C7 mi? 3GS mi?

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan bu iki seçenek arasında kaldım. C7 kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı? C7'yi önerir misiniz? Yoksa 3GS mi alsam? Kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bende c7 var satacam iphone yerını tutmuyor.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım 3gs iphone serisinin bence en sağlam ürünüydü fakat zamanı doldu. ios5 güncellemesini de aldı ama bundan sonra yazılım desteği almayacak gibi. o yüzden bu saatten sonra onu almak pek mantıklı değil gibi. nokia c7'ye gelince symbian işletim sistemi kullanıyor ve bu yüzden kafadan kaybediyor. bu cihazlara vereceğin fiyatı android işletim sistemli güncel smartphone modellerine verebilirsin. mesela xperia neo ve optimus black o fiyat civarında alınabilecek en iyi smartphone modelleri.

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Optimus black'de olabilir ama LG'nin telefonu olmasından dolayı çekiniyorum açıkçası 2 gün sonra elimde kalır korkusu var nedense.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar, ben nokia C7 kullanıyorum uzun zamandır ve gayet memununum hemen her işimi hallediyorum bir sıkıntıda yok, anna güncellemesi ilede bir kademe daha yukarıya çıktı. Bu telefonları bu şekilde kıyaslamak yanlış bence, iki telefonunda kulladıkları işletim sistemleri farklı buda telefonları farklılaştırıyor. Birisi 3GS iyi der bir diğeri C7 iyider buda kafa karıştırır. İphone bence akıllı telefon kategorisinde farklı bir yerde, onu diğer telefonlarla kısaylamak yanlış olur. Bence C7 :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
iphoen 3gs c7'den daha iyidir ancak optimus black ikisinden de iyidir. malzeme kaliteside gayet iyi özellikle ekranı ile büyük fark yaratıyor

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İOS 5 var sağlam işletim sistemi olmuş. Ama iphone 3G's'de sadece ios 5 var donanımsal olarak çok eskidi.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Optimus black'de olabilir ama LG'nin telefonu olmasından dolayı çekiniyorum açıkçası 2 gün sonra elimde kalır korkusu var nedense.

arkadaşım korkmana gerek yok. çok yakın arkadaşım kullanıyor optimus black'i inan lg kalite konusunda kendisini fazlasıyla geliştirmiş durumda. eğer yakınımda biri memnun kalmasa zaten tavsiye bile etmem. lg önceden beridir kötü firma değil aslında ama tek eksiği adının diğer rakipleri kadar duyulmamış olmasıydı. son zamanlarda smartphone piyasasında yaptıkları ile adı da sık sık duyulmaya başlandı en iyi smartphone üreticilerinden biri konumuna geldi.

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android İOS gibi üstün bir işletim sistemine sahip olamayıp kedi ciger meselesine çevirenlerin yani ayak takımının isletim sistemidir oysaki İOS business kısmına hitap eder.

Karar senin bir taraftaki bircok teknoloji sitesinin %100 oyun canavari olarak sectigi PSP satışlarını yarıya düşüren bir İphone var bir tarafta beş para etmez symbian ve çakma android var karar senin.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Iphone katili 5800 tabiki :D

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Android İOS gibi üstün bir işletim sistemine sahip olamayıp kedi ciger meselesine çevirenlerin yani ayak takımının isletim sistemidir oysaki İOS business kısmına hitap eder.

Karar senin bir taraftaki bircok teknoloji sitesinin 0 oyun canavari olarak sectigi PSP satışlarını yarıya düşüren bir İphone var bir tarafta beş para etmez symbian ve çakma android var karar senin.

bu tarz arkadaşların yorumlarını ciddiye almamanda fayda var. beyni elma olmuş kişinin neyleyim ben aklını fikrini.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Android'den şaşma, arkadaşımda 3GS var sattı, LG Optimus Black aldı çok memnun.. Iphone verdiğin paranın karşılığını vermiyor, Android ise tam karşılığı.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iphone güzel olabilir ama çok fazla kısıtlıyor. arkadaşından bir resim alacaksın bt ile yok almazsın niye sen zencisin.... c7 gayet güzel bir telefon symbian anna nfc teknolojisi etkin hale geldi. symbian belle işletim sistemi kendini aşıyor (bakınız youtube symbian belle :D) araştırmadan karar verme...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
LG telefonlarında yazılım desteği çok zayıf.Android 4 çıktı ama lg optimus black, optimus 2x vb. telefonlarına 2,3 güncellemesi bile yapmadı.Telefon çok iyi ama yazılım desteği zayıf.

iPhone 3GS öneririm.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İlla ikisinden birini alacaksan 3GS al derim.Ben olsam ikisinide almam xperia neo alırım.En kaliteli en iyi telefon yok yok,bence. :)