muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Denize kıyısı bir yerde yaşıyorsan yağmurlu olur aşırı soğuk olmaz.Paso gezecem inşaLLahumarım havada güzeL oLur.
Denize kıyısı bir yerde yaşıyorsan yağmurlu olur aşırı soğuk olmaz.Paso gezecem inşaLLahumarım havada güzeL oLur.
Denize kıyısı bir yerde yaşıyorsan yağmurlu olur aşırı soğuk olmaz.Daha bayrama var dağılın.
![]()
Eryaman'a git Göksu Parkı'nın nemi sıcak tutar oraları.Ankara'nın kuru ayazında yaşıyorumve aşırı soğuk oLuyor kışLarı.
İLeri görüşLüyüz biz bayrama daha oLsadaŞimdiden yaşıyoz
![]()
Ankara'nın bir Eryaman'ını seviyorum zaten sakin sessiz çok sıkıcı Angara![]()
Ankara'da iki teyzem var, biri Eryaman 4.etap diğeri Çankaya'da oturuyor.Eryaman ve çevresi başka bir memLeket ya,ondan sıkıcı geLiyordur Angara sanaOraLar merkez dışı biraz.
Sen geL Keçiörene,KızıLaya.Sana Tavşan deLiğinin ne kadar derin oLduğunu göstereyim (Morpheus)![]()
Ankara'da iki teyzem var, biri Eryaman 4.etap diğeri Çankaya'da oturuyor.Kızılay, Sakarya Caddesi, Karanfil sokak felan filan gitmediğim gezmediğim yer kalmadı. Sıkıcı.. @ReDo
![]()
Yok ya kesin o gün gezdiğinde kafan da başka birşeyLer vardı,Hayat anLamsızdı beLki de senin için.Sıkıcı geLmiştir bu yüzden![]()
Görsün ne oLacak sanki,aLt tarafı bi "hıhhh" yapar![]()
![]()
Annem pc de Aşk-ı memnu izlerken gördü. kapatmak için çok çabaladım ama yakalandım.
geçen sene bu diziyi izliyor diye kendisine hergün laf söyleyleyip eleştiriyordum. rezil oldum![]()
Annem pc de Aşk-ı memnu izlerken gördü. kapatmak için çok çabaladım ama yakalandım.
geçen sene bu diziyi izliyor diye kendisine hergün laf söyleyleyip eleştiriyordum. rezil oldum![]()