topalsolucan
Rektör
4.5 için kahve mi içilir. ben izne çıktığımdan beri kahvesiz her gün 8 yapıyorum 
Eee bünyeyi alıştırırsan doğal tabi.4.5 için kahve mi içilir. ben izne çıktığımdan beri kahvesiz her gün 8 yapıyorum![]()
Ben masaüstüne kuracağım. Vista'dan kurtulmuş olurum. Fakat gotenburg ile eşleşmeyelim, sen bana nasıl olduğunu söylersin.Windows 8 M3 indiriyorum bakalım inşallah kurabilirim vhd'ye kazasız belasız.
@muratteas ile @muratflash 'ı kardeş ilan ediyorum! (Öyle mi yoksa?)
Windows 7 iso dosyaları 2,21GB(32 bit) ile 2,89 GB(64 bit) olur mu?
forum kardeşliği evet.
![]()
Her ne kadar reel hayatta tanışmasakta kardeşimdir... Aslında bu forumdaki herkes benim için öyle bu forumu ve forumdakileri seviyorum yaa.. [MENTION=34027]finix[/MENTION] senide seviyorum...:laugh:@muratteas ile @muratflash 'ı kardeş ilan ediyorum! (Öyle mi yoksa?)
[MENTION=34027]finix[/MENTION] arabasına gaz almaya gitti heralde.Her ne kadar reel hayatta tanışmasakta kardeşimdir... Aslında bu forumdaki herkes benim için öyle bu forumu ve forumdakileri seviyorum yaa.. @finix senide seviyorum...:laugh:
tek versiyon isolar öyle oluyor zaten all in one paketler fazla olur.
Sağol, bende seni seviyorum. Doğayı seviyorum, hayatı seviyorum yaşamı seviyorum. Seviyorsam seviyorum ya bana ne?Her ne kadar reel hayatta tanışmasakta kardeşimdir... Aslında bu forumdaki herkes benim için öyle bu forumu ve forumdakileri seviyorum yaa.. @finix senide seviyorum...:laugh:
Gaz ki ne gaz.@finix arabasına gaz almaya gitti heralde.![]()
Petrol mü buldun?Sağol, bende seni seviyorum. Doğayı seviyorum, hayatı seviyorum yaşamı seviyorum. Seviyorsam seviyorum ya bana ne?
Gaz ki ne gaz.![]()
Oh be indirmeye gerek kalmadıBi kaç PC'ye format atacaktım.Sorun çıkartır diye korkuyordum.Neyse,teşekkürler
![]()
Mutfak tüpünü açık unuttum, boğuluyordum da son dakika fark ettim.Petrol mü buldun?![]()
Aç camı mamıMutfak tüpünü açık unuttum, boğuluyordum da son dakika fark ettim.![]()
Eee, herhalde açtık. Öldürse miydim kendimi?Aç camı mamı![]()
![]()
Belki hayattan bıkmışındır, intiharı düşünüyorsundur, diye.Eee, herhalde açtık. Öldürse miydim kendimi?![]()
http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/5756-soyle-rahatla-post2021425.html#post2021425Belki hayattan bıkmışındır, intiharı düşünüyorsundur, diye.![]()
@muratteas ile @muratflash 'ı kardeş ilan ediyorum! (Öyle mi yoksa?)
Ben masaüstüne kuracağım. Vista'dan kurtulmuş olurum. Fakat gotenburg ile eşleşmeyelim, sen bana nasıl olduğunu söylersin.