Benzer Film Posterleri

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
L5DNM.jpg

0JOF4.jpg

Urlu2.jpg

JGubo.jpg

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@topalsolucan işte bir boş konu nedense boş konularıda mesaj sayısı 1000 üzerinde olan arkadaşlar acıyor

topalsolucan lafım genel sana değil sadece hani şu üye alım ile ilgili bir konu acılmış senin konunu örnek verdim sadece yanlış anlama

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
boş konu mu? hocam tamam, davetiye sistemini biz de destekledik ama o kadar da kendinizi kaptırmayın. bunları paylaşmadıktan sonra forumdaki başlıkların mevcudiyetinini anlamı ney?

o halde gündem ve donanım/yazılım dışındaki tüm başlıklar silinsin!

tabi ben de onlarla birlikte forumdan ayrılayım. sadece siz ciddilere kalsın forum.

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boş konu mu? hocam tamam, davetiye sistemini biz de destekledik ama o kadar da kendinizi kaptırmayın. bunları paylaşmadıktan sonra forumdaki başlıkların mevcudiyetinini anlamı ney?

tabi ben de onlarla birlikte forumdan ayrılayım. sadece siz ciddilere kalsın forum.
haklı.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İlk resimdeki hiç bir filmi izlemedim, izlemem :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

kızma ya renkli şeylere de ihtiyacımız var tabiki sadece örnek olarak gösterdim sen ne yaptığını iyi bilirsin alınmayacağın icin senin konunu buldum yazdım başkasına gitmedim :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
boş konu filan değil ilgi çekebilecek bi konu. teşekkürler.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
allah bilir hepsini aynı şirket yapıyordur :)

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence gayet güzel bi konu olmuş aslında ne kadar tekrara düşüldüğünü ve orjinallikten uzak kalındığını göstermiş :) ve ben bişey daha çıkardım herşeyi eleştirmek istiyoruz sanki sdn de bulunan bazı üyeler özellikle aaa bak bende eleştirdim ama yapıcı benim ki :) :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fransız blogger Christophe Courtois’in üşenmeden ve titizlikle derlediği film afişleri, klişe haline gelmiş birçok benzerliği gözler önüne seriyor. Film afişlerindeki yaratıcılıktan uzak fikirleri gördüğümüz görsellerde, birçok filmin benzer afişler hazırladığını görüyoruz. Sözü fazla uzatmayalım ve sizleri bankta geçen, sırt sırta, gözleri bağlı, yüz üzerine yazılar ve gözlüklerden yansımalar gibi daha birçok benzer film afişleri ile baş başa bırakalım.

Uh7EWUo.jpg

Kaynak

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Resimlere kaynak siteden baktım...

Son yıllarda yeni moda klişelere karşı gelmek, farklılık yaratmak, özgün olmak vs vs...

Elbette özgün olmak, farklılık yaratmak önemli şeylerdir ancak günümüzde bu öyle bir hal aldı ki klişelerden uzaklaşacağım farklı olacağım derken saçmalamak, absürt şeyler ortaya koymak klişe haline geldi.

Klişeler her zaman kötü değildir eğer birebir taklit değilse klişelerden faydalanmak gerekir.

Ben o film afişlerindeki klişelerden rahatsız olmadım.

Kaldı ki artık sinema filminin sayısının hesabı bilinmiyor, ancak milyonlu rakamlar telaffuz ediliyor.

Milyon tane film milyon tane afiş demek, elbette bu kadar çok sayıda afiş içerisinde bir birlerine benzeyen binlerce afiş olması gayet normal.

Emin ol hayatında film afişi hazırlamamış görmemiş birisi ol, sana film afişi hazırlamanı isteseler, üzerinde şu resim olsun, şu yazı olsun, şu olsun bu olsun desinler ortaya çıkaracağın afiş illaki başka bir filmin afişine benzerlik gösterecek....

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Konuyu açtıktan sonra kontrol ettim resimler gözüküyordu şimdi nereye gitti:confused1:

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
# Daha önce açılan benzer bir konu birleştirip, resimleri yeniden ekledim.