Hack İndex'im

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle bunu yayınlamamın sebebi sizden öneriler almamdır... Yaptığınız ve yapacağınız yorum ve bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler...

http://turkishuniacrep.tr.gg/

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
aferin, ilkokul kaçtasın?

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 1

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

Birde bişey sormak istiyorum forumda profil resmini yükledim yüklendi ama herkes gibi benim üyeciğin altında resmim çıkmıyor sebebini bilen varmı ?

your hero -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 1

Birde bişey sormak istiyorum forumda profil resmini yükledim yüklendi ama herkes gibi benim üyeciğin altında resmim çıkmıyor sebebini bilen varmı ?

Avatarı değiştir kısmından yapacaksın.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
acrep ne oluyor sormasi ayip ?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Lise 1

130x130 olması lazım bir de

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorcağız nedir ya? Bari düzgün yazsaydın

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler hemen denicem birde acrep akrep anlamında kullandım antalyalıyım antalyanın antalya spor takımına uni acrep var pkk lıların facebooklarını çalerken herkes takma ismini kullanır ayyıldız timde onun için

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
150063_126998087360088_126989484027615_169244_7547115_n.jpg

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Afedersiniz soracağım indexte hata varmı güzel olmuşmu daha ne eklebilirdim site sahibine uyarı olsun diye... Düzgün anlatamadıysam özür dilerim

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Önce düzgün Türkçe kullanmayı öğren. Türklüğü savunacaksan doğru düzgün yap. Acrep diye isim kullanacağına Türkçe bir isim bul. Ha bir de bırak bu işleri bence

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Türkiye'de herkes hacker herkes tasarımcı herkes şarkıcı zaten...

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Afedersin samilcan kardeş ama şarkıcı lafını tam olarak algılayamadım ?
Bu işler türkiye için uni akrep olucak ama ben acrep kullanmak istiyorum çünkü herkesin kendi zevkidir ben senin nickine bir söz söylüyormuyum Türk evladı olarak vatanımı savunma hakkım var.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Türkiye büyük yazılır arkadaşım. Ayrıca Türkiye'nin böyle şeylere ihtiyacı yok. Birlik beraberliğe ve bilinçli topluma ihtiyacımız var. Sen o sitelere index atınca terör sorunumuz çözülmüyor malesef.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Aynen heves etmiş, ben de aynı yoldan hatta aynı gruptan geçmiştim. Büyüyünce bu hevesler geçiyor :) Neyse arka plandaki müziği ve gerçek adını kaldırarak başla. Ad soyad vermek de neyin nesi? Yaptığın, yapacağın, yapmak istediğin artık her neyse o şey yasalara karşı gelmekten başka bir şey değil. Ad soyad yanına bir de TC Kimlik No ve adres de bırak istersen daha kolay yakalanırsın ha ne dersin? :D

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok kardeş site hacklenmediki sadece ilk heves yaptığım için yani dediğiniz gibi heves olabilir hoş oluyo kısaca :) Değiştirelim bakalım

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Hack index'ime bakın diye konu açan bir üyenin ardından foruma nasıl avatar yükleyeceğim sorusunu sormasıbu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor.

Zaytung haber

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hack index'ime bakın diye konu açan bir üyenin ardından foruma nasıl avatar yükleyeceğim sorusunu sormasıbu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor.

Zaytung haber

Kardeş bak ordaki sorumun nede ben fotoğrafı profilime yüklemişim avatar yazısını görmemişim...

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
PHP:
<meta http-*****=********* **********10;URL=www.hackerimben.com">

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
hacker-okan_5490.jpg

hacker okan izindeyiz

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gece gece iyi güldüm. Emeği geçenlere teşekkürler :4: :mrgreen:

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ilkokulda benimde vardı böyle heveslerim.herkesin fake maillerle msn adreslerini (ç)almıştım.Fakat daha sonra en yakın arkadaşlarımın güvenini suistimal ettiğimi anladım ve bıraktım o saçmalıkları.Bu arada lise 3'e gidiyorum sana bir iki tavsiyede bulunayım, lise 1 baya zor :D her şey bitmiş gibi davranmıştım sbs sınavından sonra(çalışıp bir anadolu lisesini kazanmayıda başarmıştım) ama 9. sınıfta ilk sınavlarım çok kötü geçti. lise hiç kolay değil, bu işlerle uğraşacağına hafiften bir kaç tekrar yap çünkü 10 ve 11. sınıfta bile hep 9 da öğrendiklerinin üstüne koyacaksın.başını kaçırdın mı toparlaması çok zor oluyor.

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgi için teşekkürler...

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uni zaten hazır index üzerine bi kaç kayan yazı yazmışın. Bende 4-5 yıl önce bişiyler yapıyorudum ama en kısa sürende arınman dilegimle. bide ufak bi bilgi vereyim index'in isterse bi satır olsun ve bembeyaz arka plan üzerine simsiyah yazı olsun hiç farketmez neye nasıl ne mesaj verdigin önemlidir. Site ve anlamı. index o kadarda önemli degil. Bazern bi steyi hack edersin hiç bişiy yazmazsın ama öyle bi sitedir ki boş mesaj bile bıraksan anlatır bazı şeyleri. takılma böyle şeylere Türk sitelerindende uzak dur.

Uni_acrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uni zaten hazır index üzerine bi kaç kayan yazı yazmışın. Bende 4-5 yıl önce bişiyler yapıyorudum ama en kısa sürende arınman dilegimle. bide ufak bi bilgi vereyim index'in isterse bi satır olsun ve bembeyaz arka plan üzerine simsiyah yazı olsun hiç farketmez neye nasıl ne mesaj verdigin önemlidir. Site ve anlamı. index o kadarda önemli degil. Bazern bi steyi hack edersin hiç bişiy yazmazsın ama öyle bi sitedir ki boş mesaj bile bıraksan anlatır bazı şeyleri. takılma böyle şeylere Türk sitelerindende uzak dur.

Anladım

x4uqas7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burdaki herkesin aklından geçen şey. Bir şekilde orda bi index var ve onunla buraya gelip gövde gösterisi yapmak istiyorsun. Seni övmemizi, pohpohlamamızı istiyorsun... Bir hackin amacı orayı hacklediğinin belli olması kadardır. Üzerinde grafik tasarım yapmak gibi fantezilerin varsa eğer git lamerlerin doluştuğu hack sitelerine.

*Eğer yanılıyorsam çekinmeyin yazın.