileri komite üyelerinin ismini dışarıdan baskı gelme ihtimaline karşı gizli tutuyor. Söz konusu komite bu yıl Eurovision’a gidecek 5 ismi belirledi. Komite ayrıca “Eurovision Şarkı Yarışması’nda Bizi Kim Temsil Etsin” başlıklı bir duyuru yayınlayarak vatandaşların görüşlerini TRT’nin internet adresine göndermelerini de istedi. TRT yetkilileri bu 5 sanatçıyla henüz bir görüşme yapmadıklarını söyledi. Otoriteler Atiye ve Murat Boz’un şansının yüksek olduğunu belirtti.

Kaynak

Şebnem Ferah keşke katılsa ama kendisi katılmaz...
Duman boş müzik yapıyor...
Murat Boz'u geç..
Hande Yener TRT kriterlerine takılır...
Atiye TRT müdürünün de dediği gibi halk konseri verse 300 kişi toplayamaz...

Şu halde En iyisi Şebnem Ferah o da katılmayacak...

demek ki yine hüsran :D

Bu isimlerden yarışmaya en uygun aday Hande Yener .Hiç uygun olmayan ise Duman.
Umarım Hande ile anlaşabilirler.

Keşke Şebnem katılabilse ya.. :)

O zaman gör sen oyları.. :)

duman gitmez gitmemeli eurovisionla filan işleri olmaz şebo da gitmez gibi geliyo hande yener belki şimdiden gitmiştir yarışma yapılacak ülkeye balıklama atlar düğer üçü yani:):)

Şebnem Ferah katılmalı...iki yıldır söylüyorum dinleyen yok:)

Şebnem Ferah dışındakiler bedava konser verse gitmem.

İsimler gerçekten iyi seçilmiş ama bana kalırsa Şebnem Ferah kolay kolay bu işi kabul etmez;
Duman o yarışmaya uygun bir grup değil;
Hande Yener'in tarzı çok farklı oylamada ya çok kötü olur ya çok iyi olur bu yüzden bu riske girilmese daha iyi;
Atiye ve Murat Boz iyi düşünülmüş iki isim ve bence ikisinden biri gitmeli.

Gönlüm Atiye gitsin diyor... :)

Atiye daha dünkü mesele.

Gönder şeboyu baküyü sallasın gelsin. Ama gitmez elbruz'un dedigi gibi şebnem gitmez.

Yüksek rezalet yaşıycaz gine.

Yine bu gereksiz yarışma milli mesele haline getiriliyor, madem milli mesele olarak görülüyor o zaman Duman gibi bir grubun orada ne işi var diye sorarlar adama.

Halen Şebo gitmeli diyenler var ya.. :) Kadının Eurovision hakkında ki röportajlarını arattırın bari Google'de..

12354897655556215 kez söyledi hiçbir zaman katılmayacağını.. Hatta Parkorman'da gittiğim bir konserinde de söylemişti.

Şebnem Ferah gitmicek muhtemelen. Ama bir gitse muhtemelen son bir kaç eurovisyon'dan çok daha iyi bir sıralama alırız diye düsünüyorum. 1-2. :)

Atiyenin zaten kısık bir ses tonu var, orada sesi komple kısılır biz de rahat ederiz :D

Ajdarı şu listeye almayanları kınıyorum

Şebnem Ferah bence en uygunu ama Hande Yenerde olabilir. Digerleri boş diye düşünüyorum.

Şebnem Ferah dışındakiler bedava konser verse gitmem.
Sonuna kadar katılıyorum
Atiye daha dünkü mesele. Gönder şeboyu baküyü sallasın gelsin. Ama gitmez elbruz'un dedigi gibi şebnem gitmez. Yüksek rezalet yaşıycaz gine.
+1
atiyenin gideri var ;)
Gideri var derken :D
Atiyenin zaten kısık bir ses tonu var, orada sesi komple kısılır biz de rahat ederiz :D
Ajdarı şu listeye almayanları kınıyorum
Bu iki yorumu okuyunca koltuktan aşağı düşüyordum :D

:D
Atiyenin gideri var derken cümle eksik bırakılmış
Atiyenin gideri var geliri yok :D

Hiçbiri gitmesin.Hatta katılmayalım, ne gerek var.Ümitli olduğumuz isimler de katılmak istemiyor zaten.

En azından geçen sene ki duruma düşmeyiz. :)

Nihat Doğan feat İzzet YıLdızhan.

çoğunluk Şebnem Ferah demiş ama eurovisionda sadece rockçı ünigençlik oybkullanmıyor kim ne yapsın şeboyu ben şahsen onun şarkılarını ve yorumunu öyle çok harika manyak derece güzel bulmuyorum asıl şebo giderse yüksek sadakat örneğinden ikinci bir tane daha yaşarız :)