TTnet Fatura Tutarı

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
55 tl gelmesi gereken faturam , 75 tl geldi , bankada otomatik ödeme talimatında olan faturam nasıl olurda bu kadar fiyat yükseltisiyle gelir . Faiz işleme imkanı yok . [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] e kaç kere bildirmeme rağmen telefon bağlantısı gerçekleştirmediler , işlemimle ilgileneceğini söyleyip , ttnet den hiç bir yetkili tarafından iletişime geçemiyorum .

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla benimde sınırsız tarife 55 tl sözde ama hep 57 - 56 geliyor sağlam döşeme ltd şti. :D:D

Castiel Squier

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı aynı :) benimde öyle..
"Kaynımda var, aynı, aynı"
[video=youtube;uew_N9sUVog]http://www.youtube.com/watch?v=uew_N9sUVog[/video]
:D

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Bu 5. iletişime geçmem sizinle , bu seferde aranmazsam , tatsızlık çıkarıcam . Umarım bu sefer aranılırım artık .

ifk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu 5. iletişime geçmem sizinle , bu seferde aranmazsam , tatsızlık çıkarıcam . Umarım bu sefer aranılırım artık .

noldu kardeş bi netice çıktı mı, bana da aynısı oldu şu anda nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde aynısı oldu mail attım aradım kayıt oluşturdum iade etmediler mecbur ödedik.Taahhüt var modem aldık o var 5 ay boyunca 30 tl indirim var.İptal etsem bana garanti 500 tl çıkartacaklar diye iptalde edemiyorum.

ifk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı durum valla, elimde 75 tl lik mesajla burdayım hayır bi de taahhüt var yani seninki gibi, şaşkınlık içerisindeyim...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
noldu kardeş bi netice çıktı mı, bana da aynısı oldu şu anda nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

kayıt oluşturdum 1 ay sonra mesaj geldi telefona belirtilen tutar aralık ayı faturasından düşülecek diye , pazar günü baktım faturaya gene 56 tl gelmiş , düşme olmamış . 35 tl gelmesi lazımdı . ttnetdestek e mesaj atıp bildirim oluşturdum aranıcağımı söyledi fakat aranmadım hiç bir şekilde . beklemedeyim .

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla paşa taahüdü bitireli çok oldu allaha şükür zaten hiç iyi değil hat benim üstüme olsaydı çoktan hattımı değiştirmiştim gerçi bulunduğum şehre fiber geliyormuş biraz da onu bekliyorum bayram öncesi dediler ki dolabınızı değiştireceğiz bir ayı bulur tamam bir iki birşey yaptılar hız sürünüyor 2 mbps yi zor görüyoruz fiyatı öyle artıracak olsalar eğer o an artık çizerim türk telekom un üstünü

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
27 ekimden beri sorunumu çözemediler kafayı yicem artık . ortada 20 tl fazla ödenen bi fatura var , 20 tl mi geri alamıyorm arkadaş ya . [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] son 2 günde 3.mesajımı attım , cevap verip artık ilgilenirseniz sevinirim . sürekli telefonuma mesaj atıp gereken tutar düşürüldü diyorsunuz bi çözüm yok .

ifk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mail atmıştım cevap geldi sonra da cepten aradılar, yazarken ...fatura ücretiniz ,75tl, son ödeme... diye yazmışlar sonradan fark ettim. Aktivasyon ücretiymiş. meğersem 0,75 tl imiş. e başına sıfır koysana..

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
hattı kapatacağım deyince tutuşuyorlar, hiç bir şey tekel olmamalı.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] bi ilgilenin artık rica ediyorum .

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar herşeyden önce bilgilerinize bi bakın ondan sonra hata varsa çözüm arayın... Fatura bilgilerinizin ayrıntılarına online işlemlerdende bakabiliyorsunuz...