VBulletin mi ? Mybb mi ?

myenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şuanda vbulletin scripti kullanıyorum grafik olarak çok iyi söylenemez ayrıca çok yavaş mybb tavsiyeleri alıyorum bu konuda fikrinizi almak istedim şimdi özet olarak vbulletin mi mybb mi neden ? bu arada kısa bir not seo bakımından vbulletin mi daha iyi yoksa mybb mi ? şimdiden teşekkür ederim.

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabikide Vbulletin. Zaten Vbulletin ücretli, mybb ücretsiz.

Vbulletin güvenlik, seo, performans bakımından en iyi hazır forum sistemi bence.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
phpbb en stabil ve eklentisi bol desteği bol olan bir scriptir. vbulletine alternatif olarak düşünebilirsiniz ayrıca tamamen ücretsizdir.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Eğer Vbulletin'e para ödeyebileceksen tabikide Vbulletin al. Eğer paran yoksa Smf kullan. MyBB göze çok sağlam gibi gelmiyor. PhpBB iyi olsa bile ben hala daha onun hakkındaki bir çok konuyu bilmiyorum ve çok zor geliyor.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
smf, mybb ve türevleri phpbb 2.0 ın altyapsını kullanır bu sistem eskidiginden açıkları ve saldırılara açık bir sistemdir. phpbb 3.0 cok sağlamdır şuankı durumu bilmiyorum phpbb 4 de cıkmıs olabilir

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
smf, mybb ve türevleri phpbb 2.0 ın altyapsını kullanır bu sistem eskidiginden açıkları ve saldırılara açık bir sistemdir. phpbb 3.0 cok sağlamdır şuankı durumu bilmiyorum phpbb 4 de cıkmıs olabilir
İnsan bu şeyi sormadan edemiyor: Smf ve MyBB ekibi bu açıklarla hiç ilgilenmedi mi?

Neyse, dediğin mantıklı. Eğer güvenlik takıntısı varsa Burning Board kullanılabilir.

myenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuanda vbulletin 4.1.5 kullanıyorum ve temalarında eklentilerinde bol bol hatalar ile karşılaşıyorum mybb göze hitap eden bir şekli var sanki eklenti kısmında sorunsuz bilmiyorum belki bana öyle geliyordur sizce yanlış mı söylediklerim güvenlik olarak baktık mı bir siteyi sadece script i değiştirmek bence çözüm olmaz fazla güvenlik ile ilgili bilgim yeni başladım bu işe 2 ay civarı oldu. fikirleriniz benim için önemliydi teşekkür ederim hepinize fikirleri veya bildikleri olanlar lütfen belirtsinler ona göre sitemi yönlendirmeyi planlıyorum

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ücretli bir forum scripti ile bedava olan bir forum scriptini karşılaştırmak ne kadar doğru olabilir ki ?