arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Varmı sizde böyle liste? O siyah çubuktan aşağı çektiğinizi düşünün
ne oluyor öyle yapınca?
Kızıl berbat:/ saçım kötü olduğunda tüm günüm felç geçer, seni anlıyorum.. Bu senenin moda rengi koyu karamelowwnapıcam ben bu saçlarımla ömrümü yedi yahu !![]()
Bi daha kızılmııı tövbe![]()
Kızıl berbat:/ saçım kötü olduğunda tüm günüm felç geçer, seni anlıyorum.. Bu senenin moda rengi koyu karamelowwonu dene mutlu ediyor.
![]()
Artık saç üzerinde doktora yapacağım neredeyse. Mutlaka dönüşü vardır. Benim saçlarım ince telli mesela ve 1 ay öncesine kadar bende boyalardan çok çekmiştim. Saçlarının toparlanması için Biberiye ve zeytin yağını karıştır. her duştan önce saçlarına bununla maske yap. Saçında açıcı varsa inanılmaz değişime uğratıyor ve yıpramışlığını gideriyor.Dönüş yokki. Moda falan umurumda değil . Akmasını bekliyorum işte
![]()
Artık saç üzerinde doktora yapacağım neredeyse. Mutlaka dönüşü vardır. Benim saçlarım ince telli mesela ve 1 ay öncesine kadar bende boyalardan çok çekmiştim. Saçlarının toparlanması için Biberiye ve zeytin yağını karıştır. her duştan önce saçlarına bununla maske yap. Saçında açıcı varsa inanılmaz değişime uğratıyor ve yıpramışlığını gideriyor.
Ahh!! Platin!! Error verio senin saçlar... Zaten ana saça maşa yapsan mahvoluyor.. Bence mecbur kalma ve ve maşa ve fön falan asla yaptırma o saça.. mümkünse orealden dipleri açtırmak için bile uzak dur. Biberiyeli ürünler kullan ve sana tavsiyem kendi boyanı kendin yapbeyazımsı sarıdan kırmızıya geçtim ben saçımdaki hasarı anlatmaya kelime yok![]()
Bişey yapmıcam bitki şampuanı kullanıyorum , mecbur kalmadıkça maşa fön falan yapmıyorum nadasa bırakıcam yaza kadar![]()
Ahh!! Platin!! Error verio senin saçlar... Zaten ana saça maşa yapsan mahvoluyor.. Bence mecbur kalma ve ve maşa ve fön falan asla yaptırma o saça.. mümkünse orealden dipleri açtırmak için bile uzak dur. Biberiyeli ürünler kullan ve sana tavsiyem kendi boyanı kendin yapMarketten aldığın amonyaklı boyalar, en iyi kuaförün kullandığı boyalardan daha zararsız çünkü.. Tecrübemle sabitlenmiştir.
![]()
Madem matine, dolma ve börek istiyorum, şekerli pastalarda. mmMm (acıktım)![]()
ok ölleyse, sütlü tatlılar tercihimdir kowalskiio işlere
@kowalski bakıyo![]()