arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
tweetmeme.com 
Hangi windows 8de Metro UI var??
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 20:57 ----------
Kurdum milestone 3 build 7989'u. Bunda da yok galiba metro ribbon falan. Developer preview sürümlerinde var sanırım sadece. Onların da vhdye kurulması zor.
Pekala, Vista'dan iyi gibi mi? Artıları neler ve performans ne durumda?
Çekin dosyaları, yüklenin Microsoft FTPlerine. :mrgreen:O kadar çok kullanmadım ya sildim bile zaten windows 7 den bi farkını göremeyince, en azından metro olsaydı kullanacaktımama vistayı döver her türlü
32 bit çekiyorum şimdi. Linux'u silip onu kuracağım sanırım. 40-45 dakikaya iner. Yalnız sistem minimumu karşılıyor, sıkıntı olmaz umarım.Bak developer preview denemedim hiç, onlarda olabilir metro.
Az önce şu video beni gülümsetti sizide gülümsetsin...
[video=youtube;CuTCPSZ1amk]http://www.youtube.com/watch?v=CuTCPSZ1amk&feature=feedrec_grec_index[/video]
Bir MMOPRG oynamaya heves ettik, iki yaratık kesip çıkacağım. WoW Privatelerinden birini seçtim, indireceğim diye canım çıktı ki meğersem üye alımı yokmuş. Bütün hevesim kaçtı.
Bir ara en ateşli MMORPG oyuncularından biri idim. En az 12 saat oynardık. Ama bir yerden sonra nirvanaya varamayınca kaçıp gitmek lazım.bu bir hastalık. ne kadar bastırılsa da kül altındaki ateş gibi kendini muhafaza ediyor.![]()