Youtube sorunu

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
slm arkadaşlar firefox ile chrome dan youtubu geç açılıyor geç açılıyor derken anasayfa çabuk açılıyor ama bi video ya tıklatınca sayfa geç açılıyor bu yalnızca firefox ile chrome de oluyor ie8 de olmuyor

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
5-6 sanıyelık bı gecıkme ıle acılıyor bende de var aynı sorun

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
flashları güncelleyin sorun çözülecektir..:) bilgisayar hızınızda önemli..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Evet, yeni flash güncellemesi çok iyi.

Eskiden olan birden fazla flash açıldığı zaman ki kasılma gitmiş ve ram kullanımı azaltılmış. Güncelledikten sonra deneyin. Eğer dediğiniz bir kaç noktanın dönmesi ise bu sizin internet hızınınzdan kaynaklanıyor.

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet, yeni flash güncellemesi çok iyi.

Eskiden olan birden fazla flash açıldığı zaman ki kasılma gitmiş ve ram kullanımı azaltılmış. Güncelledikten sonra deneyin. Eğer dediğiniz bir kaç noktanın dönmesi ise bu sizin internet hızınınzdan kaynaklanıyor.
flash güncel internetten oldunu sanmıyorum çünkü ie8 çok hızlı vede bu sorun yalnızca xp de var 7 dide yok

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
flash güncel internetten oldunu sanmıyorum çünkü ie8 çok hızlı vede bu sorun yalnızca xp de var 7 dide yok
Büyük ihtimal Win 7'nin iyileştirmelerinden kaynaklanıyor.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ben sizlere katılmıyorum çünkü html5 ile flash v.s ortadan kalkıyor, dolayısıyla özellikle chrome kullanıyorsanız youtube çok hızlı açılıyor. Benim tavsiyem chrome'ni güncelle sorun ortadan kalkacaktır. Tabi pc'nin işletim sisteminden kaynaklanan sorun varsa onu bilemem

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
youtubeda video çalan yerin üstüne sağ tıklayın ayarlar diyin donanım hızlandırma şeysini kapatın (emin değilim)