Chrome tema sorunsalı

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
beyler yenı tema yukledım eskısını yuklemek ısteyınce chroma eklendı yazıyo nerden bulcam eskısını kaldım dallama gıbı temayla

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Eskisinin üstüne kuruyor benim bildiğim. Geri getirme yolu var mı bilinmez.

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hayır anlamadığım eskısını nerden bulucazda tekrar yuklıcez markette ızın vermıyo bu nasıl saçmalık

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
geçmişini kontrol et, eski temayı yüklediğin sayfayı bulursun belki oradan

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
geçmişi ve indirenler bak bulursun
Sistem temizlik program otomatik süperme varsa
silinmiştır

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hiç bır yerde yok markettende tekrar yukleyemıyrum allahım ya napıcaz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Chrome'da tema sorunsalı, Allahım ne yapacaz diye bir durum yok, yeni tema yüklediğinizde varolan temanın üstüne yüklenir ve google markette eski temanız boşa çıkmış olur ama nihayetinde bu bir kul yapısı her zaman olmasada temayı değiştirdiğiniz halde eski tema takılıp markette yüklü diye gözükebilir böyle durumlarda chrome seçeneklerine girip temayı varsayılan temaya sıfırlarsınız sonrada chrome'u kapatıp açarsınız oldu bitti.

İngiliz anahtarı simgesini arada karıştırın zararı dokunmaz. İyi forumlar.

pearljam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorunsal ne ya:) ekşi sözlük gibi hissettim.:D

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Chrome'da tema sorunsalı, Allahım ne yapacaz diye bir durum yok, yeni tema yüklediğinizde varolan temanın üstüne yüklenir ve google markette eski temanız boşa çıkmış olur ama nihayetinde bu bir kul yapısı her zaman olmasada temayı değiştirdiğiniz halde eski tema takılıp markette yüklü diye gözükebilir böyle durumlarda chrome seçeneklerine girip temayı varsayılan temaya sıfırlarsınız sonrada chrome'u kapatıp açarsınız oldu bitti.

İngiliz anahtarı simgesini arada karıştırın zararı dokunmaz. İyi forumlar.
öyle herşeyi bilıyorum dıye yorum attın ama yaptık o dedıklerını daha onceden işe yarasaydı konu açmazdık

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu şekilde yıllardır yapıyorum en basit çözümü de bu, yardım ettiğine pişman ediyorsunuz insanı ne halin varsa gör. Ayrıca herşeyi de biliyorum bunun seni ilgilendiren veya zoruna giden kısmı neresi? herkesin bildiği kendine.

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu şekilde yıllardır yapıyorum en basit çözümü de bu, yardım ettiğine pişman ediyorsunuz insanı ne halin varsa gör. Ayrıca herşeyi de biliyorum bunun seni ilgilendiren veya zoruna giden kısmı neresi? herkesin bildiği kendine.
öyle bi triple yorum yapıyorsunki sanki hata konu açmakta yazım şeklımden sanane neden onu eleştırıyorsunkı yardım edeceksen yol goster hava atma