Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
rld.dll'yi hemen hemen her AV siliyor istisnalara ekleyip tarama dışı bırakman lazım, gerçi nortonun arada sormadan silme hastalığı vardır bende o sebepten kullanmıyorum.

Nihayet MW3 bu gece geliyormuş tam oyunun çıktığı gece crack çıkması çok manidar, artık oyun firmalarının cracker gruplarla anlaşmalı olduklarına en ufak şüphem bile kalmadı. Hayatım boyunca orjinal oyun almadığım için bu kadar mutlu olamazdım...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Benim msn de in cin top koşturuyor yahu. :D Ya msn bitmiş ya da bende ki herkes yeni msn açmış. :D :D Bi yabancı arkadaşım var o açık onun dışında ruh, arada bir giren var. :D :D

Canım malum yarım eksik, bu kadar mı kolay çeker insan sevdiğinin şakaklarına tetik ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ata Demirerin yaptığı stan upı,ben de yaparım arkadaş :D Sadece adamın görüntüsü ve mimikLeri oLayı süsLüyor.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bugün itibarı ile hoperlör kablosunu koparmış bulunuyorum. Kulaklık ile Trance'a devam. :P

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bugün hayatımda devrim yapıp kısacık kot eteğimle babamın yanına oturdum hiç bir şey demedi. asıl devrimi babam mı yaptı acaba. yarın da kolumda bir erkekle gitmeyi düşünüyorum

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
bugün hayatımda devrim yapıp kısacık kot eteğimle babamın yanına oturdum hiç bir şey demedi. asıl devrimi babam mı yaptı acaba. yarın da kolumda bir erkekle gitmeyi düşünüyorum

Haha <:D Tipik bıkkın Türk erkeği modeli. Dünyadan bezmiş adam emekli olmuş baban <:)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Snippingtool windows 7 içindeki en iyi araç. :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bayramda Ankarada SDN buluşması yapsak nasıl olur ?

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] iyidir supernatural izledin mi? Hell on Wheels baktın mı?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Torrent yok mu :) sağoLasın.

1 saate felan zamunda da olur <:)

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Çok sevdiğim TORA'ya MW3'ün çıktığını haber verdim. Link verebilirim isterseniz dedim ama sadece dedim anında ban yedim <:D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İnternet bağlantımı engelleyen, internete girmememi sağlayan Comodo Firewall' a hayır :!

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Gelen Mail'e bak

Hello.
My Name is Taslima I was impressed when i saw your profile at shiftdelete.net and will like you to email me back to my in box so that i can send you my picture for you to know who i am . i believe we can establish a long lasting relationship with you. In addition,i will like you to reply me through my private email box Thanks,waiting to hear from you soonest.
Taslima.

Hola.
Mi nombre es Taslima Me impresionó cuando vi su perfil en shiftdelete.net y como que me regreso a mi correo electrónico en la caja para que yo pueda enviar mi imagen para que sepas quién soy. Creo que podemos establecer una relación duradera con usted. Además, me gustaría que me la respuesta a través de mi correo electrónico privado, gracias caja, esperando saber de usted lo antes posible.
Taslima.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=81020]POWER[/MENTION] Call of Duty Modern Warfare 3 cıktı mı?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Call of Duty:Modern Warfare 3-Missing Files ??,
COD:Modern Warfare 3 [CRACK ONLY]

Çıkmış galiba indirelim :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] SKIDROW sürüm cıkmış 13 GB .. indirsem mi acaba?

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
İndiriyorum bi hatalı çıksın Skidrowa düz gidecem keşke razor dayı ya da reloaded emmi yapsa cracki

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Gerizekalı kendini beğenmiş sitecikler.

Pajetero mudur nedir o banladı sanırım. chat box ta msn benzeri yamışmışım ulen sıcak bir gelişmeyi haber veriyorum ki erken sunun hit alın <:) Eşşek bunlar eşşek <:)

Call of Duty:Modern Warfare 3-Missing Files ??,
COD:Modern Warfare 3 [CRACK ONLY]

Çıkmış galiba indirelim :D

Missing files oyunu kurduktan sonra gelen hatayı düzeltmek için ama zamunda'ya düşmeden çekmem aga <:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
XWWPY.jpg

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...