Deepfreeze hakkında yardım

karakule68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar deepfreeze yüklü bi bilgisayarda pc saatini ve tarihini deepfreeze kaldırmadan biostan yapabilirmiyiz.herhangi bir bilgisi olan varmı

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Deepfreeze şifresini bilmiyor musunuz?

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tabiiki biostan saati değiştirebilirsiniz.biostayken değil deepfreeze işletim sistemi bile çalışmıyor ki.zaten işletim sistemi saat bilgilerini biostan alır.bios ta pc kapalıyken bios pili sayesinde saati saymaya devam eder......

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Evet bios'tan saati değiştirebilirsiniz. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ctrl + shift + alt + f6 tuş kombinasyonuyla deepfreeze şifresiz (ya da şifre 123456 oluyordu) açılabiliyor.

karakule68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
biostan saat ve tarih değiştirilebiliyormuş yorumlarınız ve yardımlarınız için tşk ederim.
şunu da öğrendim ki biosun harddisk ile alakası yokmuş anakart ile alakalıymış.

iyi forumlar

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
biosun harddiskle alakası yoktur.ama kısa bir bilgi.bazen anakart üreticileri bios güncellemesini hdd nin özel bir yerine kaydedebilir.böylece biosun da bir yedeği alınmış olur.ama yine de esas etken anakart biosudur.

ayaşlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben deep freez5 kurdum ama kurulum esnasında şifre istemedi şimdi kaldırmak istiyorum şifre istiyor..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler