Facebook Timeline Nasıl Aktif Yapılır? [Videolu]

Facebook'un yeni tasarımını beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    62

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
o değilde acayip araklama yapmış google plus'tan :)

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
developers ee dot nokta facebook nokta com filaş epps

videoda denilen adresi aynen yazdım hiç bir şey çıkmadı :scared: :confused1:

:mrgreen: :4: :P:dil: :devil:

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
developers ee dot nokta facebook nokta com filaş epps

videoda denilen adresi aynen yazdım hiç bir şey çıkmadı :scared: :confused1:

:mrgreen: :4: :P:dil: :devil:

:D :D ya anla işte filaş değil ben orda gecenin 5de kaydetmiştim kafam bi hoştu ayrıca anla işte filaş yerine sılaş ben normalde nokta demiyorum.genelde ağız alışkanlı ingilizcesini kullanıp dot diyorum.. :D takma kafanı böle şelere ;)

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ayrıca isim kısmında isim girerken failed yazısı çıkınca sen "daha önce kullanıldı diyor" gibi bi cümle kullanmışsın ama sallamışsın orada öyle demiyor. Sadece büyük harf kullanma diyor.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ayrıca isim kısmında isim girerken failed yazısı çıkınca sen "daha önce kullanıldı diyor" gibi bi cümle kullanmışsın ama sallamışsın orada öyle demiyor. Sadece büyük harf kullanma diyor.
Yav arkadaşlar anlatırken saaat gecenin 5.30 ne yaptığımı tam bilmiyom aklıma ne gelirse söylemişşim dizi hatası bulur gibi hata aramayın.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hesabınızı doğrulayın diyor, mobile numaranızı yada card numaranızı girin diyor ne saçmalıyor illa tel numaramı veya kart numaramı girmem mi gerekiyor ?

"Bu eylemi gerçekleştirebilmek için hesabınızın doğrulanmış olması gerekmektedir. Lütfen mobile phone ya da credit cardnumaranızı ekleyerek hesabınızı doğrulayın."

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Nerdeyse başaramamış diyebilirim her yıl konferansta sayın Mark tasarımı değiştirirse işimiz var demektir :)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
@senininternetin
Her şey güzel hoş, video için teşekkürler. Ama şimdi seni eleştireceğim. Bunu yaparken ayrıca sitene de baktım. Facebook'a ait "sayfa oluştur" sekmesini sitende gördüm ve tıkladım. Derken kendi profilimi yanlışlıkla "grup" oluşturdum ve profilim komple gitti. Geri nasıl alabilirim diye yardım istedim özelden, dünden bu yana dönmedin. Konuyu kirletmeyeyim, konu ile ilgilenirsen ve bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Konu detayı; http://forum.shiftdelete.net/internet-haberleri/226211-facebook-profili-grup-profiline-dondu.html

Konu dağınıklığı için özür dilerim..

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni arayüz ücret istiyor. cep telefonu ya da kredi kartıyla doğrulamak gerekiyor.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Ücret yok, sadece teyit için cep telefonu gerekli.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hesabınızı doğrulayın diyor, mobile numaranızı yada card numaranızı girin diyor ne saçmalıyor illa tel numaramı veya kart numaramı girmem mi gerekiyor ?

"Bu eylemi gerçekleştirebilmek için hesabınızın doğrulanmış olması gerekmektedir. Lütfen mobile phone ya da credit cardnumaranızı ekleyerek hesabınızı doğrulayın."

facebook hesabını doğrulamadan uygulama oluşturulmuyor ;)

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:24 ----------

@senininternetin
Her şey güzel hoş, video için teşekkürler. Ama şimdi seni eleştireceğim. Bunu yaparken ayrıca sitene de baktım. Facebook'a ait "sayfa oluştur" sekmesini sitende gördüm ve tıkladım. Derken kendi profilimi yanlışlıkla "grup" oluşturdum ve profilim komple gitti. Geri nasıl alabilirim diye yardım istedim özelden, dünden bu yana dönmedin. Konuyu kirletmeyeyim, konu ile ilgilenirsen ve bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Konu detayı; http://forum.shiftdelete.net/internet-haberleri/226211-facebook-profili-grup-profiline-dondu.html

Konu dağınıklığı için özür dilerim..

kardeş anladığım kadarıyla kendi sayfanı beğen sayfası yapmaya çalıştın ama grup oldu diyosun ama ben geri dönüş nasıl yapılır bir bilgim yok.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Zaten soru o nasıl doğrulacak ne doğrulaması ? Siz sorunu aynen dile getiriyorsunuz çözüm sunsanıza :D :yes:

Telefonumu vermem doğrulama için. Zorla birde telmizi alacaklar...

facebook ayarlara girin orda telefonla hesap doğrulama kodu yolluyorlar telefonunuza ordan gelen kodu kutuya yazıdğınızda hesabınız onaylanmış oluyor..

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar facebook ta twitter görünümü var.sağ üstte.Fakat bende yok :) Bunu aktif etmemin yolu var mı ?

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
The specified action type is invalid because you need to supply at least one connected object. Please add at least one connected object before proceeding. bu read book yazıp başlarkene geldikten sonra save confige basıyorum şöyle bir uyarı veriyor

The specified action type is invalid because you need to supply at least one connected object. Please add at least one connected object before proceeding.

Anasayfada timeline davetiye gelmişti geçtim oldukça beğendim bu yeni tasarımı

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
facebook ayarlara girin orda telefonla hesap doğrulama kodu yolluyorlar telefonunuza ordan gelen kodu kutuya yazıdğınızda hesabınız onaylanmış oluyor..

Telefonu vermek istemiyorum onsuz olmaz mı ? İlla teli alacaklar doğrulama için. Sebebi ne ki. Kendilerine çok zeki sanıyorlar herhal :D E zaten mecburen geçmeyecekmiyiz bu temaya o zaman nasıl tel isteyecekler bu codamanlar ?

HaYaL'eT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır Geldi
Opera Tarayıcısında AYnı Ama Mozillada Değişti :S

Emeğine Sağlık Dostummm Buyuk EMek

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ellerıne saglık gercekten ıyı calısma..ama keske sadece kendı profılın degılde ana sayfa da bu sekılde olsa..o zaman cok daha ıyı olurdu..emıım ılerıs ıcın tek tek bu sekılde gecıs olcak..

your hero -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım tüm kullanıcılarda aktif edilince dediğiniz olur [MENTION=112533]mortality[/MENTION], saat geç olduğu için yarın deneyeceğim umarım güzel bir profil olur, iyi geceler. :)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sanırım tüm kullanıcılarda aktif edilince dediğiniz olur @mortality , saat geç olduğu için yarın deneyeceğim umarım güzel bir profil olur, iyi geceler. :)

şimdiden söyliyim.denedikten sonra silmek isterseniz oluşturduğunuz uygulamayı silin eski haline dönüyor..

your hero -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım [MENTION=58455]senininternetin[/MENTION], peki bu videoda anlatılanları yaptıktan sonra ve facebook bizi otomatik olarak geçirdiğinde hesapta bir hata oluşmaz değil mi?